gizeml Meme Estetiği ameliyatı

Ameliyat ol diyoruz değer mi 4 cm için diyorsunuz Dr a git diyoruz kararsızım diyorsunuz yağ enjeksiyonu diyorum uygun değil

Biz mi vereceğiz sizin adınıza karar ille evet ameliyat ol falan mı diyelim ıyyy c cup küçük meme dediğin d cup olmalı
Hadi bakalım böyle mi demek lazım

Ameliyat ol diyoruz değer mi 4 cm için diyorsunuz Dr a git diyoruz kararsızım diyorsunuz yağ enjeksiyonu diyorum uygun değil

Biz mi vereceğiz sizin adınıza karar ille evet ameliyat ol falan mı diyelim ıyyy c cup küçük meme dediğin d cup olmalı
Hadi bakalım böyle mi demek lazım
Sorunlumsuun kararsiz oldugumu belirttim zaten

Canım bende büyütme ameliyatı olacam ins muhtemelen aralık sonu olacak ve erdem güven yapacak ameliyatimi rica etsem beni eklermisin bide sen ne zaman ameliyat oldun ve sonrasında neler yaşandın
Cnm seni izlemeye aldim. Sende beni izlersen gorebilirsin.basarili bir ameliyat gecirmen dilegiyle.

pembekurdele76 pembekurdele76 canim arkadaslarin dedigi gibi biz o olculeri ameliyat olarak sagliyoruz. Senin gayet normalmis. Gerek yok bence ameliyat olmana.
Arkadaslari biraz kizdirmissin ama haklilar. Kalkip ameliyat olan ve o sekilde alt ve uste farka kavusan arkadaslara benim su kadar fark var ben c cup im olsam mi olmasam mi demen hos karsilanmaz. Sana yinede oneride bulunmuslar ve yardimci olmaya calismislar ve senin kalkip burada FAZLANAZLI FAZLANAZLI ya sorunlumusun demen hic hos degil. Seni anlamaya calisip oneride bulunuyolar sonucta. Seni kararin kimse sana git ameliyat ol daha buyuk istiyosan yada olma demez buna sen karar vereceksin bir plastik cerrahla goruserek.sana en iyi yardimci olacak kisi bir plastik cerrah biz degiliz.

pembekurdele76 pembekurdele76 canim arkadaslarin dedigi gibi biz o olculeri ameliyat olarak sagliyoruz. Senin gayet normalmis. Gerek yok bence ameliyat olmana.
Arkadaslari biraz kizdirmissin ama haklilar. Kalkip ameliyat olan ve o sekilde alt ve uste farka kavusan arkadaslara benim su kadar fark var ben c cup im olsam mi olmasam mi demen hos karsilanmaz. Sana yinede oneride bulunmuslar ve yardimci olmaya calismislar ve senin kalkip burada FAZLANAZLI FAZLANAZLI ya sorunlumusun demen hic hos degil. Seni anlamaya calisip oneride bulunuyolar sonucta. Seni kararin kimse sana git ameliyat ol daha buyuk istiyosan yada olma demez buna sen karar vereceksin bir plastik cerrahla goruserek.sana en iyi yardimci olacak kisi bir plastik cerrah biz degiliz.
Hayir yani pohpohlanmakla ne alaka ki soru soruyoruz sert cikisiyor aldi cevabinida bi sorunum olmasa burda ne isim var .

Kiskanc oldugun kesin
Hiç yakışmıyor böyle konuşmak.! Bakın,biz size bazı önerilerde bulunuyoruz ama siz ısrarla anlamamaya çalışıyorsunuz. Arkadaşım,imkanın varsa ameliyat ol ve daha büyük göğüslere kavuş.Bunun Ameliyatsız çözümü yok! Ayrıca FAZLANAZLI FAZLANAZLI arkadaşımızın kıskanç olduğunu düşünmen hata.Çünkü o çok güzel memelere sahip ve çok mutlu :KK66: Hepimiz öyleyiz :KK66: Sende mutlu olmak istiyorsan gel katıl bize :KK66: Bırak artık negatif tutumları ve düşünceleri :KK66:

Hiç yakışmıyor böyle konuşmak.! Bakın,biz size bazı önerilerde bulunuyoruz ama siz ısrarla anlamamaya çalışıyorsunuz. Arkadaşım,imkanın varsa ameliyat ol ve daha büyük göğüslere kavuş.Bunun Ameliyatsız çözümü yok! Ayrıca FAZLANAZLI FAZLANAZLI arkadaşımızın kıskanç olduğunu düşünmen hata.Çünkü o çok güzel memelere sahip ve çok mutlu :KK66: Hepimiz öyleyiz :KK66: Sende mutlu olmak istiyorsan gel katıl bize :KK66: Bırak artık negatif tutumları ve düşünceleri :KK66:

Kiskanc oldugun kesin
18 yaşındasın göğüs alt ve üst arası 16 cm ve 20 cm daha kadınsı duruyor diyorsun güzelim sen çocuk sayılırsın daha ne kadınlığından bahsediyorsun ya ayrıca bence bir cerrahla görüşmek yerine önce bir psikologla görüş senin sorunlumusun dediğin insan hem senden yaşca büyük hem bir anne .sen biraz büyü önce sonra konuşalım

resım ekledım meme buyutme amelıyatı olmamıs fakat olmayı dusunen arkadaslara yardımcı olmak acısından...
özel album oldugu ıcın arkadas olarak eklersenız ggorebılırsınız..
gizeml arkadaşım bende ameliyat olmayı düşünüyorum benide eklersen sevinirim :)

resım ekledım meme buyutme amelıyatı olmamıs fakat olmayı dusunen arkadaslara yardımcı olmak acısından...
özel album oldugu ıcın arkadas olarak eklersenız ggorebılırsınız..
Canım geçmiş olsun öncelikle..:) Ben de 1 ay önce ameliyat oldum beni de eklersen sevinirim fotograflarımızı paylaşırız :)

ızler artık bellı belırsın onlarıda eklerım bı ara..ılk zamanlar bıseye benzemıyolar zaten doktorumda demıstı sımdıkı halıne bakıp moralını bozma dıye ve zamanla gogus oturacak daha guzel olacak harbıden adamın dedıgı gıbı oldu..ben cok guvenıyodum zaten kendısıne sadece boyut konusunda alabıldıgının en buyugu dedım o kadar..
doktorun kimdi peki canım

Ben de albümü sakıncası görmek istiyorum ilerde yaptırmayı düşünen biri olarak. Şimdiden teşekkürler.

X