• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gizeml Meme Estetiği ameliyatı

Canım fotoğraflarını gördüm hepsi bi harika inşallah ben de öyle olurum ya ikinci haftada yaraların ne kadar iyilesmiş bugün benim 8. Günüm doktor çıkar bandajları duş alırken dedi ama yaradan korkup cesaret edemiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bn 8.gunu banyomu yaptım 1 haftada cıktı sagım ertesı gunu yıkndım bandajalr mumkun oldugunca sursun yarayı daha ıyı muhafaza eder aradan 15 gun fln gectı cıkardım zaten dıkıslerde kabul halıne glmıs yara bandajına cıkarırken hepsı ustunde kabul ahlınde kalktı sadece dıkıs ızlerı kaldı biraz kzıarıklıklar gecsın ten rengıne donusmeye baslasın iz için krem verecek doktorum fazla dıkıs ızı kalmaması ıcın

Canım fotoğraflarını gördüm hepsi bi harika inşallah ben de öyle olurum ya ikinci haftada yaraların ne kadar iyilesmiş bugün benim 8. Günüm doktor çıkar bandajları duş alırken dedi ama yaradan korkup cesaret edemiyorum

Mrblar bnde 1 ay once amelıayt oldum 8.gunu banyo yaptım suda 10 dkkadan fazla kalmamaya dıkkat et dedı doktor cok sıcak suyla yıkanma ve de banyodan cıkınca kuru bı havluyla dıkıs yerlerını ıyıce kurula demıstı

Mrblar bnde 1 ay once amelıayt oldum 8.gunu banyo yaptım suda 10 dkkadan fazla kalmamaya dıkkat et dedı doktor cok sıcak suyla yıkanma ve de banyodan cıkınca kuru bı havluyla dıkıs yerlerını ıyıce kurula demıstı

Tamam canım dikkat ederim zaten dikiş üzerindeki bantları çıkarmayı düşünmüyodum çok gıdıklanıyo dikiş yerlerim :( of bide hâlâ yalnız yatıp kalkamıyorum kollarımı çok az hareket ettirebiliyorum dik duramıyorum sırtım her yerim ağrıyo :(

Tamam canım dikkat ederim zaten dikiş üzerindeki bantları çıkarmayı düşünmüyodum çok gıdıklanıyo dikiş yerlerim :( of bide hâlâ yalnız yatıp kalkamıyorum kollarımı çok az hareket ettirebiliyorum dik duramıyorum sırtım her yerim ağrıyo :(

ya bantlar cıksada olur ama mumkun oldugunca kalsın bnm kendı kendıne kabuklarım kurumus bantları cıkarayım artık dedım kabuklar banta yapıstı kendılerı cıktı sırt ustu yatmaya dıkkat et bnm kac gun olmasına ragmn yan yatmıyorum hala .Kafana takma cnm bnm 36. günüm hala ufak tefekk bel sırt agrıları oluyo bıkac gune tek basına ısını gormeye baslarsın kollarını cok kaldrma bn koltuk altı temızlıgıını bıle tuy dokuculerle yapıyorum hala cok gerdırmememk ıcıın insan ılk zman one dgru yuruyo dık duramıyo zmanal hersey duzelıyo

ya bantlar cıksada olur ama mumkun oldugunca kalsın bnm kendı kendıne kabuklarım kurumus bantları cıkarayım artık dedım kabuklar banta yapıstı kendılerı cıktı sırt ustu yatmaya dıkkat et bnm kac gun olmasına ragmn yan yatmıyorum hala .Kafana takma cnm bnm 36. günüm hala ufak tefekk bel sırt agrıları oluyo bıkac gune tek basına ısını gormeye baslarsın kollarını cok kaldrma bn koltuk altı temızlıgıını bıle tuy dokuculerle yapıyorum hala cok gerdırmememk ıcıın insan ılk zman one dgru yuruyo dık duramıyo zmanal hersey duzelıyo

senın ne kdr oldu amelıyat olalı cnm

merhaba kızlar ben bugun uye oldum buraya :) çok hoş bir site...ben temmuz ayı başında gögüs buyutme amelıyat yaptırtıcam inş.ama doktor 275cc dedı sen 80b gıbı bırsey olucakmışım...benım kılo 51 boyum 167...nasıl bırsey bu ya :( ıyı mı yanı buyuk durmaz dımı?? ben buyuk ıstemıyorum da.. :(

merhaba kızlar ben bugun uye oldum buraya :) çok hoş bir site...ben temmuz ayı başında gögüs buyutme amelıyat yaptırtıcam inş.ama doktor 275cc dedı sen 80b gıbı bırsey olucakmışım...benım kılo 51 boyum 167...nasıl bırsey bu ya :( ıyı mı yanı buyuk durmaz dımı?? ben buyuk ıstemıyorum da.. :(

canım istedıgını anlatan bı resımle gıt bence. bence sen cok zayıfsın orta bısey ıstıyosann senı memnun eder 250-3oo aradı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım benimde 1 ay olacak nerdeyse hala tam anlamyla kollarımı kullanamıyorum normal diyolar.. Beni asıl endişelendiren sizlerdede varsa lütfen yardımcı olu. Sağ göğsüm yukarda şiş protez yukarda kalmış dedi doktor masaj yapıcaksın her gün dedi inmiyo.. Mail atıyorum iner dio biçimsiz duruyo :(( ya inmesse:((

Canım benimde 1 ay olacak nerdeyse hala tam anlamyla kollarımı kullanamıyorum normal diyolar.. Beni asıl endişelendiren sizlerdede varsa lütfen yardımcı olu. Sağ göğsüm yukarda şiş protez yukarda kalmış dedi doktor masaj yapıcaksın her gün dedi inmiyo.. Mail atıyorum iner dio biçimsiz duruyo :(( ya inmesse:((

canım ılk zamanlar onlar normal. ben dual plan yontemıyle amelıyar oldum ılk zamanlar şişe kapagı acarken sankı memem yerınden oynuyo gıbıydı. ama zamanla bu durum ortadan kalkıyo.benım 4 sene oldu neredeyse 3-4 aydan sonra benımle gıbıler sankı hep varlarmıs gıbı. uzun donemde yumusayıp dahada protez yerıne oturup yumusayınca o hıs kayboluyo.
şimdi oyle olmanın nedenı de sırt ve gögüs kasların bırbırıyle baglantılı o yuzden. ilk zaman zaten felc gıbısın kollarını kullanamıyosun yada ıstedıgın performansı alamıyosun ama zamanla o durum kayboluyo. bır anda amelıyat oncesı gıbı olmayı beklıyoruz ama zamanla olacak bunlar.

Agrılarına razıyım canım ben meme ucundan kas altı oldum. Sol göğsüm mükemmel ama sağ sekilsiz bü tuhaf yukarda diğerine göre kare gibi duruyo bide:( beni üzen durum bu yoksa artık alıştım kısıltlı hareketlere felan dik uyumaya bile nerdeyse alıştm benm tek korkum böle kalması

arkadaşlar telefonumu çaldırdığım için bütün numaralarım gitti. bir süre telefonsuzum. bu arada telefonuma maıller geldıgı ıcın dırek cevap donebılıyodum ama sımdı bıraz gecıkebılır cevaplarım kusuruma bakmayın :(
bazı arkadaslarımın telefonları vardı ve hepsı gıttı. tekrar rehberimde olmak isterseniz numaralarınızı özelden yazabılırsınız.
şuan telefonum kapalı yedek telefonum olmadıgı ıcın ama kısa zamanda alacagım..

Merhaba. Gizem sana ve ameliyat olmuş olan arkadaşlarıma bir sorum olacak. Ameliyatımın üzerinden yaklaşık 2.5 ay geçti. Sol memede al, iç kısımda damar benzeri bir sertlik oluştu ve ara ara ağrı yapıyor. Buna benzer bir sorun yaşayan oldu mu aranızda.
Teşekkürler.

Forumdakileri okudukça kafam daha da karıştı. Karar versem de annemi ikna etmek gerekecek...

Çok zor çok

Merhaba. Gizem sana ve ameliyat olmuş olan arkadaşlarıma bir sorum olacak. Ameliyatımın üzerinden yaklaşık 2.5 ay geçti. Sol memede al, iç kısımda damar benzeri bir sertlik oluştu ve ara ara ağrı yapıyor. Buna benzer bir sorun yaşayan oldu mu aranızda.
Teşekkürler.

dikişlerin oldugu yerımı dıyosun canım tam anlamadım. ama dıkıslerın oldugu yerse onlar bı 4 ay sert kalıyolar cunku kat kat dıkıslerın oluyo ıcerde.
doktorunla bır gorus ıstersen.

Dikisler degil canim. İc kisimde kaliyor bu sertlik dedigim yer. Onumuzdeki gunlerde kontrole gidecegim. Bakalim onemli birsey degildir umarim. Tesekkurler.

Off bende cok istiyorum tabi 25-30 kg verdikten sonra.Ama ben daha kan aldirmaktan bile korkuyorum :((

Canim sen kac kilosun ki? Ben cok cesaretliyim o konuda. Korku falan yok. Meme ameliyatinda sadece biraz korku vardi oda narkoz uzmanindan dolayi. Cenk bey bana ne kadar guveniyosan onada o kadar guvenebilirsin dedi. Hep ayni ekiple ameliyat yapiyo zaten. Ben kuzenlerim icinde gittim hep erkan bey var anestezide. Oda basarili ve gereken kadar uyutuyo.ben daha once laporoskopi oldum egede cok gec uyandim.annem disarda perisan olmus 30 dklik operasyon ve ben 9 da cikmaliyim 9:30 10:00 gibi uyanmaliyim uyandigim saat 14:00 yada15:00 di yanlis hatirlamiyosam.ve narkoz verildigi an sol koldan verdi kalpten gidiyom son kelimem oldu bildigin kalbimin kasildigini hissettim o zaman. Uyanirkende sanki elektrik carpiyo gibi bi his vardi.
Mesela bana deseler simdi gel egede ameliyat ol asla. Drum proftu ama o anestezi yuzunden asla bi daha o hastaneye girmem.
Mesela erkan beyi meme operasyonumda tanidim tam gereken kadar kullaniyo ve egede yasadigim durumu yasamadim, buruna girerkende o yuzden cok rahattim.
Bide canim cesaret olnadan olmuyo. Bir anda cesaret geliyo ve oluyosun

Son düzenleme:
Canim sen kac kilosun ki? Ben cok cesaretliyim o konuda. Korku falan yok. Meme ameliyatinda sadece biraz korku vardi oda narkoz uzmanindan dolayi. Cenk bey bana ne kadar guveniyosan onada o kadar guvenebilirsin dedi. Hep ayni ekiple ameliyat yapiyo zaten. Ben kuzenlerim icinde gittim hep erkan bey var anestezide. Oda basarili ve gereken kadar uyutuyo.ben daha once laporoskopi oldum egede cok gec uyandim.annem disarda perisan olmus 30 dklik operasyon ve ben 9 da cikmaliyim 9:30 10:00 gibi uyanmaliyim uyandigim saat 14:00 yada15:00 di yanlis hatirlamiyosam.ve narkoz verildigi an sol koldan verdi kalpten gidiyom son kelimem oldu bildigin kalbimin kasildigini hissettim o zaman. Uyanirkende sanki elektrik carpiyo gibi bi his vardi.
Mesela bana deseler simdi gel egede ameliyat ol asla. Drum proftu ama o anestezi yuzunden asla bi daha o hastaneye girmem.
Mesela erkan beyi meme operasyonumda tanidim tam gereken kadar kullaniyo ve egede yasadigim durumu yasamadim, buruna girerkende o yuzden cok rahattim.
Bide canim cesaret olnadan olmuyo. Bir anda cesaret geliyo ve oluyosun

Canim ben 90 kiloyum.Goguslerim kendimi bildim bileli sarkik zaten.Bende dusunuyorum kan aldirsam ameliyattan korkmam nasilsa bayiltacaklar.
Sanada cokkk gecmis olsun bir kere basindan birsey gecince kolay kolay atamamissindir.Ama ben goguslerine bayildimmmm masallah :17:

Canim ben 90 kiloyum.Goguslerim kendimi bildim bileli sarkik zaten.Bende dusunuyorum kan aldirsam ameliyattan korkmam nasilsa bayiltacaklar.
Sanada cokkk gecmis olsun bir kere basindan birsey gecince kolay kolay atamamissindir.Ama ben goguslerine bayildimmmm masallah :17:

Mesela ben o olaydan sonra iyice arastiriyorum doktorumu. Basit bi laporoskopiydi ama ben o ameliyata o prof drun girdiginide dusunmmuyorum acikcasi.cunku ben uyutulana kadar adam piyasada yoktu. Verdi asistanlara incelemw konusu yapti diye dusunuyorum bidw o zaman 17-18 yasindayim hic bilgili degilim doktor secimi konusunda.bide kamera kasedine de alindi daha sonra asistanlara izletilmesi icin. O kaset bana verilmedi. O yuzden simdi daha bilincliyim. Uni hastanelerine de gitmiyorum.saygim var hepsi belli bi egitim aliyo ama uzmablik yapan tecrubesi cok olmayan kisilerin eline veriyolar. Mesela benim sadece sol gozeum 1 numara astigmat. Gittigim uni hastanesindeki asistan bana 4 numara gozluk dedi bende yazma istemiyorum dedim ciktim.devlette gittigim doktor daha basarili arstirdim gittim kizim 1 numara asrigmat sol gozun dedi ve digerinde bisey yok dedi. Yasadiklarimdan dolayi artik yogurdu ufleyerek yiyorum. Herkesede tavsiyem ne konuda olursa olsun arastirmadan bir ise kalkismayin.

Back