gizeml Meme Estetiği ameliyatı

9 gün oldu ağrılarım devam ediyor dikşilerim düşmedi daha. görüntü çok feci dikişler ve tenim mosmor doktorum normal dedi. dikiş yerimnden sarımsı bir akıntı geliyor zaman zaman. gizeml arkadaşım beni ekleyebilir misin ?

Arkadaslar merhaba. Dual plan yontemi ile ameliyat olali yaklasik bir ay olacak. Sizlere sormak istedigim, beni cok rahatsiz eden bir durum var. Kol hareketleri ile memenin hareket ediyor olmasi. Ben hala dar bir pantolon giydigimde dugmemi kapatamiyorum. Sizler buna benzer bir sorun yasadiniz mi, zamanla eski kol gucume kavusur muyum?

zamanla hepsı duzelecek.sarı akıntıda dokuların ıyılemeye baslamasının gostergesı. korkmana gerek yok canım.bu amelıyatta bır anda mucıze olmuyo zaman onemlı bır faktor. zamanla guzellesıyo meme;yerıne oturunca, yumusayıca, izler silikleşince...

ilk zamanlar normal canım aama sonradan kaybolan bır durum. bende bı sısenın kapagını acamıyodum ama zamanla gecıyo, sorun yapma keyfını cıkar bence

Tesekkur ederim Gizem. Umarim dedigin gibi olur. Ameliyat oncesi senin paylasimlarinin tamamini okudum saniyorum. Bunun icin ayrica tesekkur ediyorum:)

Gizem sana ayrica bir sorum olacak. Sol memede sanki su var ve masajla, hareket ettikce yer degistiriyor. Ameliyatin ilk gunlerinde boyle durumlarin normal oldugunu okumustum fakat benim 1 ay olacak. Tuhaf bir his ve digerine gore hafif agrili. Bu durum normal midir?

Canım o durum bazı arkadaslarda oluyo bende olmadı sanırım hava oldugu ıcın olan bı durum ama gecıcı bır durum. Sen yınede kontrole gıttıgınde bır doktoruna sor.bende doktorum diren kullanmadı ameliyatta kanama cok olmamıs yanı kanama kontrolunu yaptıgı ıcın gerek duymamıstı enfeksıyon kapma rıskıde oluyo cunku diren kullanımında ama öyle olmasına rağmen senın dedıgın gıbı bı sıkıntı yasamadım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gizeml ben de çarşamba günü ameliyat oldum suan kaskatı hâlâ yalnız yatip kalkamıyorum rica etsem arkadaşlik istegimi kabul eder misin çok merak ediyorum bide ameliyatta eriyen dikiş kullanıldı şuan dikişlerin üzeri bandajli ve o sıkı sütyeni giyiyorum acaba ne zaman duş alabilirim

Elif merhaba. Gizem de cevap verecektir ama ben de kendi durumumla ilgili bilgi vereyim istedim sana. Bir hafta sonra ben de kendim yatip kalkmaya baslamistim. Oncesinde mumkun olmamisti. 4 gun sonra banyo yapabilirsin. Ben 5.gunumde yapmistim yine de endise ettigim icin.

Çok sağol canım valla yaşamadan anlaşılmıyomuş bu süreç :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benimde kas zari alti yontemi yarin bir hafta olucak o his sadece sag gogsumde var cok sinir gidiklaniyorum sanki. bugun kontrole gittim doktorum guldu resmen dolgu yaptirsan bir hafta dilin dolguya gider dur bakalim zamanla gecer gayet normal dedi.

Canım duşu doktoru a sor ama genelde 1 hafta bıttıgınde duş alabılırsın dikiş yerlerıne fazla su degmeyecek sekılde ve memelerıne dokunmadan.kollarına cok yuklenme dirsekten hareket ettır.4-5 gunden ıtıbaren kendı kendıne yatıp kalkabılırsın ama herkeste surec degısıyo. Eklerım tabıkı.son bır yıldır zamanım olmuyo resım yuklemedım ama öncesı sonrası seklınde var

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim canım :)

Benimde kas zari alti yontemi yarin bir hafta olucak o his sadece sag gogsumde var cok sinir gidiklaniyorum sanki. bugun kontrole gittim doktorum guldu resmen dolgu yaptirsan bir hafta dilin dolguya gider dur bakalim zamanla gecer gayet normal dedi.

Dogru soylemis doktorun:) Seninki hele cok yeni.

Canım fotoğraflarını gördüm hepsi bi harika inşallah ben de öyle olurum ya ikinci haftada yaraların ne kadar iyilesmiş bugün benim 8. Günüm doktor çıkar bandajları duş alırken dedi ama yaradan korkup cesaret edemiyorum

Mrblar bnde 1 ay once amelıayt oldum 8.gunu banyo yaptım suda 10 dkkadan fazla kalmamaya dıkkat et dedı doktor cok sıcak suyla yıkanma ve de banyodan cıkınca kuru bı havluyla dıkıs yerlerını ıyıce kurula demıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…