gizeml Meme Estetiği ameliyatı

albümüne bende bakmak istiyorum .ben korkuyorum aslında ama yaptırmakta istiyorum:KK43: zor bir karar cesaret etmek gerekiyor..

canım hıc korkmana gerek yok..guvenebılecegın ve ıcıne sınen bır doktoru bulduktan sonra max 4- 5 gun zorluk cekıyosun..yanı bende ole oldu 4 gun zorlandım yatıp kalkarken onun dısında hersey normal..
gercekten ıhtıyacın varsa yada benım eskı halım gıbı dumduzsen sonrasında cooooookkk mutlu olacaksın..benım forumda laktu dıe bır arkadasım vardı suan pek nete takılmıyo sanırım muayenesının ertesı gunu 5 te amelıyat olmustu ve ben onun cesaretıne hayran kalmıstım..
beklemek daha zor ve sıkıcı...ben sınavımdan dolayı 1 ay beklemıstım zaman gecmek bılmemıstı..
kararını ver,senın ıstedıgın senı anlayan bır doktor buul ve amelıyatını ol bence..ben keske daha once yaptırsaymısım dıyorum cunku cok bı sıkıntısı yok yanı oldugum sınuzit ve laporoskopıden daha basıt geldı bana ama kısıden kısıye degısıyo tabıı..

Ben de İzmirde yaşıyorum ve doktor araştırması yapıyorum. Cenk Tokat epey aklıma yattı bakalım. hepimizin için hayırlısı olsun arkadaşlar..

Hadi bakalım,hayırlısı olur inşallah.Ameliyattan sonra iyiki yaptırmışım diyeceksin bak inanki.Yaza bomba gibi gireceksin,bunu düşün.:KK66:

Arzum arkadaşımıza Bende katılıyorum Superi hakkında Hayırlısı olsun arjadaşım sana burada Elimizden geldiğince Hep Destek Tam DESTEK Oluruz Ayrıca Gizeli arkadaşımızın doktoru cenk beyde karar kılman isbaetli bir tercih Gizemin Cicişlerini gördünmü bilmiyorum Muhteşem oldu Bol şans :80: :KK76: :79:

Baktım:) Gerçekten çok güzeller. Gizemcim güle güle kullan.Merak ettiğim bikaç şey var. Benim gögüslerim çok küçük yok gibi:KK43: Zayıf yapıda biriyim. 1.68 boyunda 51 kiloyum. Sence bana da olur mu bu ameliyat. Cenk Bey ile görüşmemi önerir misin? Ama şöyle bir durum var ki ameliyata karar verirsem en erken haziranda olabilirim. tez dönemimdeyim ve bu yoğunlukta biliyosun imkan bulamam. Haziran iyi bir tarih midir sence? eylülü beklemeli miyim? Çok soru sordum farkındayım.Teşekkürler tekrardan..

Baktım:) Gerçekten çok güzeller. Gizemcim güle güle kullan.Merak ettiğim bikaç şey var. Benim gögüslerim çok küçük yok gibi:KK43: Zayıf yapıda biriyim. 1.68 boyunda 51 kiloyum. Sence bana da olur mu bu ameliyat. Cenk Bey ile görüşmemi önerir misin? Ama şöyle bir durum var ki ameliyata karar verirsem en erken haziranda olabilirim. tez dönemimdeyim ve bu yoğunlukta biliyosun imkan bulamam. Haziran iyi bir tarih midir sence? eylülü beklemeli miyim? Çok soru sordum farkındayım.Teşekkürler tekrardan..

tesekkur ederım canım daha guzellerı senın olsun :KK66:
canım zayıf olanda bu amelıyatı olabılır kılolu olanda sadece ıstemen ve ne ıstedıgını amelıyat olmak ıstedıgın doktora aktarabılmen..ben mesela doktorumla gorustugumden berı vucuduma uygun buyuk bı protez ıstedıgımı belırtmıstım ve benımde meme dokum senın gıbı hıc yoktu ama 375 cc yı sıgdırdı gogsume..
cenk beyle gorusmenı onerırım ben kendısınden cok memnunum..hazıranda olursan denıze 1 -1.5 ay gıremeyebılırsın..ben temmuzda oldum 1 ay gectıkten sonra dıkıslerım tamamen kapandıktan sonra doktorum gırebılırsın denıze dedı ben rıske atmadım erteledım..yanı yazın olmanda bı sakınca yok sadece denızı erteleyeceksın 1 - 1.5 ay..
bu arada aklına ne takılırsa sorabılırsın..burdakı arkadaslar cok ıyı nıyetlı elınden geldıgı kadar deneyımlerını ve yasadıklarını paylasırlar senınle..

Son düzenleme:
yok tatlım okuldan fırsat bulamadım okul dışına adım atamıyorum desem yeridir malesefff:KK43:((( bitsin okul sonra tekrar gündemime alıcam konuyu şu an için beklemede:)

resım ekledım meme buyutme amelıyatı olmamıs fakat olmayı dusunen arkadaslara yardımcı olmak acısından...
özel album oldugu ıcın arkadas olarak eklersenız ggorebılırsınız..

merhaba, ben de yeni ameliyat oldum, geçen çarşamba, bugün işe başladım.
250cc taktırdım ve çok bunbalımdayım, küçük oldular diye :KK43:
sabahtan beri forumlara hep yazdım, beni en çok sizler anlarsınız biliyorum, birilerinin online olmasını beklemekten süre geçmiyor, işte çalışamıyorum :KK43:(
resimlerine bakabilmek için sana ekleme talebi gönderiyorum, kabul edersen çok sevinirim...
teşekkürler

sabahtan beri forumlara hep yazdım, beni en çok sizler anlarsınız biliyorum, birilerinin online olmasını beklemekten süre geçmiyor, işte çalışamıyorum :KK43:(
resimlerine bakabilmek için sana ekleme talebi gönderiyorum, kabul edersen çok sevinirim...
teşekkürler

ekledım cnm senı

Istanbul da ve izmir de hangi doktorlari tavsiye ediyosunuz ??ben de düsünüyorum ama kararsizim güvenemiyorum biraz da korkuyorum hayal kirikligiyla sonuclanir diye,oyüzden burda böyle tecrübelerin paylasilmasi cok gzl,amaliyat olan arkadaslara yardimlari icin tessekkür ediyorum:)

Slm öncelikle hayırlı olsun güzel görünüyorlar .:nazar: izlerin geçmesi 1 ay mı sürdü tam olarak ??

teşekkürler
canım moralini bozmak istemem ama benimkiler ilk zamanlar bana büyük görünmüştü şümdi 1 buçuk ay oldu neredeyse göğüs ölçüsü ilk zamanlara göre 1-2cm küçüldü şişler iyice indi ve bende 350cc var.ameliyat sonrası komplikasyon olmaması yan etkilerin yaşanmaması için vücudun izin verdiği ölçüyü tercih ediyor doktorlar mesela doktorun elinde bir çizelge vardı benim ölçüme bir tarafına 300cc bir tarafına 270cc denk geldi ve doktorum 270cc takacağını söyledi.ama ameliyatta derimin epey esnek olduğunu ve büyük göğüs istediğimi bildiği için bir tarafa 325 diğer tarafa 350cc taktığını söyledi düşün bana bu bile küçük geliyor.ben 18 ay bebek emzirdim derim o nedenle esnek.eski halinden mutlaka iyidir demekki senin vücudun için o uygunmuş hayırlı olsun iyi ve sağlıklı günlerde kullan canım

canım, maşallah gittikçe ne kadar da doğallaşmış, güzelleşmiş. ama sanki 2. hafta fotoğrafların 7.aydan daha küçük gibi bile geldi. belki doğallaştıkça benimkiler de daha bi göze görünür :KK70:

canım mesela burda ruyaakkus dıye bır uye var oda amelıyatttan sonra 375 cc yuvarlak takılmasına ragmen kucuk dıyodu ama zaman gectıkce bırasda gogus oturunca normal gogus kıvamına geldı suan memnun halındenn..
ılk zamanlar oturmadıgı ıcın gergın ve sıvrı duruyolar ama zamanla daha da guzellesıyo..

Gizeml, yeni olduğum için özelden yazamadım çok teşekkür ederim ilgilendiğin için. Önerini dikkate alıcam %50 az bi rakam deil yani. Yanlız bu Cenk bey Cenk Tokat'mı acaba?

X