- Konu Sahibi asminreina
-
- #1.001
resım ekledım meme buyutme amelıyatı olmamıs fakat olmayı dusunen arkadaslara yardımcı olmak acısından...
özel album oldugu ıcın arkadas olarak eklersenız ggorebılırsınız..[
Simdi ekledim/.. cok merak ediyorum benimde ameliyatim haziran ay'inda :)) tesekkurler
9 gün oldu ağrılarım devam ediyor dikşilerim düşmedi daha. görüntü çok feci dikişler ve tenim mosmor doktorum normal dedi. dikiş yerimnden sarımsı bir akıntı geliyor zaman zaman. gizeml arkadaşım beni ekleyebilir misin ?
Arkadaslar merhaba. Dual plan yontemi ile ameliyat olali yaklasik bir ay olacak. Sizlere sormak istedigim, beni cok rahatsiz eden bir durum var. Kol hareketleri ile memenin hareket ediyor olmasi. Ben hala dar bir pantolon giydigimde dugmemi kapatamiyorum. Sizler buna benzer bir sorun yasadiniz mi, zamanla eski kol gucume kavusur muyum?
Canım o durum bazı arkadaslarda oluyo bende olmadı sanırım hava oldugu ıcın olan bı durum ama gecıcı bır durum. Sen yınede kontrole gıttıgınde bır doktoruna sor.bende doktorum diren kullanmadı ameliyatta kanama cok olmamıs yanı kanama kontrolunu yaptıgı ıcın gerek duymamıstı enfeksıyon kapma rıskıde oluyo cunku diren kullanımında ama öyle olmasına rağmen senın dedıgın gıbı bı sıkıntı yasamadımGizem sana ayrica bir sorum olacak. Sol memede sanki su var ve masajla, hareket ettikce yer degistiriyor. Ameliyatin ilk gunlerinde boyle durumlarin normal oldugunu okumustum fakat benim 1 ay olacak. Tuhaf bir his ve digerine gore hafif agrili. Bu durum normal midir?
Elif merhaba. Gizem de cevap verecektir ama ben de kendi durumumla ilgili bilgi vereyim istedim sana. Bir hafta sonra ben de kendim yatip kalkmaya baslamistim. Oncesinde mumkun olmamisti. 4 gun sonra banyo yapabilirsin. Ben 5.gunumde yapmistim yine de endise ettigim icin.Gizeml ben de çarşamba günü ameliyat oldum suan kaskatı hâlâ yalnız yatip kalkamıyorum rica etsem arkadaşlik istegimi kabul eder misin çok merak ediyorum bide ameliyatta eriyen dikiş kullanıldı şuan dikişlerin üzeri bandajli ve o sıkı sütyeni giyiyorum acaba ne zaman duş alabilirim
Elif merhaba. Gizem de cevap verecektir ama ben de kendi durumumla ilgili bilgi vereyim istedim sana. Bir hafta sonra ben de kendim yatip kalkmaya baslamistim. Oncesinde mumkun olmamisti. 4 gun sonra banyo yapabilirsin. Ben 5.gunumde yapmistim yine de endise ettigim icin.
Benimde kas zari alti yontemi yarin bir hafta olucak o his sadece sag gogsumde var cok sinir gidiklaniyorum sanki. bugun kontrole gittim doktorum guldu resmen dolgu yaptirsan bir hafta dilin dolguya gider dur bakalim zamanla gecer gayet normal dedi.Arkadaslar merhaba. Dual plan yontemi ile ameliyat olali yaklasik bir ay olacak. Sizlere sormak istedigim, beni cok rahatsiz eden bir durum var. Kol hareketleri ile memenin hareket ediyor olmasi. Ben hala dar bir pantolon giydigimde dugmemi kapatamiyorum. Sizler buna benzer bir sorun yasadiniz mi, zamanla eski kol gucume kavusur muyum?
Canım duşu doktoru a sor ama genelde 1 hafta bıttıgınde duş alabılırsın dikiş yerlerıne fazla su degmeyecek sekılde ve memelerıne dokunmadan.kollarına cok yuklenme dirsekten hareket ettır.4-5 gunden ıtıbaren kendı kendıne yatıp kalkabılırsın ama herkeste surec degısıyo. Eklerım tabıkı.son bır yıldır zamanım olmuyo resım yuklemedım ama öncesı sonrası seklınde varGizeml ben de çarşamba günü ameliyat oldum suan kaskatı hâlâ yalnız yatip kalkamıyorum rica etsem arkadaşlik istegimi kabul eder misin çok merak ediyorum bide ameliyatta eriyen dikiş kullanıldı şuan dikişlerin üzeri bandajli ve o sıkı sütyeni giyiyorum acaba ne zaman duş alabilirim
Canım duşu doktoru a sor ama genelde 1 hafta bıttıgınde duş alabılırsın dikiş yerlerıne fazla su degmeyecek sekılde ve memelerıne dokunmadan.kollarına cok yuklenme dirsekten hareket ettır.4-5 gunden ıtıbaren kendı kendıne yatıp kalkabılırsın ama herkeste surec degısıyo. Eklerım tabıkı.son bır yıldır zamanım olmuyo resım yuklemedım ama öncesı sonrası seklınde var
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım duşu doktoru a sor ama genelde 1 hafta bıttıgınde duş alabılırsın dikiş yerlerıne fazla su degmeyecek sekılde ve memelerıne dokunmadan.kollarına cok yuklenme dirsekten hareket ettır.4-5 gunden ıtıbaren kendı kendıne yatıp kalkabılırsın ama herkeste surec degısıyo. Eklerım tabıkı.son bır yıldır zamanım olmuyo resım yuklemedım ama öncesı sonrası seklınde var
Canım bişey merak ediyorum bugün göğsümün üst kısımlarında nokta şeklinde morluklar oldu dikişlere bakayım dedim dikiş çevresi göğüslerin arası sapsarı hani böyle moraracağı zaman sararirya öyle işte normal mi bu acaba? 7. Gündeyim
Çok sağol canım valla yaşamadan anlaşılmıyomuş bu süreç :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benimde kas zari alti yontemi yarin bir hafta olucak o his sadece sag gogsumde var cok sinir gidiklaniyorum sanki. bugun kontrole gittim doktorum guldu resmen dolgu yaptirsan bir hafta dilin dolguya gider dur bakalim zamanla gecer gayet normal dedi.
Elif merhaba. Gizem de cevap verecektir ama ben de kendi durumumla ilgili bilgi vereyim istedim sana. Bir hafta sonra ben de kendim yatip kalkmaya baslamistim. Oncesinde mumkun olmamisti. 4 gun sonra banyo yapabilirsin. Ben 5.gunumde yapmistim yine de endise ettigim icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?