gizeml Meme Estetiği ameliyatı

Gizeml, yeni olduğum için özelden yazamadım çok teşekkür ederim ilgilendiğin için. Önerini dikkate alıcam %50 az bi rakam deil yani. Yanlız bu Cenk bey Cenk Tokat'mı acaba?

evet..izmirde yaşıyor..izmirde fiyatlar istanbula göre 1500-2000 lıra daha az..bı sayfada fıyat konusuna degınmıssın ve dusundugun doktorlarıda yazmıssın fıyat konusunda senı bılgılendırmek ıstedım

Teşekkür ederim canım Sakarya'da yaşıyorum zaten İst yada İzmir hiç farketmez. Cenk beyi düşünmüştüm ama fiyat konusunda bir bilgim yoktu çok saol.
Bi sorum daha olucak, yardımcı olursan sevinirim.. Protez büyüklüğü fiyatı etkiliyormu acaba?
Birde benim boyum 1.71, kilom 64, göğüs ölçüm alttan 77, göğüs ucu 90 sence kaç cc protez olur.

yok cnm protezın buyuklugu fıyatı etkılemıyo..bende 174 um 68 kıloyum bana 375 cc sag 350 cc sola kullandı sol bıras daha cıkıntı oldugundan.. ama sunu belırteyım buyuk protez kullanmaktan cekınmıyo mesela pıerlottı 270 cc yuvarlak dıye gırdı amelıyata begenmemıs 350 cc kullanmıs..banada 325 e 350 denemıs amelıyatta senın beklentılerını karsılamaz dıye kullanmadım 350 ye 375 kullandım dedı..boy ve kılomuz hemen hemen aynı..ben suan gogus olculerını kuramadım kafamda ama sole solıyım benım dumduzdu hıc yoktu bu cc lerı kullandı..
ıstanbuldada hasan beyın arzuma yaptıgı goguslerı cok begendım oda buyuk proteze hayır demeyenlerden..
yanı tabı ınsanın vucut ve gogus yapısıda onemlı ama benı bundan asagısı mutsuz ederdı..doktorum kendısıde dedı zaten 325 sende ha var ha yok yanı hıc hos durmadı dedı ama ben bıras yapılıyım uzun boyluyum o yusden..325 ın cok sık buyuk durdugu vucutlarda var ve dedıgım gıbı vucut yapısına gore degısıyo..

Son düzenleme:
amelıyat oncesı resımlerımıde ekledım..arkadas lıstemdekı arkadaslarım gorebılırlerr.
ben dumduzdu dedıgımde cok sasırıyodunuz şaşırıyodunuz,,dumduzken nasıl boyle oldular dıye..
oluyo iştee :))

Son düzenleme:
Merhaba

Konu başlığınız yeni düzenlemeye uygun olarak değiştirildi. Kendi konunuzun linkini doktorunuzun ana konusuna kopyalayabilirsiniz.

Güzel paylaşımlar dilerim..

gerçekten eski haliyle yeni hali arasında dağlar kadar fark var ! ameliyat olmakla çok iyi bir iş yapmışsın seni tebrik ediyorum cesaretinden dolayı

gerçekten eski haliyle yeni hali arasında dağlar kadar fark var ! ameliyat olmakla çok iyi bir iş yapmışsın seni tebrik ediyorum cesaretinden dolayı

tessekkur ederım benım ıcın gereklı olan bır amelıyatttı.gercı ben eskı halını pek gormek ıstemıyorum ama oncesını merak eden arkadaslarda var o yuzden ekledım..

resım ekledım meme buyutme amelıyatı olmamıs fakat olmayı dusunen arkadaslara yardımcı olmak acısından...
özel album oldugu ıcın arkadas olarak eklersenız ggorebılırsınız..

Canım beni de eklersen sevinirim, albümüne bakmak istiyorum mahsuru olmaz umarım. Kaç senedir aklımda ameliyat olmak, evlenmeden önce kesin kararlıydım yaptırmaya. Evlendikten sonra biraz ihmal ettim bu düşüncemi. Göğüs ölçülerim birbirinden epey farklı, ama memnun kalmazsam diye vazgeçiyorum hep.

Gizemlciğim çok teşekkürler, albümüne şimdi baktım ve tek kelimeyle müthişsin. Hiçbir yapaylık yok, ne kadar ölçülü ve güzel.. Canım sağlıkla bir ömür boyu tadını çıkarırsın inşallah, darısı bizim de başımıza olsun. :97: Kıyafetlerle durumu kurtarmaya devam ediyoruz şimdilik Bendeki sorun biraz daha değişik, ölçülerim farklı ilk yazdığım msjda dediğim gibi. Sağın ölçüsüne inip silikonsuz ameliyat mı olsam, yoksa sola oranlayarak büyütme mi olmalı kararsız kalıp, vazgeçiyorum. :96: Ama resimlerin çok yardımcı oldu gerçekten, ideal olan belirlendikten sonra bu işin sonu çok güzel oluyorr, streslere yaşananlara değiyor, onu anladım

arkadaşım ben dün kontrole gittim ve doktorum kaç beden olduğumu sordu bende B kup olduğumu söyledim o da 300-350cc arası protezlerin 2 kup birden artırması beklenir dedi beklenen oldu yani benim altıda üstüde 75cmdi önceden şu anda 87-88cm b kup doluyor hatta taşıyor c kup alıyorum tam dolmuyor ama taşmadığı için onu seçiyorum fikir olsun istedim birde miks arkadaş var onun önceden varmış senin gibi ona 270cc takıldı baya büyük oldu istersen fotoları duruyorsa bir rica edip bakabilirsin bende 350cc ancak seninkiler kadar öyle diyeyim

ya ben neden bu yazilanlardan bisey anlamiyorum,amaliyat olmak istiyorum ama daha hic bilgi sahibi degilim,yazik bana yaaa:44:

bende 75 b'yim.daha hiç süngerli sutyen takmadım.kimi zaman sutyensiz kimi zaman penye sutyenle çıkıyorum dısarı.

ya ben neden bu yazilanlardan bisey anlamiyorum,amaliyat olmak istiyorum ama daha hic bilgi sahibi degilim,yazik bana yaaa:44:

tüm forumu oku canım ben öyle yaptım kup olayı mı aklına yatmayan yoksa farklı protezlerin farklı bedenlerde oluşturduğu son durummu. eğer meme dokun azda olsa varsa düşük ccye sahip yani küçük protezlerle büyük göğüslerin olur ama benim gibi dümdüz ise büyük cc ye sahip yani büyük protez kullanılsada ancak göğsüm oldu dersin yani durum bu.birde pentinin sitesinde sütyen bedeni bulma programı var oradanda kup olayını çözebilirsin sevgiler

kız kardeşimde ameliyat olmak istiyor. Göğüs büyütmek için. sizin doktorunuz kim acaba. Sanırım çok memnunsunuz başarılı geçmiş ameliyatınız.

kızlar sizin doktorlarınız kim bir türlü görmedim. Yazmadınızmı yoksa benmi gözden kaçırdım. Sanırım hepiniz çok memnunsunuz. ama benimde tavsiyye ve bilgiye ihtiyacım var arkadaş olarak eklemek istiyorum sizi :)

gizemin ve benim doktorum cenk tokat memnunuz ancak benim protezlerden biri hala aşağıya inmedi doktor masaj verdi masajla düzelecekmiş.şimdilik doktorumuzdan memnunuz ameliyt sonrası her ay kontrole çağırıyor gizem ve yaptıran diğer arkadaşlardan sorun yaşayan hiç olmadı diye biliyorum

canım senden önce olan 7 arkadas var benım bıldıgım hıcbırınde bole sorun olmadı bı ozgede sag protezın gorunumu ve sert olusu hosuna gıtmemıstı cenk beyın oda masajla duzeldı..
canım benım senınkınınde gecıcı bır durum oldugunu dusunuyorum..masajlarını duzenlı olarak yap doktorun soledıgı sekılde hıc sorun yasamayacaksın sende..benımde 9 ay oldu masajları ıhmal ettıgımı anladı..bırı dıgerıne gore altı bıras dha sert masaj yapıyomusun dedı bana..o yuzden sen gosterdıgı sekılde masaja devam et..ben hala daha yapıyorum yanı aksatmamaya ozen gosterıyorum

anladım gizemcim iyi bir araştırdım benim gibi olan birkaç kişi buldum masajla ve zamanla düzelmiş.bu tamamen benim anatomimle alakalı bir durum benim bedenim böyle tepki verdi yani. benim cenk beye güvenim tam masaj verdiğine göre bir bildiği vardır bazı insanlarda meme geç şekil alabilyormuş geç inebiliyormuş bugün onu öğrendim baya rahatladım yani ayrıca bir masaj yaptım bir masaj yaptım bariz değişiklik oldu bir günde bile hatta eşim fazla yapma bu seferde aşağıya inecek görürsün dedi.

Evet bencede çok yapma,bu sefer sarktı dersin hee.. Bende yapıyorum masaj,yumuşuyorlar,sonra bırakıyorum çokta yumuşamasını istemiyorum yani Kız güldürdün beni hee Allahda seni güldürsün inşallah ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…