gizeml Meme Estetiği ameliyatı

Banim bugün tam 3. Haftam. Seninkilerde cok güzel olmus canım benim hic yoktu anca 88 cm oldu bunada şükür
Tabi canım aynen öyle, bende şimdi küçülürse 2-3 cm küçülür diye düşünüyorum, yinede şükrediyorum:)
Sende küçülme olmaya başladımı canım? Bazıları küçülüyo diyo, bazıları büyüyo diyo. Herkesin yapısı farklı

Tabi canım aynen öyle, bende şimdi küçülürse 2-3 cm küçülür diye düşünüyorum, yinede şükrediyorum:)
Sende küçülme olmaya başladımı canım? Bazıları küçülüyo diyo, bazıları büyüyo diyo. Herkesin yapısı farklı
Benim tam aksine büyüyor. Ameliyattan cıktıgımda daha kücüktü simdi kaslarım yumuşadıkça kendini saldıkça dahada dolgun ve büyük görünüyor bu da yapı meselesi galiba canım ama ben memnunum aman küçülmesinler :)

Boy 175 kg 55.. bilmiyorum ki ne olur uygun.. istedigim miraculous miraculous gibi dogal durmasi.. damla diye mi dogal onu da bilmiyorum ama bana yuvarlak koyarim demisti
Benimde boyum 1.73 kilom 52 oranlarımız aynı sayılır bende zayıfım özellikle üst kısmım hic etli değil en cok absürd durmasından korkuyodum ama olmadı çok şükür sen doktoruna bunları söyle ona göre proteze boyutuna karar verin

X