gizeml Meme Estetiği ameliyatı

Cicoloz cnm sen de benim gibi cok arastirip inceliyorsun.
Umarim istedigin sonucu alirsin cnm.
Sorma gitsin canım yaa :KK43: :KK43: korkuyorum sadece ... Beni anlarsın o zaman sende böyleydim diyosun... Ben istermişim böyle sorularda kaydolmayı ama kafamda netlestirmeye çalışıyorum :KK66:

Sorma gitsin canım yaa :KK43: :KK43: korkuyorum sadece ... Beni anlarsın o zaman sende böyleydim diyosun... Ben istermişim böyle sorularda kaydolmayı ama kafamda netlestirmeye çalışıyorum :KK66:
Ewt cnm.doktorum bile dedi sen cok arastiriyorsun diye.guvendigin bir doktor bulup zaman kaybetmeden ameliyat ol bence.ne kadar cok irdelersen o kadar cok kafan karışır

Selam canım fikir edinmek açısından resimlerine bakmak istiyorum izleyebilir misin ?

izlemeye aldığınız için tesekkur ederım..resimlerinizi görünce kendıme yapılmıs kadar mutlu oldum.. gercekten doktorunuzun ellerıne saglık cok ıyı duruyorlar hıc yapay degıl...cc mıktarları kafamı karıstırıyordu fıkır edınmıs oldum tekrar tesekkurler...

izlemeye aldığınız için tesekkur ederım..resimlerinizi görünce kendıme yapılmıs kadar mutlu oldum.. gercekten doktorunuzun ellerıne saglık cok ıyı duruyorlar hıc yapay degıl...cc mıktarları kafamı karıstırıyordu fıkır edınmıs oldum tekrar tesekkurler...
rica ederim. doktorumhn gercekten ellerine sağlık. 6.5 sene oldu. şükür hiç bi sorunlada karsılasmadım aşlah kımseyede yasatmasın.

benım dual plan le yapıldı..ben 5 gun yatıp kalkarken zorlandım onun dısında 2.haftadan sonra normale dondum..cok agır kaldırmamamn gerekıyo ılk zamanlar..1 ay ıcındede dıkıs yerlerıdn tamamen kapanıyo yanı kabukları gıdıyo..oyle ıste..ben senı kabull ettım gorebılırsın..
Benide izlermisiniz kaç cc sizinki bana 450 takilcak

Yaza dugunum var ve goguslerim oldukca kucuk ameliyatta iz kalmasindan kormuyorum bide 3 5 sene sonra sarkar mi yaptiranlar yardimci olabilrmi ozelde de mesj atabilirsiniz kafam cok karisti. :KK43:

Yaza dugunum var ve goguslerim oldukca kucuk ameliyatta iz kalmasindan kormuyorum bide 3 5 sene sonra sarkar mi yaptiranlar yardimci olabilrmi ozelde de mesj atabilirsiniz kafam cok karisti. :KK43:
Ben meme ucu kesisi ile oldum,iz kalmadı..
2011 de Ameliyat oldum,sarkmada olmadı :))
Bence iyi bir cerrah bulun,beklentinizi güzelce anlatın ve ona bırakın :KK66:

Meme ucu kes
Ben meme ucu kesisi ile oldum,iz kalmadı..
2011 de Ameliyat oldum,sarkmada olmadı :))
Bence iyi bir cerrah bulun,beklentinizi güzelce anlatın ve ona bırakın :KK66:
Cok tesekkur ederim ama bu meme ucu kesisi nasl oluyor agrisi sizisi falan

Meme ucu kes

Cok tesekkur ederim ama bu meme ucu kesisi nasl oluyor agrisi sizisi falan
Meme ucu kahverengi halka varya .. Alt kısımda tam o hizada yarım dair biçiminde yapılıyor. İki rengin birleşen yeri oldugu için izi çok güzel saklıyor :KK66:
image.jpeg

Ağrı'sı sızısı olmadı. Çok rahat geçti Ameliyt sonrası kesi yeri olarak sıkıntı yaşamadım :KK66:

X