- 23 Aralık 2014
- 493
- 363
- 40
-
- Konu Sahibi asminreina
- #1.361
Selamm damla goruntusunu merak ediyorum.izledim seni, sen de izler misinndokumu bilmiyorum ama benim memem hiç yoktu ameliyattan önce göğüs çevrem 73cmdi şuan 88cm :) 300 cc damla takıldı bana
Aaa aynıyız bende 300 damla:))dokumu bilmiyorum ama benim memem hiç yoktu ameliyattan önce göğüs çevrem 73cmdi şuan 88cm :) 300 cc damla takıldı bana
Ay kafami karistirdiniz damla konusunda, bi konusucam bunuAaa bi de neredeyse aynı zamanlamada ameliyat olmuşuz :) ben cok memnun kaldım damladan daha tam görüntüsü oturmadı ama bana bu yakıstı, hic meme dokusu olmayan kisilerde yuvarlak bariz belli oluyor bendede öyle olucaktı kesin
FotooooBende beğendim memnunum şu anda, ya aslında memem var diye mutluyum sanırım:) yani yuvarlakta olsa damlada olsa oldum kurtuldum diye düşünüyorum sanırım
Ama dediğiniz gibi benimde görüntüsü şimdiden hoşuma gidiyo 18.günüm bugün
Canım ben ameliyata yuvarlak protez kararıyla girdim ama ameliyattan önce doktorumla konusmustum portakal tarzında meme görüntüsü istemiyorum yuvarlak yakışmazsa damla olsun demistim o da dual plan damla takmış, yuvarlak yakışmadı içime sinmedi dedi. sende kararı doktoruna bırak benceAy kafami karistirdiniz damla konusunda, bi konusucam bunumiraculous
Yarın duşa giricem canım soyunduğumda çekip koyucam söz:)Fotoooo
Senin dokun var miydi? niye foton yok yaaaCanım ben ameliyata yuvarlak protez kararıyla girdim ama ameliyattan önce doktorumla konusmustum portakal tarzında meme görüntüsü istemiyorum yuvarlak yakışmazsa damla olsun demistim o da dual plan damla takmış, yuvarlak yakışmadı içime sinmedi dedi. sende kararı doktoruna bırak bence
Aaaa memedaşız gerçektennCanım ben ameliyata yuvarlak protez kararıyla girdim ama ameliyattan önce doktorumla konusmustum portakal tarzında meme görüntüsü istemiyorum yuvarlak yakışmazsa damla olsun demistim o da dual plan damla takmış, yuvarlak yakışmadı içime sinmedi dedi. sende kararı doktoruna bırak bence
Dokum pek fazla yoktugaliba dediğim gibi ameliyattan önce göğüs çevrem 73 cm di oradan tahmin edebilirsin nasıl bisey oldugunuSenin dokun var miydi? niye foton yok yaaa
Hayır daha fotoğraf yüklemedim ben şekli tam oturmadı diye ama ilerleyen zamanlarda yükleyebilirim :)Aaaa memedaşız gerçektennbenimde dual plan 300 cc damla high profil:)
Siizn resminiz varmı acaba?
Gogus alti diil dimi cevresi 73tuDokum pek fazla yoktugaliba dediğim gibi ameliyattan önce göğüs çevrem 73 cm di oradan tahmin edebilirsin nasıl bisey oldugunu
Evet canım çevresi 73 tüGogus alti diil dimi cevresi 73tu
Hm evet azmisEvet canım çevresi 73 tü
Şimdi kaç cm oldu çevresi acaba?Evet canım çevresi 73 tü
2 gün önce ölçtüğümde 88 cm olmustu canım senin kaç cm şuan çevresiŞimdi kaç cm oldu çevresi acaba?
Benim şu an 93 cm canım, ama benim öncesinde 84 cm di dümdüz değildim yani.2 gün önce ölçtüğümde 88 cm olmustu canım senin kaç cm şuan çevresi
Ay benim de 84 su an, senin memeler favorim kuzumBenim şu an 93 cm canım, ama benim öncesinde 84 cm di dümdüz değildim yani.
Senin kaç gün oldu
Banim bugün tam 3. Haftam. Seninkilerde cok güzel olmus canım benim hic yoktu anca 88 cm oldu bunada şükürBenim şu an 93 cm canım, ama benim öncesinde 84 cm di dümdüz değildim yani.
Senin kaç gün oldu