gizeml Meme Estetiği ameliyatı

canım alıntı ıle cevaplanın yanında "+ dıye bır yer var.cevap yazacagın mesajlarda o kısmı ısaretledıkten sonra ve konuya cevap verın dıye yazan yerın de ustune basarak yazabılıyosun

:44::44::44:selam kızlar!
uzun zamandır giremiyordum işlerden dolayı.umarım iyisinizdir.
ben doktora da gidemedim kontrollere.3ay bitti benim ameliyat olalı hala sertler göğüslerim.bu hep böyle mi olacak ya size bir danışayım dedim

şimdi bizim doktorumuz aynı diye söylüyorum 2.haftadan sonra masaj veriyor onları yaparsan yumuşuyor ayrıca her kontrolde bir sorun varmı kapsül oluşumu falan kontrol ediyor simetri sorunu varmı onlara bakıp ona göre yeni masaj öneriyor.eğer fırsatın varsa bir git kendisiyle görüş neden gitmediğini sorar herhalde açıklamasını yaparsın neyse ama mutlaka göster bence şimdi biz sana masajları anlatsak bile görmek daha başka kontroller 15dakika sürüyor zaten.masajları yaparsan yumuşar dert etme vede kapsül oluşmaz canım
peki büyüklüğünden memnunmusun önceden kaçtı sırt ve kup ölçün şimdi kaç oldu.sanırım senin azda olsa göğüs dokun vardı dimi 270cc ile kaç oldu merak ettim

Son düzenleme:
gizemcim harika duruyolar aman masallah dıyelım oncelıkle.SUPERRRRR:)))

resım ekledım meme buyutme amelıyatı olmamıs fakat olmayı dusunen arkadaslara yardımcı olmak acısından...
özel album oldugu ıcın arkadas olarak eklersenız ggorebılırsınız..

canım sen ızmırde degılmıydın neden gıtmıyosun kontrollerıne..
masaj yaptıgın surece yumusuyolar ve asıl netıceyı 6. aydan sonra alacaksın..gogus tam oturmaya baslayacak ve ılk zamanlara gore daha dogal bır gorunum ortaya cıkacak..
mesela ben en son gıttıgımde masajlarımı ıhmal ettım hanı ıyıyım artık hıc bı sorun yok ama doktorum bırı dıgerıne gore alt kısmı bıras sert dedı ve ona gore masaj uygula dedı..
ben bunu farketmıyorum mesela ama oo estetık cerrah ve ısının uzmanı en ufak bı ayrıntıyı bıle gecmıyo..
bence gıt ıhmal etme..

Son düzenleme:
gizeml kusura bakmayın sizi tanımıyorum ama ameliyat resimleri için sizi arkadaş olark eklemek gerektiğini yazmışsınız. onun için ekledmi rahatsızlık vrmek istemem..

bende boyut konusnda karar verebilmek ve fikir almak için arkadaşlık isteği gönderdim kabul edersen çok ama çok sevinicem

merhaba gizemcim fotograflarına baktım ve gerçekten inanılmaz bi değişiklik olmuş benim göğüs dokum daha fazla. acaba nasıl olacak. ama gerçekten çok başarılı olmuş senin protezin

şişlik ve ödemlerin yokolması ortalama ne kadar süre alıyor arkadaşlar

canım vucudundakı sıslıkler 1.5 - 2 hafta suruyo..memedekıde 2-3 hafta..meme tam seklını 6 ayda alıyo..

merhaba gizemcim fotograflarına baktım ve gerçekten inanılmaz bi değişiklik olmuş benim göğüs dokum daha fazla. acaba nasıl olacak. ama gerçekten çok başarılı olmuş senin protezin

evet bencede cok basarılı eskı halıne gore buyuk bır degısım..

resım ekledım meme buyutme amelıyatı olmamıs fakat olmayı dusunen arkadaslara yardımcı olmak acısından...

Gizeml bende arkadsiniz olabilirmiyim acaba?

Merhaba gizeml,
yeni üye oldum siteye forumlardan takip ettiğim kadarıyla bir meme büyütme operasyonu geçirmişsin. Bu konuyla ilgili yorumlarını okudum. Gerçekten insanı cesaretlendiriyorsun. Bende düşünüyorum kaç senedir ama malum bi türlü uygulamaya geçemiyorum. Özellikle aklıma takılan hamilelikte emzirmede problem yaşanıyor muymuş? Bir de fotoğrafını paylaşabileceğini söylemişsin çok merak ettim paylaşırsan çok sevinirim en çekindiğim konulardan biri de yapay öyle victoria beckam gibi top top durması

herkes bukadar güzel olmuş dediği için çok merak ediyordum. Ama cidden bukadarını beklemiyordum çok çok yakışmış güle güle kullan :) Allah olmayanlarada versin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…