- 30 Mart 2013
- 2.848
- 15.213
- 31
-
- Konu Sahibi Yakud-u Anka
- #1.081
Ahh canimmmBeraber hazırlayalım dur kıyamam sana
Hava cok sogudu birden dun gunluk guneslikti bugun kış geri gelmis resmenbende miskin miskin... çok üşüyorum ya
Olur öyle benim de ayaklarım hep soğuktur hiç sıcak olduğunu hatırlamıyorum ❤giymişim kuzum.. eşimde hava sıcak diyor.. yani ama benm ellerim ayaklarım donuyor
simdilik kurtulduk gibi insallah tamamen bozulmadan onceki son cirpinislari degildirhayırlı olsun kuzum kurtuldun valla masraftan :)
Ay çalışsın da sen yine de hazırlıklı olsimdilik kurtulduk gibi insallah tamamen bozulmadan onceki son cirpinislari degildir
Her an dolabin kotu haberine hazirimAy çalışsın da sen yine de hazırlıklı ol
ınsallah canım vallasimdilik kurtulduk gibi insallah tamamen bozulmadan onceki son cirpinislari degildir
Hatırlattığın iyi oldu bende acele elimi yüzümü yıkayıp çıktım sabahHer an dolabin kotu haberine hazirimsuan oglan ayagimda kiz sag bacagima yapismis isirmaya calisiyo bazen yuzunu surtusturuyo degisik hareketler. Buyugunu yolladim odasina yazi yazsin diye. Bendaha sabah tuvaaletine bile gitmedim yakinda prostat olabilirim
Dun aksam patladim patlicam ama bi firsatim olmadi gitmeye. Bazen kendime diyorum bu acelen ne kisisel ihtiyaclarini bile 2.plana atiyonHatırlattığın iyi oldu bende acele elimi yüzümü yıkayıp çıktım sabah
Ama işte zararlı ya, gitmek lazım böbrekler çalışsın diye. Su içmeyi de unutmamak lazımDun aksam patladim patlicam ama bi firsatim olmadi gitmeye. Bazen kendime diyorum bu acelen ne kisisel ihtiyaclarini bile 2.plana atiyonmesela oglani uyuttum kizi salliyorum ki uyucaga benzemiyo. Aklimda mutfagi toparlamak var ama wcye gitmek yok
Oyle kendime verdigim zarari kimse veremez modundayim bu aralar. Adapte mi olamadim noluyo bana anlam veremedimAma işte zararlı ya, gitmek lazım böbrekler çalışsın diye. Su içmeyi de unutmamak lazım
Yeni taşındın ya bi de ondan uyum sağlanması zor oluyorOyle kendime verdigim zarari kimse veremez modundayim bu aralar. Adapte mi olamadim noluyo bana anlam veremedim
Aynen canim. Az once alt kat komsum geldi kapiya. Benim oglan wc kapisini kapatamayinca baya bi patirdadiydi bende kizmistim hatta duzgun kapat diye. Cok ses olmus tv sallanmis falan az dikkat edermisin dedi. Benimde aklima gelmedi cocuk dusmustu. Ikizlerim var yurume cabasindalar dustu ondan ses gelmistir kusura bakma dikkat etmeye calisirim dedim yolladim. Yani wc kapisindan degilde cocugun dusme sesinden geldiyse daha coookkk ceker biziYeni taşındın ya bi de ondan uyum sağlanması zor oluyor
Aman o da.. öf ses istemeyen müstakil evde otursun apartman dairesinde ses olmasın istemek fazla lüx.Aynen canim. Az once alt kat komsum geldi kapiya. Benim oglan wc kapisini kapatamayinca baya bi patirdadiydi bende kizmistim hatta duzgun kapat diye. Cok ses olmus tv sallanmis falan az dikkat edermisin dedi. Benimde aklima gelmedi cocuk dusmustu. Ikizlerim var yurume cabasindalar dustu ondan ses gelmistir kusura bakma dikkat etmeye calisirim dedim yolladim. Yani wc kapisindan degilde cocugun dusme sesinden geldiyse daha coookkk ceker bizi
Evet. Benim ustumdekilere ben ne diyim. Belli cocuk kucuk kosuyo bagiriyo odadan odaya patirdiyo ve gece 11 den basliyo en az 2 ye kadar. Ben ses etmiyorum kimseye anlayisla yaklasiyorum. Eger wc kapisindan cikan 1 seferlik sese geldiyse ayip etti ki ustunden 2 saat gectikten sonra geldiydi.Ama bebeklerin dusme sesine falan geldiyse daha coookkk bekler sessiz olmamiziAman o da.. öf ses istemeyen müstakil evde otursun apartman dairesinde ses olmasın istemek fazla lüx.
Limon tuzu koy pudra dökNeymis diye nette bi arastirayim dedim hamam bocegi diyooonapicami sasirdim benimkine ilac al dedim. Bu saatte nerden bulayim yarin bakarim dedi. Ben bu gece uyuyamammm deliricem resmennn bunlar cabuk cogaliyomus kesin gerisi vardir
Yarin jel tarzinda ilac varmis bu bocekler icin olumlu yorumlari var ondan aldiricam canim. Dolaplarin ustunu temizleyip mi sursem temizlemeden mi karar veremedim.Limon tuzu koy pudra dök
Ayy onlar çok beter ..
Ayriyetten o kapına gelen komşununda saçını başını yollar elline veririm küçük bebe var bu evde allah allahh AYVANN siyemedin mi
En sondaki yazıya güldüm, kız ilaçlayın valla bebek var evde mikrop olmasın. Komşuya da bi daha açma kapıyı herkes o zaman üst katına çıkıp ses oluyo desin saçmalık bu yaptığı.Ayy kizlarrrr imdaatttaz once mutfak dolaplarinin ustunu silmemistim hadi dedim bos vaktim var cocuklar duruyo iki dakika sil. Ayy gormez olaydimmm tuylerim hala diken dikennn. Dolabin ustu bi kere yag ve toz yapis yapissss. Onu gectim her yerinde siyah nokta nokta biseyler var. Tavanla da spot yerleri yuzunden fazla arasi yok nerdeyse zor goruyorum diyebilirim. Derkeeennnn ayyy allah carpsin sirtimdan urperti kalktiii koca bi bocekle goz goze geldikkkkkk. Elimdeki sungeri yapistirmamla gebertmem bir olduuu