- 12 Ocak 2009
- 500
- 341
- Konu Sahibi asminreina
- #1.401
Evet siyah ameliyat sütyenli resmim var ya:) hala o şekildeyim sadece duş alırken çıkarıyorum yani onun dışında 24 saat takılıOyle mi uyuyosun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet siyah ameliyat sütyenli resmim var ya:) hala o şekildeyim sadece duş alırken çıkarıyorum yani onun dışında 24 saat takılıOyle mi uyuyosun
Ameliyat sutyeni ok da o bant da mi duruyoEvet siyah ameliyat sütyenli resmim var ya:) hala o şekildeyim sadece duş alırken çıkarıyorum yani onun dışında 24 saat takılı
Benimde daha yumuşamadı canım 18. Gün bugün daha, ilk günlere göre gerginliği geçti ve o bandaj sayesinde bence üstlerimin şişi azaldı bayaaYada tam yumusamadı diye öyle duruyor
Evet duruyo canım malesef hemdee çok sıkı bi şekildeAmeliyat sutyeni ok da o bant da mi duruyo
yakışır arkadaşıma bitsedegitsekya ya. bana tatlım yakışırmı kaçlık yaptırayım.27 aralık ameliyatımSağol canımm daha güzelleri senin olsun inşallah ama bana sorarsan sana azcık daha büyük olsun boyun posun var senin maşallah
Canım vücudunun alabileceği en büyüğü iste, doğal olsun diyince genelde küçük yapıyo bizim dr laryakışır arkadaşıma bitsedegitsekya ya. bana tatlım yakışırmı kaçlık yaptırayım.27 aralık ameliyatım
Her dr un soyledigi zaman farkli oluyo, bazisi 1 ay diyo, bazisi 3 ay sonra diyo..Kızlar normal südyene ne zaman geçiyoruz ameliyattan ne kadar süre sonra
Çok sıkıldım sporcu südyeninden artık iyicede sıkmaya basladı umarım 1. Ayım dolunca cıkartırımHer dr un soyledigi zaman farkli oluyo, bazisi 1 ay diyo, bazisi 3 ay sonra diyo..
Telli, push up lar falanda sonrasinda hemen kullanilmiyo bildigim kadariyla, sporcuyu cikartsaniz bile..Çok sıkıldım sporcu südyeninden artık iyicede sıkmaya basladı umarım 1. Ayım dolunca cıkartırım
Yaaa bende onlar için an kolluyordum yıkıldım resmen suanTelli, push up lar falanda sonrasinda hemen kullanilmiyo bildigim kadariyla, sporcuyu cikartsaniz bile..
İzle beni öyle görebilirim fotoyuNeden cevap vermiyorsunuz
gizem hanım şimdi baktım gerçekten çok güzel olmuş sizinde maş benim fotoma bakıp bi yorum yaparmısnız çok korkuyorum yarın Opr.Dr. Mehmet Ali Bozkurt ile görüşmeye gidicem ofm hastanesinderesım ekledım meme buyutme amelıyatı olmamıs fakat olmayı dusunen arkadaslara yardımcı olmak acısından...
özel album oldugu ıcın arkadas olarak eklersenız ggorebılırsınız..
Maşallah7. senem bitti silikoncuklarımla. gerci onlar benim bebeklerim. darısı isteyen tüm arkadaslara
evet aramız çok yakındı arzumcum.Maşallah
Bende adım adım yaklaşıyorum 7. Seneme :)) İzindeyim
Kizlar masallah size ne kadar cabuk gecmis zaman . Benim de 5.sene bitti . arkanizdan geliyorum gecen hafta mamografi ve ulturason kontrollerimi yaptirdim . Allaha cok sukur temiz cikti . Protezlerimde cok iyi durumdaymis , darisi tum isteyen arkadaslarin basina :)Maşallah
Bende adım adım yaklaşıyorum 7. Seneme :)) İzindeyim