- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- Konu Sahibi asminreina
- #1.421
izmir varsa görüşelim canımBu arada yazin , Istanbul a da ugrayacsgim gitmek istedigim cok kisi var onlar bilir kendilerini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
izmir varsa görüşelim canımBu arada yazin , Istanbul a da ugrayacsgim gitmek istedigim cok kisi var onlar bilir kendilerini
Tabi ki Gizemcim öncelik İzmir zaten :) gelince arayacağım seniizmir varsa görüşelim canım
canım geldın mı bu taraflaraTabi ki Gizemcim öncelik İzmir zaten :) gelince arayacağım seni
Meraba qizem hanım Bana da yardımcı olurmusunuzizmir varsa görüşelim canım
Aydından yazıyorum ama her hafta sonu oradayım annem babam ayrı babam orda annem burdaMeraba qizem hanım Bana da yardımcı olurmusunuz
Göremiyorum kiiresım ekledım meme buyutme amelıyatı olmamıs fakat olmayı dusunen arkadaslara yardımcı olmak acısından...
özel album oldugu ıcın arkadas olarak eklersenız ggorebılırsınız..
Gizemcimmmmmumarım en kısa zamanda sende yaptırıp mutlulugunu bızle paylaşırsın..şimdiden cok gecmıs ve sansın bol olsun
yazmıssın cnm gec gordum yazdıklarını. bende aydında yasıyorum. izlemeye alıcm senı resımlere bakabılırsınGizemcimmmmm
yazmıssın cnm gec gordum yazdıklarını. bende aydında yasıyorum. izlemeye alıcm senı resımlere bakabılırsınGizemcimmmmm
Beni de takip eder misin, ben de düşünüyorumyazmıssın cnm gec gordum yazdıklarını. bende aydında yasıyorum. izlemeye alıcm senı resımlere bakabılırsın
Teşekkür ederimBeni de takip eder misin, ben de düşünüyorum
Koskaca 7 sene bitti. 8.yıla merhaba. Darısı isteyen herkese. Buraya cok takılamıyorum. Daha cok tüp bebek konularındaym.uzun arastırmalar ve sağolsun bu forumdaki bilgili arkadaşların yönlendirmeleriyle şuan hamileyim 8haftalık. Allah bu duyguları isteyen tüm arkadaslarıma nasip etsin
Koskaca 7 sene bitti. 8.yıla merhaba. Darısı isteyen herkese. Buraya cok takılamıyorum. Daha cok tüp bebek konularındaym.uzun arastırmalar ve sağolsun bu forumdaki bilgili arkadaşların yönlendirmeleriyle şuan hamileyim 8haftalık. Allah bu duyguları isteyen tüm arkadaslarıma nasip etsin
Tatlımmmm Çok sevindim,Allah hayırlı evlatlar versin. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKoskaca 7 sene bitti. 8.yıla merhaba. Darısı isteyen herkese. Buraya cok takılamıyorum. Daha cok tüp bebek konularındaym.uzun arastırmalar ve sağolsun bu forumdaki bilgili arkadaşların yönlendirmeleriyle şuan hamileyim 8haftalık. Allah bu duyguları isteyen tüm arkadaslarıma nasip etsin
benim de doktorum dikişin üzerine suda ıslanmayan bant yapıştırmıştı. 10. gün çıkart 2 hafta boyunca bepantol merhem sür dedi. yani dikişin üstüne sürüyordum ben. sanırım 2 haftadan son kullandım onu bilmiyorum ama şimdi iz kalmasın diye yazdığı kreme başladım bugün dermatixsi ultra gelSelamlar, ben İzmir'de 9 gün önce, meme büyütme operasyonu geçirdim. 1,67 boyunda 52kg ağırlığındayım, meme zarının altına sağ ve sol 300cc Mentor protez takıldı. Benim süt bezlerim kısa olduğundan dolayı meme uçlarım içeri doğru gelişmişti, protezle kendiğilinden tedavi oldu ve meme uçlarım dışarı çıktı:) 1 gece hastanede kaldım ertesi gün taburcu oldum. Forumda okuduğum bazı bilgiler ameliyat öncesinde bana faydalı oldu. Ben de kendi deneyimimden hızlı iyileşmeme yardımcı olan şeyleri paylaşmak istedim. Umarım faydalı olur.
-1.gün hastanede, taburcu olduktan sonra evde küçük adımlarla gün içerisinde yürüdüm ve çok fazla bel ağrım olmadı bu sayede.
-İyi beslendim, bol bol meyve yedim. Narkozu atmak için bol su içtim.
-Pamuklu önden düğmeli pijamalar aldım, gece uyurken onları giydim. Sabahleyin uyandığımda rahat ev giysileri giydim, hastalık psikolojisinden çıkmak için bunu her gün yaptım.
-Geceleri uyumak için, gündüzleri uyumadan dinlenmeye çalıştım.
-Yemeklerimi, kahvaltımı kendim hazırladım. Birşeylerle uğraşırken zaman daha hızlı geçiyor.
-4.günde sargılarım açıldı. Sporcu sütyenine geçirdi doktorum. (VOE marka bir sütyen verdi, protezlerde kayma olmasın diye 22 gün boyunca sürekli olarak giyeceğim sadece duşta çıkarabilirim)
-Sargılarım açıldıktan sonra her sabah ılık su ile kısa süreli duş aldım.
-Memelerim çok sertti, gerginlikten dolayı geceleri uyumamıyordum. Ameliyatta küçük moraran bölgelerim vardı ve ağrı yapıyordu. Sabahleyin duştan sonra ve gece yatmadan önce "bantlı olan dikişlerimin dışındaki kısımlara" bepanthen merhem ve coldpress ozon yağı sürdüm. Üzerini temiz sargıbezi ile kapatıp sütyenimi giydim. Gerginliği azalttığı için geceleri çok rahat uyudum ve gün içerisinde daha rahat hareket edebildim.
Bugün 9.günüm ve ağrısız geçirdiğim ilk günüm.. Ameliyat olacaklara şimdiden geçmiş olsun.. Sevgiyle..