- 12 Ocak 2009
- 500
- 341
-
- Konu Sahibi asminreina
- #1.381
Tabi canım aynen öyle, bende şimdi küçülürse 2-3 cm küçülür diye düşünüyorum, yinede şükrediyorum:)Banim bugün tam 3. Haftam. Seninkilerde cok güzel olmus canım benim hic yoktu anca 88 cm oldu bunada şükür
Sağol canımm daha güzelleri senin olsun inşallahAy benim de 84 su an, senin memeler favorim kuzum
Benim tam aksine büyüyor. Ameliyattan cıktıgımda daha kücüktü simdi kaslarım yumuşadıkça kendini saldıkça dahada dolgun ve büyük görünüyor bu da yapı meselesi galiba canım ama ben memnunum aman küçülmesinler :)Tabi canım aynen öyle, bende şimdi küçülürse 2-3 cm küçülür diye düşünüyorum, yinede şükrediyorum:)
Sende küçülme olmaya başladımı canım? Bazıları küçülüyo diyo, bazıları büyüyo diyo. Herkesin yapısı farklı
Ama cok.zayifimSağol canımm daha güzelleri senin olsun inşallahama bana sorarsan sana azcık daha büyük olsun boyun posun var senin maşallah
Sen kaç cc düsünüyosun bide boyunla kilon kaç tam olarakAma cok.zayifim
Ne güzel işte boyun uzun zayıfsın manken gibisin maşallahAma cok.zayifim
Boy 175 kg 55.. bilmiyorum ki ne olur uygun.. istedigimSen kaç cc düsünüyosun bide boyunla kilon kaç tam olarak
Boyunla kilon uygun bence gayet iyi duruyosun fotodaNe güzel işte boyun uzun zayıfsın manken gibisin maşallah
Bana bak bide 1.60 a 48 kilo:)
Kilo almak istiyorum azcık ama banada hiç yakışmıyo kilo
Benimde boyum 1.73 kilom 52 oranlarımız aynı sayılır bende zayıfım özellikle üst kısmım hic etli değil en cok absürd durmasından korkuyodum ama olmadı çok şükür sen doktoruna bunları söyle ona göre proteze boyutuna karar verinBoy 175 kg 55.. bilmiyorum ki ne olur uygun.. istedigimmiraculous gibi dogal durmasi.. damla diye mi dogal onu da bilmiyorum ama bana yuvarlak koyarim demisti
Gorebilir miyimmmmBenimde boyum 1.73 kilom 52 oranlarımız aynı sayılır bende zayıfım özellikle üst kısmım hic etli değil en cok absürd durmasından korkuyodum ama olmadı çok şükür sen doktoruna bunları söyle ona göre proteze boyutuna karar verin
Yani en azından memeyi de yaptırınca orantılı oldum:)Boyunla kilon uygun bence gayet iyi duruyosun fotoda
Direk açık atamam canım buraya fotoğrafGorebilir miyimmmm
Nasi acik? ben gorcem iste bi tekDirek açık atamam canım buraya fotoğraf
Benim yaptığım gibi albüm yaparsanız, sadece sizin izlediğiniz kişiler görebilir ayarlarda varDirek açık atamam canım buraya fotoğraf
[Direk açık atamam canım buraya fotoğraf
erkek arkadasım kıyameti koparır anca südyenli bi sekilde atabilirim dekolte kısmını görmen açısındanNasi acik? ben gorcem iste bi tek
Hmm anladm cnm nasi istersen[
erkek arkadasım kıyameti koparır anca südyenli bi sekilde atabilirim dekolte kısmını görmen açısından
Albüm yapayım o zaman da yalnız şunu fark ettim benim üst tarafım sizinkine göre aşırı şiş şuanBenim yaptığım gibi albüm yaparsanız, sadece sizin izlediğiniz kişiler görebilir ayarlarda var
Yada tam yumusamadı diye öyle duruyorAlbüm yapayım o zaman da yalnız şunu fark ettim benim üst tarafım sizinkine göre aşırı şiş şuan
Benim üst kısımda hala bandaj takılıAlbüm yapayım o zaman da yalnız şunu fark ettim benim üst tarafım sizinkine göre aşırı şiş şuan
Oyle mi uyuyosunBenim üst kısımda hala bandaj takılı
Dr 3. Haftada çıkart dedi benim şişlerimin inmesine faydası olmuş çünkü, cumaya kadar takıcam onu