- 12 Aralık 2014
- 97
- 60
- Konu Sahibi asminreina
- #1.301
bu ayin 22 sinde 2 ayi doldurcam ameliyat olali. denize girmemde bi sakinca var mıdır kızlar giren var mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin 375 cc dual plandi degilmi.peki sarkma oldu mu hic bu surecte.12.07.2010 miladım. 6. Seneme girdim memelerimle.bana sorunsuz bi şekilde bu duyguyu yasatan doktorumun ellerine allah sağlık versın
Darısı başımıza :)12.07.2010 miladım. 6. Seneme girdim memelerimle.bana sorunsuz bi şekilde bu duyguyu yasatan doktorumun ellerine allah sağlık versın
Canım bi ömür bu şekilde kullan inşallah seni izledim ama fotoğraflarını göremedim sende izlermisin12.07.2010 miladım. 6. Seneme girdim memelerimle.bana sorunsuz bi şekilde bu duyguyu yasatan doktorumun ellerine allah sağlık versın
Hiç bir sıkıntı yasamadım.sarkmada olmadı. Aynı dedıgın gıbı 375 cc dual plam yuvarlakSizin 375 cc dual plandi degilmi.peki sarkma oldu mu hic bu surecte.
Bende senı ızlıyorumCanım bi ömür bu şekilde kullan inşallah seni izledim ama fotoğraflarını göremedim sende izlermisin
Canım harikaa güle güle kullan bugüne kadar nasıl sorun çıkmadıysa bugünden sonrada çıkmasın inşallah Canım şey diycem dual plan ne tam olarak sanırım yarisi Kas altı yarisi Kas üstü diye bişey di ama nasıl.. Kas altından daha mi avantajlı.. Ne kadar dokuya neye göre yapılıyo bu yöntem benim fotom var şimdiki halim. Mesala bana olurmu dual planBende senı ızlıyorum
Beni de beni deBende senı ızlıyorum
Bunu genelde meme dokusu hıc olmayan yada az olanlarda kullanılan bı yontemCanım harikaa güle güle kullan bugüne kadar nasıl sorun çıkmadıysa bugünden sonrada çıkmasın inşallah Canım şey diycem dual plan ne tam olarak sanırım yarisi Kas altı yarisi Kas üstü diye bişey di ama nasıl.. Kas altından daha mi avantajlı.. Ne kadar dokuya neye göre yapılıyo bu yöntem benim fotom var şimdiki halim. Mesala bana olurmu dual plan
Slm canim Bir sene gecmis sende. Ben üc hafta önce oldum ve Bende öyle hissediyorum. Hep Bir baski var. Nezaman gecti bu His sende?Kızlar benide izlemeye alın bende fotolarınızı görmem istiyorum. Bende 17 sinde amaliyat oldum. Göğüslerimpatlayacak gibi
Öyle olan hastalara kas altı yapilmiyomuydu ellendiğinde belli olmasın diye.. Ayy ne karışıkmışBunu genelde meme dokusu hıc olmayan yada az olanlarda kullanılan bı yontem
bende 1hafta içinde meme dikleştirme ameliyatı olacam beni de izlemeye alırmısınız. fikirlerinize ihtiyacım var. bende olunca sizi izlemeye alayım.Canım bi ömür bu şekilde kullan inşallah seni izledim ama fotoğraflarını göremedim sende izlermisin
bende 1hafta içinde meme dikleştirme ameliyatı olacam beni de izlemeye alırmısınız. fikirlerinize ihtiyacım var. bende olunca sizi izlemeye alayım.Sizin 375 cc dual plandi degilmi.peki sarkma oldu mu hic bu surecte.
İkiside yapılıyo. Doktorun ve senjn tercıhıne kalmıs bısey. Benım de hıc meme dokum yoktu. Dual plan yaptı doktorumÖyle olan hastalara kas altı yapilmiyomuydu ellendiğinde belli olmasın diye.. Ayy ne karışıkmış
Memnunmusun canim sana göre kez altından farkı ne.. Doktorun fark olarak neyi gösterdi meselaİkiside yapılıyo. Doktorun ve senjn tercıhıne kalmıs bısey. Benım de hıc meme dokum yoktu. Dual plan yaptı doktorum
Anladım da ben şeyi soruyorum. Kas altına göre avantajı ne dedim canım yani mesela meme dokusu az ise mi çok ise mi.. Daha az ağrılı mi oluyo kas altına goreProtezin ust tarafını kasaltında burakıp, yarının altındakı kısmı kasustunde bırakıyor.
İzlermisin cnmProtezin ust tarafını kasaltında burakıp, yarının altındakı kısmı kasustunde bırakıyor.