- Konu Sahibi asminreina
Aynen öyle ve ben bazen 5 kısı eklıyo 5 ını de kabul edıyodum ama bı daha gormuyorum ne hıkmetse onları. bundan sonrakı kararım boyle genelde de eskıler tanıdıklarım duruyo flzflz. bi ara arkadas lıstem 450 lere ulastı sorsan 100 unu tanıyorum. o yuzden boyle az ve öz daha ıyı.
gizemlcim tanımadıklarını ve rahatsız edenleri sildiğini söylemişsin ve benide silmişsin.rahatsızlık verdiğimi bilmiyordum. ki faceten bile görüşüyorduk.ayrıca arzum77 bazıları ameliyat olcaklarını söylüyorlar ekliyorlar hiç bir konuda yorumları bile yok demişsiniz profilime girerseniz hangi konulara ne yorumlar yapmışım görebilirsiniz.ayrıca özel mesajla verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim gerçekten bu konuda hiç bir fikrim olmadığı için ve aşırı korktuğum için biraz destek istedim sadece.Allah kısmet ederse ocakta ameliyat olucam ve öncesi sonrası fotolarımı ve tüm yaşadıklarımı konu açıp bende paylaşıcam.üstelik flzflz arkadaşımıza şuanki durumunu mail attım ve fikir vermesini istedim ne tür bi operasyon geçirmem gerektiğiyle ilgili.oda saolsun fikirlerini paylaştı benimle.neden böyle bir izlenim yarattım bilmiyorum ama oldukça kırıldım sadece bunu biliyorum.