- Konu Sahibi asminreina
-
- #1.021
Canım fotoğraflarını gördüm hepsi bi harika inşallah ben de öyle olurum ya ikinci haftada yaraların ne kadar iyilesmiş bugün benim 8. Günüm doktor çıkar bandajları duş alırken dedi ama yaradan korkup cesaret edemiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım fotoğraflarını gördüm hepsi bi harika inşallah ben de öyle olurum ya ikinci haftada yaraların ne kadar iyilesmiş bugün benim 8. Günüm doktor çıkar bandajları duş alırken dedi ama yaradan korkup cesaret edemiyorum
Mrblar bnde 1 ay once amelıayt oldum 8.gunu banyo yaptım suda 10 dkkadan fazla kalmamaya dıkkat et dedı doktor cok sıcak suyla yıkanma ve de banyodan cıkınca kuru bı havluyla dıkıs yerlerını ıyıce kurula demıstı
Tamam canım dikkat ederim zaten dikiş üzerindeki bantları çıkarmayı düşünmüyodum çok gıdıklanıyo dikiş yerlerimof bide hâlâ yalnız yatıp kalkamıyorum kollarımı çok az hareket ettirebiliyorum dik duramıyorum sırtım her yerim ağrıyo
ya bantlar cıksada olur ama mumkun oldugunca kalsın bnm kendı kendıne kabuklarım kurumus bantları cıkarayım artık dedım kabuklar banta yapıstı kendılerı cıktı sırt ustu yatmaya dıkkat et bnm kac gun olmasına ragmn yan yatmıyorum hala .Kafana takma cnm bnm 36. günüm hala ufak tefekk bel sırt agrıları oluyo bıkac gune tek basına ısını gormeye baslarsın kollarını cok kaldrma bn koltuk altı temızlıgıını bıle tuy dokuculerle yapıyorum hala cok gerdırmememk ıcıın insan ılk zman one dgru yuruyo dık duramıyo zmanal hersey duzelıyo
merhaba kızlar ben bugun uye oldum buraya :) çok hoş bir site...ben temmuz ayı başında gögüs buyutme amelıyat yaptırtıcam inş.ama doktor 275cc dedı sen 80b gıbı bırsey olucakmışım...benım kılo 51 boyum 167...nasıl bırsey bu yaıyı mı yanı buyuk durmaz dımı?? ben buyuk ıstemıyorum da..
canım ben ameliyat olmadımki daha. ocakta olucam. bende araştırma aşamasındayım şuan
Canım benimde 1 ay olacak nerdeyse hala tam anlamyla kollarımı kullanamıyorum normal diyolar.. Beni asıl endişelendiren sizlerdede varsa lütfen yardımcı olu. Sağ göğsüm yukarda şiş protez yukarda kalmış dedi doktor masaj yapıcaksın her gün dedi inmiyo.. Mail atıyorum iner dio biçimsiz duruyo( ya inmesse (
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba. Gizem sana ve ameliyat olmuş olan arkadaşlarıma bir sorum olacak. Ameliyatımın üzerinden yaklaşık 2.5 ay geçti. Sol memede al, iç kısımda damar benzeri bir sertlik oluştu ve ara ara ağrı yapıyor. Buna benzer bir sorun yaşayan oldu mu aranızda.
Teşekkürler.
Off bende cok istiyorum tabi 25-30 kg verdikten sonra.Ama ben daha kan aldirmaktan bile korkuyorum(
Canim sen kac kilosun ki? Ben cok cesaretliyim o konuda. Korku falan yok. Meme ameliyatinda sadece biraz korku vardi oda narkoz uzmanindan dolayi. Cenk bey bana ne kadar guveniyosan onada o kadar guvenebilirsin dedi. Hep ayni ekiple ameliyat yapiyo zaten. Ben kuzenlerim icinde gittim hep erkan bey var anestezide. Oda basarili ve gereken kadar uyutuyo.ben daha once laporoskopi oldum egede cok gec uyandim.annem disarda perisan olmus 30 dklik operasyon ve ben 9 da cikmaliyim 9:30 10:00 gibi uyanmaliyim uyandigim saat 14:00 yada15:00 di yanlis hatirlamiyosam.ve narkoz verildigi an sol koldan verdi kalpten gidiyom son kelimem oldu bildigin kalbimin kasildigini hissettim o zaman. Uyanirkende sanki elektrik carpiyo gibi bi his vardi.
Mesela bana deseler simdi gel egede ameliyat ol asla. Drum proftu ama o anestezi yuzunden asla bi daha o hastaneye girmem.
Mesela erkan beyi meme operasyonumda tanidim tam gereken kadar kullaniyo ve egede yasadigim durumu yasamadim, buruna girerkende o yuzden cok rahattim.
Bide canim cesaret olnadan olmuyo. Bir anda cesaret geliyo ve oluyosun
Canim ben 90 kiloyum.Goguslerim kendimi bildim bileli sarkik zaten.Bende dusunuyorum kan aldirsam ameliyattan korkmam nasilsa bayiltacaklar.
Sanada cokkk gecmis olsun bir kere basindan birsey gecince kolay kolay atamamissindir.Ama ben goguslerine bayildimmmm masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?