Anlatacak konuşacak kimsem yok
. İçimde durdukça canim sıkılıyor esimde konuşmuyor benimle . Sadece rahatlamak için yazmak istiyorum . Ve burayı uygun gördüm kızlar
Kısa yazmak istiyorum inşallah . Eltimi hiç sevmiyorum sevemiyorum sevemedimde. Kalbim geŕçekten hiç bir zaman ona karşı ısınmadı onu görmesem bile haberini duyunca sinirleniyorum
duymayınca daha mutluyum .
Şu sıralar en sinir olduğum şey sürekli ama sürekli kv. gidiyorlar . Kaç aylardır biz hiç oraya gidemedik eşim dün babasının arabasını aldı . Almışken gidelim dedik bir ara gelin demişti kv. gittik . Kaç aydır ilk defa hazır bir sofraya oturdum ne kadar özlemişim anne yemeğini kv . Eski aşçıdır bu arada . Hatta bunu söyledimde ona anne yemeğini özlemişim diye . Eşim işten geliyor yoruluyor virüs var derken uzun süre gidemedik . Hiç te bize hazırlanın arabayla alalim sizi özledik demediler . Tesadüf eseri gitmiş olduk yani. Şu son günlerde kv . Görüntülü aradı. Daha ćok sinirlenmiştim. Ben virüs var diye bir yere çıkmıyorum ama onlar(eltim) haftanın en az 4 günü ordalar yiyiyolar iciyolar s... yolar . Biz de eşimle evde ne yesek diye bakıyoruz hamileyim bazen yorgun oluyorum eşim saolsun yardım ediyor . Alışveriş deseniz çok fazla gidiyor . Ve kv. kp. onları sürekli çağırması zoruma gidiyor aslında üzülüyorum ya gerçekten kalbim kırılıyor . Eltimin çocuğu var tamam onu sevmek için bir araya geliyolar ama çok ayrımcılık var ben boyle hissediyorum . Gerçekten üzülüyorum ya gerçekten kırgınlık oluyor kalbimde . Kaç defa kv . Eşim işe yemek götürüyor her gün ne yapsam bulamıyorum diyorum . Temizlik yapıyorum diyorum . Belki biraz ilgilenir diye ama hee hmm verdiği cevaplar bu . Normalde iyi biri ama hiç bir şey anlamıyor ya insan biraz uyanık olur . Bir şeyler aliyor ilk eltime gösterip beğendiriyor sürekli onu gördüğü için ben eltimin beğenmediğini almak zorunda kalıyorum bu bile beni kırıyor . RAHATLADIM
tamam