• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gizeml Meme Estetiği ameliyatı

Aynen öyle ve ben bazen 5 kısı eklıyo 5 ını de kabul edıyodum ama bı daha gormuyorum ne hıkmetse onları. bundan sonrakı kararım boyle genelde de eskıler tanıdıklarım duruyo flzflz. bi ara arkadas lıstem 450 lere ulastı sorsan 100 unu tanıyorum. o yuzden boyle az ve öz daha ıyı.

gizemlcim tanımadıklarını ve rahatsız edenleri sildiğini söylemişsin ve benide silmişsin.rahatsızlık verdiğimi bilmiyordum. ki faceten bile görüşüyorduk.ayrıca arzum77 bazıları ameliyat olcaklarını söylüyorlar ekliyorlar hiç bir konuda yorumları bile yok demişsiniz profilime girerseniz hangi konulara ne yorumlar yapmışım görebilirsiniz.ayrıca özel mesajla verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim gerçekten bu konuda hiç bir fikrim olmadığı için ve aşırı korktuğum için biraz destek istedim sadece.Allah kısmet ederse ocakta ameliyat olucam ve öncesi sonrası fotolarımı ve tüm yaşadıklarımı konu açıp bende paylaşıcam.üstelik flzflz arkadaşımıza şuanki durumunu mail attım ve fikir vermesini istedim ne tür bi operasyon geçirmem gerektiğiyle ilgili.oda saolsun fikirlerini paylaştı benimle.neden böyle bir izlenim yarattım bilmiyorum ama oldukça kırıldım sadece bunu biliyorum.

bugunden ıtıbaren arkadas listemi temizledim.. önceden herkesı eklıyodum bılgılerıne baktıktan sonra ama artık kararımı degıstırdım.
ekleyen arkadasların yorum yaptıgı konular meme estetıgı ve burunla ılgılıyse kabul edecegım yada özel mesaj attıkları taktırde ekleyecegım..çoğu kısıyıde sıldım lıstemden kımse alınıp gucenmesın lütfen çünkü çok tanımadıgım kişi vardı.

Aynen katiliyorum sana gizemcim , hepimizin yasadigi bir konuya deginmissin. Bende gecen aylarda temizlemistim arkadas listemi. Baya bir temizledim. Su anda 40 kusur arkadasim var listede az olsun oz olsun. En azindan arkadas listesi gercek olsun.

:31:
gizemlcim tanımadıklarını ve rahatsız edenleri sildiğini söylemişsin ve benide silmişsin.rahatsızlık verdiğimi bilmiyordum. ki faceten bile görüşüyorduk.ayrıca arzum77 bazıları ameliyat olcaklarını söylüyorlar ekliyorlar hiç bir konuda yorumları bile yok demişsiniz profilime girerseniz hangi konulara ne yorumlar yapmışım görebilirsiniz.ayrıca özel mesajla verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim gerçekten bu konuda hiç bir fikrim olmadığı için ve aşırı korktuğum için biraz destek istedim sadece.Allah kısmet ederse ocakta ameliyat olucam ve öncesi sonrası fotolarımı ve tüm yaşadıklarımı konu açıp bende paylaşıcam.üstelik flzflz arkadaşımıza şuanki durumunu mail attım ve fikir vermesini istedim ne tür bi operasyon geçirmem gerektiğiyle ilgili.oda saolsun fikirlerini paylaştı benimle.neden böyle bir izlenim yarattım bilmiyorum ama oldukça kırıldım sadece bunu biliyorum.

canım son zmalarda senle hıc konusmadık ve meme estetıgınde de yorumlarını gormedım canım ondan sıldım. hatırlayamadım senı sılerken kusura bakma ıstersen tekrar ekleyebılırsın. ya söylemeyecektım ama soyliyım artık bu herkesi eklemem yuzunden listeme erkek uye bıle gırdi ve sapıkca yorum yapmış resımlere ve bu kararı almamın bı dıger nedenıde o. o yuzden kusura bakma gulsah lütfen. tekrar ekle sorularını yaz hıc sorun degıl ama 450 kısıdende hatırlayamadım seni canım kusura bakma

canım son zmalarda senle hıc konusmadık ve meme estetıgınde de yorumlarını gormedım canım ondan sıldım. hatırlayamadım senı sılerken kusura bakma ıstersen tekrar ekleyebılırsın. ya söylemeyecektım ama soyliyım artık bu herkesi eklemem yuzunden listeme erkek uye bıle gırdi ve sapıkca yorum yapmış resımlere ve bu kararı almamın bı dıger nedenıde o. o yuzden kusura bakma gulsah lütfen. tekrar ekle sorularını yaz hıc sorun degıl ama 450 kısıdende hatırlayamadım seni canım kusura bakma

canım sende haklısın tabi ama meme estetiğinde nasıl yorumlarımı göremiyorsunuz anlayamıyorum.ben pek inandırıcı gelmediim sanırım insanlara yada erkek izlenimi verdim herhalde.beni erkekmi sandılar ne anlamadım.yakında ameliyatımı olup burda resimlerimi paylaşınca inanırlar sanırım.birtek silen sen değilsin zaten.burası bir paylaşım sitesi ve bende paylaşımlarınızdan yararlanmak istedim hepsi bu.eğerki yararlanamıcaksam burda ne işim var değilmi?ha birde benimde rahatsızlık duyduğum bişey var.konu açıyorlar yazıyorsun yazıyorsun cevap yok. bir iki bişiler yazmışlar birdahada foruma uğramamışlar..madem ilgilenemiceksin konu açma ozaman.bunada önlem alınması gerekiyor bence.gizeml cim konunu dağıttım özür diliyorum ama son kez senin aracılığınla rahatsızlık verdiğimi düşünen bazı arkadaşlardan özür diliyorum.bir dahada kimseyi eklemem zaten.

gulsah bende senin gibi bu konuya yazan bazi arkdaslara istek gonderdim kabul etmediler gizeml sagolsun ekledi ve kararimda etkili oldu biliyorsun yazismistik.su an silmissede alinmam gorecegimi gordum yeter.ha bir sorum olursa burdan sorarim.su an sadece maddi konuyu halletmem gerekiyor zamani gelince olucam.arkadaslik istegi gondermek fikir almak icin.hepimiz aylarca arastirma yapiyoruz oyle karar veriyoruz.ne o yoksa hemenmi ameliyat olmamiz gerekiyor.sanal ortam tabi birsey diyemiyorum gercek hayatta kimseyi taniyamiyorum derken burda ne yapsin.ayrica nette ve facede bir suru ciplak kadin gogsu hersey var erkeklerin buraya pek ugrayacagini sanmiyorum bu amacla...facede kendini sunan gosteren bir suru mal var zaten...ama kisinin kendi ozelidir ekler eklemezse istegini geri alirsin olur biter...bosver.gizeml ye tesekkur ederim bu arada.

gulsah bende senin gibi bu konuya yazan bazi arkdaslara istek gonderdim kabul etmediler gizeml sagolsun ekledi ve kararimda etkili oldu biliyorsun yazismistik.su an silmissede alinmam gorecegimi gordum yeter.ha bir sorum olursa burdan sorarim.su an sadece maddi konuyu halletmem gerekiyor zamani gelince olucam.arkadaslik istegi gondermek fikir almak icin.hepimiz aylarca arastirma yapiyoruz oyle karar veriyoruz.ne o yoksa hemenmi ameliyat olmamiz gerekiyor.sanal ortam tabi birsey diyemiyorum gercek hayatta kimseyi taniyamiyorum derken burda ne yapsin.ayrica nette ve facede bir suru ciplak kadin gogsu hersey var erkeklerin buraya pek ugrayacagini sanmiyorum bu amacla...facede kendini sunan gosteren bir suru mal var zaten...ama kisinin kendi ozelidir ekler eklemezse istegini geri alirsin olur biter...bosver.gizeml ye tesekkur ederim bu arada.

tabiki kendi özelidir bende saygı duyarımda önce ekleyip sonra silmekte garip oluyor yani.insan kendini kötü hissediyor.ki silen kişiye özel msj atıyorum neden sildiğini soruyorum cevap bile vermeye tenezzül etmiyor.neyse uzatmaya gerek yok gizemede saygısızlık oluyor şuan konusu dışına çıktık iyice.sağolsun gizeml bana forum dışındada yardımcı oluyor.

öncelikle merhabalar bende ocak ayı içerisinde ameliyatı gerçekleştirmeyi planlıyorum :) sanırım sizinde sağ ve sol göğüs boyutlarınız benimki gibi farklıymış...ameliyat esnasındamı buna karar verildi boyutlarında zamanla fark oluştumu ? size arkadaşlık isteği göndermiştim açıkcası fotoğraflarınızı çok merak ediyorum :)

tabiki kendi özelidir bende saygı duyarımda önce ekleyip sonra silmekte garip oluyor yani.insan kendini kötü hissediyor.ki silen kişiye özel msj atıyorum neden sildiğini soruyorum cevap bile vermeye tenezzül etmiyor.neyse uzatmaya gerek yok gizemede saygısızlık oluyor şuan konusu dışına çıktık iyice.sağolsun gizeml bana forum dışındada yardımcı oluyor.
Inanın bazen bizimde kendimizi kötü hissettiğimiz durumlar olabiliyor.Sürekli arkadaşlık teklifleri almak,konu ile alakası varmı yokmu diye araştırmak,buna zaman ayırabilmek,farzedelim kabul ettik teklifi karşılığında bir teşekkür almamak,yorum yapılmasına bile tenezzül edilmemesi,acaba fotoğraflara baktımı bakmadımı diye düşünmek,ama silinincede neden sildin diye yorum yapılması ,aynı sorulara defalarca cevap verilmesi (siz dahanyeni üyesiniz,bakın biz aynı sorulara 3 senedir cevap yazıyoruz.Ameliyattan önce hergün aktif olan kişiler vardı,ameliyattan sonra işleri bitip foruma uğramayan o kadar kişi varki ) o kadar zorki işimiz lütfen anlayışlı olun biraz.Bizim işimizde zor,artık biryerde zorlanıyoruz yani.Senelerce cevap yazıyoruz,yardımcı olmaya çalışıyoruz.Hele bazı arkadaşlar bir anda tüm çabalarımızı unutup sitem ediyorlarya! Daha neler neler,nelerle karşılaşıyoruz bir bilseniz..Yani önce ekledin sonra sildin,bu çok kötü yazmanız hiç hoş değil.Amaç fikir edinmek değilmi? Hergün bakınca ne oluyor? Belki bir iki yorum yazıyorsun meme estetiğine,sonra hiçbir yorumun yok.Senin özel fotoğrafların olsa forumda sende bu kadar titiz olmazmısın acaba? Konu ile alakası olmayan birini,foruma uğramayan,iyi yada kötü yorum yazmaya tenezzül etmeyen birini tutarmısın listende?
Sözğm sadeve sana değil yanlış anlama.Herkesin biraz daha anlayışlı olmasını istiyorum ben.Lütfen empati yapalım biraz,bunu yapabilirsek eminim bizleri anlayabilirsiniz..

Inanın bazen bizimde kendimizi kötü hissettiğimiz durumlar olabiliyor.Sürekli arkadaşlık teklifleri almak,konu ile alakası varmı yokmu diye araştırmak,buna zaman ayırabilmek,farzedelim kabul ettik teklifi karşılığında bir teşekkür almamak,yorum yapılmasına bile tenezzül edilmemesi,acaba fotoğraflara baktımı bakmadımı diye düşünmek,ama silinincede neden sildin diye yorum yapılması ,aynı sorulara defalarca cevap verilmesi (siz dahanyeni üyesiniz,bakın biz aynı sorulara 3 senedir cevap yazıyoruz.Ameliyattan önce hergün aktif olan kişiler vardı,ameliyattan sonra işleri bitip foruma uğramayan o kadar kişi varki ) o kadar zorki işimiz lütfen anlayışlı olun biraz.Bizim işimizde zor,artık biryerde zorlanıyoruz yani.Senelerce cevap yazıyoruz,yardımcı olmaya çalışıyoruz.Hele bazı arkadaşlar bir anda tüm çabalarımızı unutup sitem ediyorlarya! Daha neler neler,nelerle karşılaşıyoruz bir bilseniz..Yani önce ekledin sonra sildin,bu çok kötü yazmanız hiç hoş değil.Amaç fikir edinmek değilmi? Hergün bakınca ne oluyor? Belki bir iki yorum yazıyorsun meme estetiğine,sonra hiçbir yorumun yok.Senin özel fotoğrafların olsa forumda sende bu kadar titiz olmazmısın acaba? Konu ile alakası olmayan birini,foruma uğramayan,iyi yada kötü yorum yazmaya tenezzül etmeyen birini tutarmısın listende?
Sözğm sadeve sana değil yanlış anlama.Herkesin biraz daha anlayışlı olmasını istiyorum ben.Lütfen empati yapalım biraz,bunu yapabilirsek eminim bizleri anlayabilirsiniz..

tabiki kesinlikle haklısınız.inanın ben empatide yaptım merak etmeyin, kendimde paylaşıcam yakında resimlerimi bende aynı tepkileri gösterirmiydim acaba dedim ve evet gösterirdim ama insan burda az çok tahmin eder kimin ne amacı olduğunu.yani kurunun yanında yaşın yanması oluyor bence bu olay.ayrıca sizi eklediğimde ve özel mesaj gönderdiğimde bu konuda hiç bir bilgim olmadığını ama kesin olarak ocak ayında ameliyat olcağımı belirttim ve sorduğum sorulara içtenlikle ve sabırla cevap verdiniz bende karşılığında kaç kez tşkrümüde ettim hem arkadaşlık isteğimi kabul ettiğiniz için hemde sorularıma cevap verdiğinz için.(hani diyorsunuz ya bir tşk etmeye bile tenezzül edilmiyor diye).ha tabi siz genel konuşuyorsunuz ama ben şahsım adına cevap veriyorum.ayrıca sormam gereken daha sorularım olmasına rağmende rahatsız etmekten çekindiğim için soramadım.ama yinede rahatsızlık vermişim demekki tekrar özür dilerim.ve tekrar söylüyorum meme estetiğiyle ilgili hangi konuyu okuduysam hepsinde yorumunuzu yardımınızı desteğinizi esirgememişsiniz.samimiyetiniz ve yardımseverliğiniz göz ardı edilemez bende bundan cesaret alarak samimiyetinize güvenerek yardım istedim çünkü ben anlatamayacağım kadar çok korkuyorum.konuları okurken bile dizlerimin bağı çözülüyor.her an vazgeçicem gibi geliyor ama vazgeçmekte istemiyorum.şuan konulara yorum yapmamamın sebebide bu konuyla ilgili bilgiye sahip olmadığımdan dolayıdır.bende allah kısmet eder ameliyatımı olursam tecrübelerimi yaşadıklarımı resimlerimi konu açıp paylaşıcam.durum bundan ibaret kendimi anlatabildiysem ne mutlu bana.sizide çok iyi anlıyorum bunuda bilin sadece yanlış anlaşıldığım için üzüldüm tepkim bu yüzdendi...

arzum cum ben de 3 gün önce ameliyat oldum sana daha önce arkadaşlık yollamıştım.resimlere ve fikirlere çok ihtiyacım vardı.henüz sargılılar hiç bişi göremiyorum:))yine de benni de eklersen sevinirim

merhaba seni çok iyi anlıyorum ancak gerçekten fikirlere ihtiyacım var beni ekleyebilirsen ve fotolarını görebilirsem çok sevinirim.sevgiler..

Merhaba,

Ben gittim Tuğrul Bey'e görüşmeye ... Üzüldüm mü? Sevindim mi anlamadım :( Bir dayak yemediğim kaldı o denli. Evet güzel göğüsler yapmış ama bir konuşturmuyor insanı o ayrı.. Yani sırf düşündüklerimi söyleyemiyorum diye rahat edemiyorum. Hemen bir aşağılama konuşması yapıyor. Senin fikirlerin öenmli değil diye. Ben yanlış bir şey mi yaptım sizce? Yani memnun olduğunuza göre iyi anlaşmışsınız ankalışlan. Nasıl bir iletşim kurmamı önerirsiniz?

ozaman tugrul turan ile görüşmeden karar verme..

Merhaba,

Ben gittim Tuğrul Bey'e görüşmeye ... Üzüldüm mü? Sevindim mi anlamadım :( Bir dayak yemediğim kaldı o denli. Evet güzel göğüsler yapmış ama bir konuşturmuyor insanı o ayrı.. Yani sırf düşündüklerimi söyleyemiyorum diye rahat edemiyorum. Hemen bir aşağılama konuşması yapıyor. Senin fikirlerin öenmli değil diye. Ben yanlış bir şey mi yaptım sizce? Yani memnun olduğunuza göre iyi anlaşmışsınız ankalışlan. Nasıl bir iletşim kurmamı önerirsiniz?

Bence o doktorun gereksiz bir ozguveni var..hiccccc bana gore degil..beni de bir dovmedigi kaldi...ve diger doktorlarin yaptigini kucumsemesi hosuma gitmedi.genede begenen arkadaslar olabilir.

arzum cum ben de 3 gün önce ameliyat oldum sana daha önce arkadaşlık yollamıştım.resimlere ve fikirlere çok ihtiyacım vardı.henüz sargılılar hiç bişi göremiyorum:))yine de benni de eklersen sevinirim

canım bende arastırma asamasındayım... kıme yapyırdın sonuc nasıl paylasırsan sevinirim

canım forumları okurken gordum msjını kesinlikle haklısın... turkıye burası herkes ısı bıtene kadar... bi kucuk tesekkur etsen nolur ... ben yeni katıldım bu siteye bikaç gundur bakıyorum ve senın cıddı boyutta yardım çaban var ... hakedeni silmek en doğal hakkın canım...ben de senin gibi yardımsever ve cok kazık yıyen biri olarak haklısın canım...
bu arada dedıgım gıbı ben yenı katıldım bu kervana... göğus buyutme ameliyatı olmaya karar verdim ve arastırmaya giristim... rica etsem beni ekler ve bilgilerini paylaşırmısın...
teşekkürler tatlımm...

canım ben bu sitede yeniyim ve meme büyütme işine karar verdim ama dr ların herbiri farklı tarz iş yapıyorlar kafam karıstı. senin ki hakkında dr un hakkında yardımcı olursan bir de eklersen sevinirim...tesekkürler

Back