- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
-
- Konu Sahibi asminreina
albümüne bende bakmak istiyorum .ben korkuyorum aslında ama yaptırmakta istiyorumzor bir karar cesaret etmek gerekiyor..
Ben de İzmirde yaşıyorum ve doktor araştırması yapıyorum. Cenk Tokat epey aklıma yattı bakalım. hepimizin için hayırlısı olsun arkadaşlar..
Hadi bakalım,hayırlısı olur inşallah.Ameliyattan sonra iyiki yaptırmışım diyeceksin bak inanki.Yaza bomba gibi gireceksin,bunu düşün.
Baktım:) Gerçekten çok güzeller. Gizemcim güle güle kullan.Merak ettiğim bikaç şey var. Benim gögüslerim çok küçük yok gibiZayıf yapıda biriyim. 1.68 boyunda 51 kiloyum. Sence bana da olur mu bu ameliyat. Cenk Bey ile görüşmemi önerir misin? Ama şöyle bir durum var ki ameliyata karar verirsem en erken haziranda olabilirim. tez dönemimdeyim ve bu yoğunlukta biliyosun imkan bulamam. Haziran iyi bir tarih midir sence? eylülü beklemeli miyim? Çok soru sordum farkındayım.Teşekkürler tekrardan..
resım ekledım meme buyutme amelıyatı olmamıs fakat olmayı dusunen arkadaslara yardımcı olmak acısından...
özel album oldugu ıcın arkadas olarak eklersenız ggorebılırsınız..
merhaba, ben de yeni ameliyat oldum, geçen çarşamba, bugün işe başladım.
250cc taktırdım ve çok bunbalımdayım, küçük oldular diye
sabahtan beri forumlara hep yazdım, beni en çok sizler anlarsınız biliyorum, birilerinin online olmasını beklemekten süre geçmiyor, işte çalışamıyorum(
resimlerine bakabilmek için sana ekleme talebi gönderiyorum, kabul edersen çok sevinirim...
teşekkürler
ekledım cnm senı
ekledım cnm senı
canım moralini bozmak istemem ama benimkiler ilk zamanlar bana büyük görünmüştü şümdi 1 buçuk ay oldu neredeyse göğüs ölçüsü ilk zamanlara göre 1-2cm küçüldü şişler iyice indi ve bende 350cc var.ameliyat sonrası komplikasyon olmaması yan etkilerin yaşanmaması için vücudun izin verdiği ölçüyü tercih ediyor doktorlar mesela doktorun elinde bir çizelge vardı benim ölçüme bir tarafına 300cc bir tarafına 270cc denk geldi ve doktorum 270cc takacağını söyledi.ama ameliyatta derimin epey esnek olduğunu ve büyük göğüs istediğimi bildiği için bir tarafa 325 diğer tarafa 350cc taktığını söyledi düşün bana bu bile küçük geliyor.ben 18 ay bebek emzirdim derim o nedenle esnek.eski halinden mutlaka iyidir demekki senin vücudun için o uygunmuş hayırlı olsun iyi ve sağlıklı günlerde kullan canımmerhaba, ben de yeni ameliyat oldum, geçen çarşamba, bugün işe başladım.
250cc taktırdım ve çok bunbalımdayım, küçük oldular diye
sabahtan beri forumlara hep yazdım, beni en çok sizler anlarsınız biliyorum, birilerinin online olmasını beklemekten süre geçmiyor, işte çalışamıyorum(
resimlerine bakabilmek için sana ekleme talebi gönderiyorum, kabul edersen çok sevinirim...
teşekkürler
Slm öncelikle hayırlı olsun güzel görünüyorlar .izlerin geçmesi 1 ay mı sürdü tam olarak ??
canım, maşallah gittikçe ne kadar da doğallaşmış, güzelleşmiş. ama sanki 2. hafta fotoğrafların 7.aydan daha küçük gibi bile geldi. belki doğallaştıkça benimkiler de daha bi göze görünür