gizeml Meme Estetiği ameliyatı

bence haklısınız... ama benim gibi aranıza yeni katılanlara da yardım edeceğinizi bilgilerinizi paylaşacagınızı umuyorum...derdim meme büyütme hakkında fikirlerinizi ögrenmek... hangi dr iyi... hangi yontem süreçleriniz ... beni eklerseniz sevinirim...tesekkürler

Canım ben doktorumdan cok memnunum. İnsanlığı, bilgisi, mütevazılığı, senin isteklerinî önemsemesi yani kısacası mükemmel bir cerrah. İzmir düşünürsen tavsiye ederim.istanbul düşünürsende hasan fındıgın sonuçlarını begeniyorum.

kesinlikle katılıyorum çok sıcak bir insan telefonda görüşmemi yapıp muayne için gün aldım hakkımızda hayırlısı inş sıkıntı yaşamam ve sizler gibi mutluluğa adım atarım...

canım ya bben cok gec gordum bu yazını. arkadas olark eklısın ama ne konuda yardım almak ıstıyosun yazarsan yardımcı olayım. butun teknıklerı uyguluyo. bunun yanında oncelıgı mentor proteze verıyo, sonra natrelle kullanıyo bunun yanında kullandıgı baska markalarda var.sormak ıstedıklerın olursa tekrar yazabılırsın

Son düzenleme:

Gizoşşşşş özledim seniiiiii

Gizoşşşşş özledim seniiiiii

vanılyacım bende senı cok ozledım. gecen geldıgımde yanlız gelseydım sen ve pistachosa haber verecektım ama kardesım ve nısanlısıyla cıkınca zamanda kısıtlı olunca arayamadım. efes, meryemana, izmir, şirince bıde kordon turu yaptık zaman bıle yetmedı. gelınımız egelı degıl cıkmısken her yere ugrayalım dedık.
telafı ederım canım benım

Ohh ne iyi etmişsiniz. Sonra ki gelişinde mutlaka haber ver olur mu? Çok öptümm

Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık iki haftadır sizlerin bugüne kadar yazmış olduğunuz yorumları okuyorum. Herkese ayrı ayrı teşekkürler. Hiçbir şey bilmezken meme büyütme ameliyatı konusunda şimdi ciddi anlamda bilgi sahibiyim. Forumda yeni olduğum için fotoğraflarınızı göremiyorum. Öncelikle Gizem'in fotoğraflarını görmek istiyorum:) Ben de 17 Mart için ameliyat günü aldım. Dr. um Ufuk Bilkay. Heyecanlıyım, biraz da korkuyorum açıkçası. Dual plan ve meme altı kesisi olacak. Herkesin söylediği ilk 4 günün sıkıntılı geçtiği... Bu 4 günde kendi ihtiyaçlarınızı kendiniz halledebildiniz mi? Yemek yeme, diş fırçalama vs gibi? Yoksa hiçbir şey yapmadan öylece yatmak mı gerekiyor?
Beni de arkadaş olarak eklerseniz 25 mesajı doldurduktan sonra sizlerin fotoğraflarınızı görmek isterim.
Sevgilerimle...

resım ekledım meme buyutme amelıyatı olmamıs fakat olmayı dusunen arkadaslara yardımcı olmak acısından...
özel album oldugu ıcın arkadas olarak eklersenız ggorebılırsınız..

Canm merhaba ben sitede yeniyim seni ekledim ozel albumunu nasi gorcem beceremedim bi ogretsen bana baksam super olcak

resimleri görebilmek icin 25 mesaj yazmam gerekiyomus. bu yüzden kusura bakmayin yolladigim mesaj icin ....

resimleri görebilmek icin 25 mesaj yazmam gerekiyomus. bu yüzden kusura bakmayin yolladigim mesaj icin .... bu son :)

Ameliyatını olmuşsundur şimdiye kadar. umarım herşey yolundadır. Ufuk beyin adı çok geçiyor. Ben de ona muayene olmak isterdim bakalım artık.

resım ekledım meme buyutme amelıyatı olmamıs fakat olmayı dusunen arkadaslara yardımcı olmak acısından...
özel album oldugu ıcın arkadas olarak eklersenız ggorebılırsınız..

Ben de İzmirdeyim, mesajlarını okudum ama hepsini değil, çok merak ettim doktorun kim? Ben de doktor araştırıyorum ve de annemi iknaya çalışıyorum :)

Ben de İzmirdeyim, mesajlarını okudum ama hepsini değil, çok merak ettim doktorun kim? Ben de doktor araştırıyorum ve de annemi iknaya çalışıyorum :)

Doktorum cenk tokat. Zamanını ayır ve bu forumda arkadasların actıgı konuşarı oku. Bilinçlî bir sekılde hareket etmene yardımcı olur. İyi gecelerr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…