"Gıybet" Değil Fikir Alışverişi Toplantımız😄

Ay çalışsın da sen yine de hazırlıklı ol
Her an dolabin kotu haberine hazirim suan oglan ayagimda kiz sag bacagima yapismis isirmaya calisiyo bazen yuzunu surtusturuyo degisik hareketler. Buyugunu yolladim odasina yazi yazsin diye. Bendaha sabah tuvaaletine bile gitmedim yakinda prostat olabilirim

Hatırlattığın iyi oldu bende acele elimi yüzümü yıkayıp çıktım sabah

Hatırlattığın iyi oldu bende acele elimi yüzümü yıkayıp çıktım sabah
Dun aksam patladim patlicam ama bi firsatim olmadi gitmeye. Bazen kendime diyorum bu acelen ne kisisel ihtiyaclarini bile 2.plana atiyon mesela oglani uyuttum kizi salliyorum ki uyucaga benzemiyo. Aklimda mutfagi toparlamak var ama wcye gitmek yok

Dun aksam patladim patlicam ama bi firsatim olmadi gitmeye. Bazen kendime diyorum bu acelen ne kisisel ihtiyaclarini bile 2.plana atiyon mesela oglani uyuttum kizi salliyorum ki uyucaga benzemiyo. Aklimda mutfagi toparlamak var ama wcye gitmek yok
Ama işte zararlı ya, gitmek lazım böbrekler çalışsın diye. Su içmeyi de unutmamak lazım

Yeni taşındın ya bi de ondan uyum sağlanması zor oluyor
Aynen canim. Az once alt kat komsum geldi kapiya. Benim oglan wc kapisini kapatamayinca baya bi patirdadiydi bende kizmistim hatta duzgun kapat diye. Cok ses olmus tv sallanmis falan az dikkat edermisin dedi. Benimde aklima gelmedi cocuk dusmustu. Ikizlerim var yurume cabasindalar dustu ondan ses gelmistir kusura bakma dikkat etmeye calisirim dedim yolladim. Yani wc kapisindan degilde cocugun dusme sesinden geldiyse daha coookkk ceker bizi

Aman o da.. öf ses istemeyen müstakil evde otursun apartman dairesinde ses olmasın istemek fazla lüx.

Aman o da.. öf ses istemeyen müstakil evde otursun apartman dairesinde ses olmasın istemek fazla lüx.
Evet. Benim ustumdekilere ben ne diyim. Belli cocuk kucuk kosuyo bagiriyo odadan odaya patirdiyo ve gece 11 den basliyo en az 2 ye kadar. Ben ses etmiyorum kimseye anlayisla yaklasiyorum. Eger wc kapisindan cikan 1 seferlik sese geldiyse ayip etti ki ustunden 2 saat gectikten sonra geldiydi.Ama bebeklerin dusme sesine falan geldiyse daha coookkk bekler sessiz olmamizi

Tv sallanmis deprem oluyo sanmis evden cikicakmis o denli ses oldu da benim mi haberim olmadi vallahi hala dusunuyorum. Oyle bi sallanti ve ses olmasi icin benim dolaplardan birini yikmis yada kapilardan birini zorla kirmis olmam lazim.

Ayy kizlarrrr imdaattt az once mutfak dolaplarinin ustunu silmemistim hadi dedim bos vaktim var cocuklar duruyo iki dakika sil. Ayy gormez olaydimmm tuylerim hala diken dikennn. Dolabin ustu bi kere yag ve toz yapis yapissss. Onu gectim her yerinde siyah nokta nokta biseyler var. Tavanla da spot yerleri yuzunden fazla arasi yok nerdeyse zor goruyorum diyebilirim. Derkeeennnn ayyy allah carpsin sirtimdan urperti kalktiii koca bi bocekle goz goze geldikkkkkk. Elimdeki sungeri yapistirmamla gebertmem bir olduuu

Neymis diye nette bi arastirayim dedim hamam bocegi diyooo napicami sasirdim benimkine ilac al dedim. Bu saatte nerden bulayim yarin bakarim dedi. Ben bu gece uyuyamammm deliricem resmennn bunlar cabuk cogaliyomus kesin gerisi vardir

Neymis diye nette bi arastirayim dedim hamam bocegi diyooo napicami sasirdim benimkine ilac al dedim. Bu saatte nerden bulayim yarin bakarim dedi. Ben bu gece uyuyamammm deliricem resmennn bunlar cabuk cogaliyomus kesin gerisi vardir
Limon tuzu koy pudra dök
Ayy onlar çok beter ..
Ayriyetten o kapına gelen komşununda saçını başını yollar elline veririm küçük bebe var bu evde allah allahh AYVANN siyemedin mi

Limon tuzu koy pudra dök
Ayy onlar çok beter ..
Ayriyetten o kapına gelen komşununda saçını başını yollar elline veririm küçük bebe var bu evde allah allahh AYVANN siyemedin mi
Yarin jel tarzinda ilac varmis bu bocekler icin olumlu yorumlari var ondan aldiricam canim. Dolaplarin ustunu temizleyip mi sursem temizlemeden mi karar veremedim.
Dedim yuruyolar dusuyolar ondan cok ses gelmistir diye. Ellerinden oyuncak dusuyo ediyo parke bu cok ses cikariyo napim cocuklari mi baglayayim

En sondaki yazıya güldüm, kız ilaçlayın valla bebek var evde mikrop olmasın. Komşuya da bi daha açma kapıyı herkes o zaman üst katına çıkıp ses oluyo desin saçmalık bu yaptığı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…