- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
-
- Konu Sahibi asminreina
Gizeml, yeni olduğum için özelden yazamadım çok teşekkür ederim ilgilendiğin için. Önerini dikkate alıcam %50 az bi rakam deil yani. Yanlız bu Cenk bey Cenk Tokat'mı acaba?
Teşekkür ederim canım Sakarya'da yaşıyorum zaten İst yada İzmir hiç farketmez. Cenk beyi düşünmüştüm ama fiyat konusunda bir bilgim yoktu çok saol.
Bi sorum daha olucak, yardımcı olursan sevinirim.. Protez büyüklüğü fiyatı etkiliyormu acaba?
Birde benim boyum 1.71, kilom 64, göğüs ölçüm alttan 77, göğüs ucu 90 sence kaç cc protez olur.
gerçekten eski haliyle yeni hali arasında dağlar kadar fark var ! ameliyat olmakla çok iyi bir iş yapmışsın seni tebrik ediyorum cesaretinden dolayı
resım ekledım meme buyutme amelıyatı olmamıs fakat olmayı dusunen arkadaslara yardımcı olmak acısından...
özel album oldugu ıcın arkadas olarak eklersenız ggorebılırsınız..
Teşekkür ederim canım Sakarya'da yaşıyorum zaten İst yada İzmir hiç farketmez. Cenk beyi düşünmüştüm ama fiyat konusunda bir bilgim yoktu çok saol.
Bi sorum daha olucak, yardımcı olursan sevinirim.. Protez büyüklüğü fiyatı etkiliyormu acaba?
Birde benim boyum 1.71, kilom 64, göğüs ölçüm alttan 77, göğüs ucu 90 sence kaç cc protez olur.
arkadaşım ben dün kontrole gittim ve doktorum kaç beden olduğumu sordu bende B kup olduğumu söyledim o da 300-350cc arası protezlerin 2 kup birden artırması beklenir dedi beklenen oldu yani benim altıda üstüde 75cmdi önceden şu anda 87-88cm b kup doluyor hatta taşıyor c kup alıyorum tam dolmuyor ama taşmadığı için onu seçiyorum fikir olsun istedim birde miks arkadaş var onun önceden varmış senin gibi ona 270cc takıldı baya büyük oldu istersen fotoları duruyorsa bir rica edip bakabilirsin bende 350cc ancak seninkiler kadar öyle diyeyim
ya ben neden bu yazilanlardan bisey anlamiyorum,amaliyat olmak istiyorum ama daha hic bilgi sahibi degilim,yazik bana yaaa:44:
gizemin ve benim doktorum cenk tokat memnunuz ancak benim protezlerden biri hala aşağıya inmedi doktor masaj verdi masajla düzelecekmiş.şimdilik doktorumuzdan memnunuz ameliyt sonrası her ay kontrole çağırıyor gizem ve yaptıran diğer arkadaşlardan sorun yaşayan hiç olmadı diye biliyorum
anladım gizemcim iyi bir araştırdım benim gibi olan birkaç kişi buldum masajla ve zamanla düzelmiş.bu tamamen benim anatomimle alakalı bir durum benim bedenim böyle tepki verdi yani. benim cenk beye güvenim tam masaj verdiğine göre bir bildiği vardır bazı insanlarda meme geç şekil alabilyormuş geç inebiliyormuş bugün onu öğrendim baya rahatladım yani ayrıca bir masaj yaptım bir masaj yaptım bariz değişiklik oldu bir günde bile hatta eşim fazla yapma bu seferde aşağıya inecek görürsün dedi.