- 13 Ocak 2020
- 44.613
- 168.095
- 33
- Konu Sahibi Yakud-u Anka
- #1.341
Mordardunyaya noldu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nolmus nolmussMordardunyaya noldu?
Ben banlı görüyorum da kalıcı olarak kapatmadı değil mi?Nolmus nolmuss
Banli gorunuyo. Bi rahat duramiyolarBen banlı görüyorum da kalıcı olarak kapatmadı değil mi?
Burdayım kız bugün yemekti ev işiydi uğraştım biraz sizler de ne var ne yokYakud-u Anka napıyon nerdesin?
Kiz netim bitti 13unde yenilenecek bi sure buralarda olamicam yaniiii
Geldim gı geldim
Görüşemedik kanks yaa iyi ol da dünya telaşı bazen az giriyoz tabi.Burdayım kız bugün yemekti ev işiydi uğraştım biraz sizler de ne var ne yok
Babyler siziGörüşemedik kanks yaa iyi ol da dünya telaşı bazen az giriyoz tabi.
Ay huulyaa yaaaAyy aksam aksam esimle ne romantik bi an yasadik yaa ben onun agdayla yanak killarini cektim. O benim biyiklarimi aldi
Benimki de görevdeydi. Sahura uğradı ayaküstü mutfaktaydım donumu cekmişim memelere kadar diyo ki ayyy sana ne kadar aşığım bi bilsen. Böyle görünce aşkım daha da artıyor. Böyle böyle alışır benimki de o hale gelir diye düşünüyorum.Ayy aksam aksam esimle ne romantik bi an yasadik yaa ben onun agdayla yanak killarini cektim. O benim biyiklarimi aldi
Zamanla yontuluyolar bi de gelmis seninkileri neden iyi aldi benimkiler boyle oldu diyoBenimki de görevdeydi. Sahura uğradı ayaküstü mutfaktaydım donumu cekmişim memelere kadar diyo ki ayyy sana ne kadar aşığım bi bilsen. Böyle görünce aşkım daha da artıyor. Böyle böyle alışır benimki de o hale gelir diye düşünüyorum.
Benimki de geçen gün küçücük bi tüy kalmış dur bıyığında bişey kalmış diyo alıyomuş gibi yaptı bende böyle çocuk gibi bakıyom etrafa bi kahkaha attım sonra dayanamadım 1 tanecik tüye bıyık demesineZamanla yontuluyolar bi de gelmis seninkileri neden iyi aldi benimkiler boyle oldu diyo
benimki de kila tuye cok takik yaa. Almis cimbizi hadi kaslarini da alam diyo. Bende ne zaman enseni agdayla alirim o zaman kaslarimi alabilirsin dedimBenimki de geçen gün küçücük bi tüy kalmış dur bıyığında bişey kalmış diyo alıyomuş gibi yaptı bende böyle çocuk gibi bakıyom etrafa bi kahkaha attım sonra dayanamadım 1 tanecik tüye bıyık demesine