- 5 Aralık 2019
- 91
- 95
- 30
-
- Konu Sahibi Yakud-u Anka
- #1.241
Üzülme zaten okullar tatil kafanı toparlarsın atanırsın da inşallahEdebiyat ,maalesef zor bu seneden pek umudum yok
Bizler ne yapalım en azından kendim için söylüyorum kpssden atanmayı bekleyemedim kendi bölümümden ve evlendim çocuk doğurdumİnşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun siz neler yapıyorsunuz
Düşünüyorum veya düşünmüyoruma bakmıyorBenim de düğünüm eylülde hayırlısı olsun çocuk çok güzel bir şey aslında ama su an düşünmüyorum
Çok haklısın ya ama yaşım daha genç diyorum ama ne zaman geleceğini bilemiyor insanDüşünüyorum veya düşünmüyoruma bakmıyor
Oldun mu hahBu ayda yirttik
EvettttOldun mu hah
Valla benim de içim rahatladı dedim ki susayım mübarek ay ağzımdan çıkan dua niyetine olur da kızcağız 2 daha olursa 5 bebekle ne yapaEvettttyaa benim son 4 aydir dongum degisti 18 gunden 31- 32 gune uzadi. En son yola cikinca 3 gunde kesildi belki dedim erken gelir ondan suphelenmistim. Amaaa onceki aya bakinca yine 31 gunde oldu
Valla benim de içim rahatladı dedim ki susayım mübarek ay ağzımdan çıkan dua niyetine olur da kızcağız 2 daha olursa 5 bebekle ne yapa
Neyyy
Vışşş ne diyo gı bu ney deel zurna diyo bak ikiz doğur neyim de diyoYok güllüm davul zurna eger olursa
Kiz ben iki bebe 1 cocuk bakabiliyosam sen ikiz ucuz dorduz hayli hayli bakarsinVışşş ne diyo gı bu ney deel zurna diyo bak ikiz doğur neyim de diyoOrkide_sever eneee sen goley mi sandın gı ikiz doğurmayı litfen kendin için dile hatta üçüzün olsun 3.ye yakut ismini verirsin