• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gizeml Meme Estetiği ameliyatı

Arkadaşlar konuyla alakasiz ve yonetimden de özur diliyorum ama ben bu forumdaki herkesin samimiyetine inanan birisiyim ve o yuzden bir konuda yardiminizi isteyecegim.
Aranizda izmir garanti bankasi bölge müdürlügunde calisan bìri yada bi tanidigi olan varsa bana ozel mesajla ulasabilir mi?
Benim için cok onemli olmasa buraya yazmazdim.

Merhaba arkadaşlık isteğimi kabul edebilir misiniz? Ameliyatıma az kaldı son son fikir oluşması açısından..

boyum 1.75 kılom 68..hıc olcmedım cevresını ama 85 c kullanıyorum suanda..
amelıyt oncesı resımlerıde eklemek ısterdım ama sadece doktorumda var..alcaktım doktorumdan ama pek ısıme gelmıyo o kucuk hallerını gormek..oncesı bıldıgınız dumduzdu..sadece bırı dıgerıne gore cıkıntı oldugu ıcın 350 ye 375 le dengeledı..
boyum 1.75 kılom 68..hıc olcmedım cevresını ama 85 c kullanıyorum suanda..
amelıyt oncesı resımlerıde eklemek ısterdım ama sadece doktorumda var..alcaktım doktorumdan ama pek ısıme gelmıyo o kucuk hallerını gormek..oncesı bıldıgınız dumduzdu..sadece bırı dıgerıne gore cıkıntı oldugu ıcın 350 ye 375 le dengeledı..
Ekleyemiyorum sizi bende o korkanlardanim foto larını zi görmek istemiştim yeni katıldım k.k. bide merak ediyorum emzirme de sorun oluyomu acaba nekadar bantlı kalıyo hemen Ciktinizmi hastaneden

Merhaba bu sayfadaki ilk mesajım. Geçtiğimiz cuma doktorumla görüştüm ve 23üne ameliyat tarihi aldım. Görüşmemizde 275 veya 300 cc kullanacağını söyledi.Yuvarlak istedim o da yuvarlak daha iyi olur evet dedi. Ama 275-300 bana biraz küçük geldi çünkü benim göğüslerim çok küçük 75 beden dolguluyu bile doldurmuyor. Sizce ameliyat sonrası tatmin edicibir görüntüye ulaşabilir miyim bu cc'lerle?

Bir de ameliyat olduktan sonra resim ekleyen arkadaşlar resimlerinizi nasıl görebilirim? Ne yapmam gerekiyor siteyi kullanmayı pek bilmiyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Ameliyat gününe tam 6 gün kaldı çok korkuyorum..

Slm bende ameliyat olacam, ama korkuyorumda iyileşme sürecim uzun sürecem diye,

gizeml ben seni arskadaş olarak eklemek istedim resimlerini görmek için ama olmadı yardımccı olurmusun.

arkadaslar ben sitenın yenı halıne alısamadım tam ama sıze bır de ben ıstek gonereyım bakalım olacak mı.
bu arada 19 eylül 2014 salı gunu saat 17,00 - 18,00 gıbı forumda gecen sene gorustugumuz gıbı bır gorusme ayarladık.
gecen sene meme amelıyatı olan izmirli arkadaslar olarak bulusalım dedık cunku hepimız bırbırımızı tanıyoruz ama bırde reelde goruselım dedık ve cokda guzell yaptık. bu sene tekrarlamak ıstıyoruz.
berattı arkdasım ıngıltereden geldı oda ızmırde suanda.

bızlerle gorusmek ısteyen, sohbet etmek ısteyen butun arkadaslarımızı beklıyoruz. buyuk bır ıhtımalle lozan pastanesınde gorusuruz gecen sene oldugu gıbı cunku en bılındık mekan orası.

Slm bende ameliyat olacam, ama korkuyorumda iyileşme sürecim uzun sürecem diye,

gizeml ben seni arskadaş olarak eklemek istedim resimlerini görmek için ama olmadı yardımccı olurmusun.
sımdı gorebılıyomusunuz resımlerı. ayarları duzenledım benım takıp ettıklerım olarak ama goruluyomu suanda

suan gormenız lazım. ayarları tekrar degıstırdım. bıde boyle bakın bakalım.
meltemismail mesaj sayını 25 yap cesıtlı konulara mesaj yazark o zmn gorebılırsın

suan gormenız lazım. ayarları tekrar degıstırdım. bıde boyle bakın bakalım.
meltemismail mesaj sayını 25 yap cesıtlı konulara mesaj yazark o zmn gorebılırsın
Gizeml şu an şoktayım.Ne kadar güzel olmuş göğüslerin.Ya dekolten falan da olmuş ne kadar şanslısın! Önceden sordum mu hatırlamıyorum çok kişiyle konuştuğum için unutmuş olabilirim kusura bakma.Kaç cc taktırdın ve yuvarlak mı seninkisi?

Gizeml benim doktorum bana 275 ya da 300 demişti 375 takacağını hiç sanmıyorum ama seninkilerin dolgunluğu tam benim istediğim gibi :( Sanırım göğüs ucu kesisiyle ameliyat edilmişsin neden bunu tercih ettin?
Dual plan yöntemi ne oluyor bu arada bilgilendirirsen sevinirim.

Gizeml benim doktorum bana 275 ya da 300 demişti 375 takacağını hiç sanmıyorum ama seninkilerin dolgunluğu tam benim istediğim gibi :KK43: Sanırım göğüs ucu kesisiyle ameliyat edilmişsin neden bunu tercih ettin?
Dual plan yöntemi ne oluyor bu arada bilgilendirirsen sevinirim.
cnm meme ucu degıl, memealtı kesısı.
dual plande protezın ust kısmı kasın altında , ıger kısmı kasın ustunde.
soyle soylıyıım kımı ınsanlarda 300 cc 375 cc gıbı durabılıyo. kşiye gore egısıyo mesea bene 275 hıc farkettırmemıs ama bazılarında 375 cc gıbı durabılıyo. vucut vve mem yapısı onemlı bu cc olayının karar verılmesınde

Gizemcim çok güzel olmuş, boyun ve kilon kaçtı gülüm, benimki 1,70 boy 60 kiloyum 345cc dedi ama dekolte olacakdedi inş. Güzel olur benimkide.

Agrılarına razıyım canım ben meme ucundan kas altı oldum. Sol göğsüm mükemmel ama sağ sekilsiz bü tuhaf yukarda diğerine göre kare gibi duruyo bide:KK43: beni üzen durum bu yoksa artık alıştım kısıltlı hareketlere felan dik uyumaya bile nerdeyse alıştm benm tek korkum böle kalması

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba serenay bende eylül 9 da amelıyat olacağım göğüs ucu kesısınden karar verdım ama hala endişelerim var şuan durumun nasıl izlerin ne durumda ? sen neden göğüs ucu kesisini tercih etmştn ?

Gizemcim çok güzel olmuş, boyun ve kilon kaçtı gülüm, benimki 1,70 boy 60 kiloyum 345cc dedi ama dekolte olacakdedi inş. Güzel olur benimkide.
1,75 boy 69 kıloydum amelıyat oldugummda.sonra 64 e dustum suan yıne69 kıloyum.
ılk zamanlar tas gıbı dekolte cok olmaz ama sonra yumusayınca ve cebe oturunca daha guzel oluyo seklı ve dekoltesı

Gizem merhaba, ben de düşünüyorum evlenmeden önce. 75b yi tam doldurmuyorum:110:
kk da bu konuda en bilgili, en beğenilen senin ameliyatın olmuş sanırım. ama fotoğraf göremiyorum, izle diye bi seçenek var onu yaptım yine göremedim:KK43:
çok doğal durmasını ve yumuşak olmasını istiyorum damla ve yuvarlak model arasında çok kararsızımo_O

Back