- 5 Nisan 2012
- 152
- 147
- Konu Sahibi asminreina
- #1.321
İzlermisin cnmProtezin ust tarafını kasaltında burakıp, yarının altındakı kısmı kasustunde bırakıyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İzlermisin cnmProtezin ust tarafını kasaltında burakıp, yarının altındakı kısmı kasustunde bırakıyor.
Cicoloz cnm sen de benim gibi cok arastirip inceliyorsun.Anladım da ben şeyi soruyorum. Kas altına göre avantajı ne dedim canım yani mesela meme dokusu az ise mi çok ise mi.. Daha az ağrılı mi oluyo kas altına gore
Sorma gitsin canım yaa korkuyorum sadece ... Beni anlarsın o zaman sende böyleydim diyosun... Ben istermişim böyle sorularda kaydolmayı ama kafamda netlestirmeye çalışıyorumCicoloz cnm sen de benim gibi cok arastirip inceliyorsun.
Umarim istedigin sonucu alirsin cnm.
Ewt cnm.doktorum bile dedi sen cok arastiriyorsun diye.guvendigin bir doktor bulup zaman kaybetmeden ameliyat ol bence.ne kadar cok irdelersen o kadar cok kafan karışırSorma gitsin canım yaa korkuyorum sadece ... Beni anlarsın o zaman sende böyleydim diyosun... Ben istermişim böyle sorularda kaydolmayı ama kafamda netlestirmeye çalışıyorum
izleyebilir misin canımHiç bir sıkıntı yasamadım.sarkmada olmadı. Aynı dedıgın gıbı 375 cc dual plam yuvarlak
izlemeye alındın canım. maıl ve telde olan sorjndan dolayı bıraz gırmedım nete fakat artık sorjn duzeldı. akrıf olarak maıller dusuyo ve cevaplıyorumizleyebilir misin canım
rica ederim. doktorumhn gercekten ellerine sağlık. 6.5 sene oldu. şükür hiç bi sorunlada karsılasmadım aşlah kımseyede yasatmasın.izlemeye aldığınız için tesekkur ederım..resimlerinizi görünce kendıme yapılmıs kadar mutlu oldum.. gercekten doktorunuzun ellerıne saglık cok ıyı duruyorlar hıc yapay degıl...cc mıktarları kafamı karıstırıyordu fıkır edınmıs oldum tekrar tesekkurler...
Yardım olurmusunuz yakında ameliyat im varresım ekledım meme buyutme amelıyatı olmamıs fakat olmayı dusunen arkadaslara yardımcı olmak acısından...
özel album oldugu ıcın arkadas olarak eklersenız ggorebılırsınız..
Benide izlermisiniz kaç cc sizinki bana 450 takilcakbenım dual plan le yapıldı..ben 5 gun yatıp kalkarken zorlandım onun dısında 2.haftadan sonra normale dondum..cok agır kaldırmamamn gerekıyo ılk zamanlar..1 ay ıcındede dıkıs yerlerıdn tamamen kapanıyo yanı kabukları gıdıyo..oyle ıste..ben senı kabull ettım gorebılırsın..
ne konuda yardım istiyorsunuz? daha acık yazabılırsenız yardımcı olabılırımYardım olurmusunuz yakında ameliyat im var
Ben meme ucu kesisi ile oldum,iz kalmadı..Yaza dugunum var ve goguslerim oldukca kucuk ameliyatta iz kalmasindan kormuyorum bide 3 5 sene sonra sarkar mi yaptiranlar yardimci olabilrmi ozelde de mesj atabilirsiniz kafam cok karisti.
Cok tesekkur ederim ama bu meme ucu kesisi nasl oluyor agrisi sizisi falanBen meme ucu kesisi ile oldum,iz kalmadı..
2011 de Ameliyat oldum,sarkmada olmadı :))
Bence iyi bir cerrah bulun,beklentinizi güzelce anlatın ve ona bırakın
acikcasi biraz da utaniyorum iz kalasini yani anlasilmasinida istrmiyorumMeme ucu kes
Cok tesekkur ederim ama bu meme ucu kesisi nasl oluyor agrisi sizisi falan
Meme ucu kahverengi halka varya .. Alt kısımda tam o hizada yarım dair biçiminde yapılıyor. İki rengin birleşen yeri oldugu için izi çok güzel saklıyorMeme ucu kes
Cok tesekkur ederim ama bu meme ucu kesisi nasl oluyor agrisi sizisi falan