gizeml Meme Estetiği ameliyatı

:KK9::KK9: Evet bencede çok yapma,bu sefer sarktı dersin hee.. Bende yapıyorum masaj,yumuşuyorlar,sonra bırakıyorum çokta yumuşamasını istemiyorum yani :KK60::KK60: Kız güldürdün beni hee Allahda seni güldürsün inşallah ..

arzum :KK70: canım bu msjında kendimi gördüm.cünkü ben de cok yumusadılar diye masajı biraz boşlamıştım :86: :KK1:

Çok şekersiniz Kızlar Yaaffff :KK1::KK1::KK1::KK1: Çok yumuşamasın Amman deyim Cıvık cıvık ne o Öleeee :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

aynen.gercekten yumuşak göğüs iğrenç oluyor.yani haddinden fazla yumuşaklık iğrençç.kusabilir miyim :KK70: böğğ :KK37:

gizemcim çok şükür sağlık sorunum yok sağ göğsüm biraz diğerine göre yukarıda masajımı aksatmadan yapıyorum kesinlikle geçeceğini ümit ediyorum masajı geçtim 350grlık prrotez ve yerçekimi yani mutlaka iner herhalde.geçmezsede ameliyat olmak zorunda kalırsam bir boy büyük proteze geçerim diye düşünüyorum madem narkoz alcam öyle yaparım yani hayata olumlu bakıyorum böyle son durum

Pierlotticim ne güzel böyle olumlu olman takdir ettim seni Bnde masaja devam diyorum düzelecektir Allahın İzniyle canımm :KK71:

gizemcim çok şükür sağlık sorunum yok sağ göğsüm biraz diğerine göre yukarıda masajımı aksatmadan yapıyorum kesinlikle geçeceğini ümit ediyorum masajı geçtim 350grlık prrotez ve yerçekimi yani mutlaka iner herhalde.geçmezsede ameliyat olmak zorunda kalırsam bir boy büyük proteze geçerim diye düşünüyorum madem narkoz alcam öyle yaparım yani hayata olumlu bakıyorum böyle son durum

canım, madem cıplak gözle bile görülmeyecek bi fark var,ikinci bi ameliyata gerek var mı bu durumda :s

bencede ameliyata gerek yok hani olsa bile diyorum moralimi bozmam yani olumlu yönden bakarım.bence bu hali bile güzel doktorda muayenede farketmedi zaten resimleri yüklerken görmüş protez kaymış olabilir diye aradı korktum bende protezin kayması adı bile kötü ama şu an alıştım göğsü yukarıda olup önceleri sonra inen çok kişi buldum içim rahatladı üstelik benim öyle barizde değil bugün sağ göğsün altındaki dikişi karşıdan baktığımda göremedim daha önce net görünüyordu az inmiş gibi geldi

bencede ameliyata gerek yok hani olsa bile diyorum moralimi bozmam yani olumlu yönden bakarım.bence bu hali bile güzel doktorda muayenede farketmedi zaten resimleri yüklerken görmüş protez kaymış olabilir diye aradı korktum bende protezin kayması adı bile kötü ama şu an alıştım göğsü yukarıda olup önceleri sonra inen çok kişi buldum içim rahatladı üstelik benim öyle barizde değil bugün sağ göğsün altındaki dikişi karşıdan baktığımda göremedim daha önce net görünüyordu az inmiş gibi geldi

ben amelıyat oldugum zamanlar zeynep bana zaman gectıkce guzellesıyolar demıstı..ben o zamankı halınıde cok begendıgımden cok ıstemıyodum dogallasmasını ama kızın dedıgı gıbı zaman gectıkce protez oturdukca mukemmel oluyo..senınde daha zamanı var canım..umarım suan hersey yolundadır

gizemcim saol canım eşim bile farketti baya bir düzelme var masaj denilen olay gerçekten inanılmaz birşey.hergeçen gün cenk beye dua ediyorum inanki 350cc bile gözüme küçük görünüyor birde ameliyata 270cc diye girdik 350cc ile çıktık iyki kafasına göre takılmış 270cc ile nasıl üzülürdüm şimdi daha iyi anlıyorum mutluyum baya masajlarda etkili oluyor ilk söylediği gün korktum panikledim biraz ben hep talihsizimdir hayatta dedim yine benim başıma geldi işte

gizemcim saol canım eşim bile farketti baya bir düzelme var masaj denilen olay gerçekten inanılmaz birşey.hergeçen gün cenk beye dua ediyorum inanki 350cc bile gözüme küçük görünüyor birde ameliyata 270cc diye girdik 350cc ile çıktık iyki kafasına göre takılmış 270cc ile nasıl üzülürdüm şimdi daha iyi anlıyorum mutluyum baya masajlarda etkili oluyor ilk söylediği gün korktum panikledim biraz ben hep talihsizimdir hayatta dedim yine benim başıma geldi işte

Canım geçmiş olsun iyi olmana Sevindim Masajla düzeldi çok şükür resim eklersin merak ettim :81: :81:

Geçmiş olsun tekrardan canım,demiştim ama masajla dü<elir diye dimi.Bak bından sonra her geçen gün dahada güzelleştiklerini farkedeceksin,inan bana..:21::21:

Geçmiş olsun tekrardan canım,demiştim ama masajla dü<elir diye dimi.Bak bından sonra her geçen gün dahada güzelleştiklerini farkedeceksin,inan bana..:21::21:

evet canımcım henüz tam olarak düzelmedi ama olumlu geşilmeler var yavaş yavaş güzelleşecek.

(Tamam ozaman Fıstıkçım Albumünü Bekliyoruzzz Masaja Dewamm)

çok yakında inşallah
öpüyorum sizleri bişey soracağım çok miktarda alıntı nasıl yapılıyor ben bir kişinin mesajını alıntı ile cevaplayabiliyorum bilen biriniz açıklasın yaww

X