- 29 Kasım 2018
- 4.098
- 24.161
-
- Konu Sahibi Yakud-u Anka
- #1.041
Maalesef ya birde faturama yansıyor ondan çok bakamiyorumHakkımzda hayırlısı olsn kuzucum ya
Ohhhh sefan olsun bebişimmmm
Yaaa
Külkedisi pirinsesin işi biter mi anam.. Soy patatesi soy sil yeri sil yıka anam bulaşığı yıka boşuna adım sindirella değil külkedisi sindirellaOrkide_sever bebişlerle ve temizlikle uğraşıyordu en son
Feminas netim az demişti yenilenmedimi kızzz
Ondokuzdokuzondokuz bilgim yok
IcimdekiSonsuzDeniz hiç tanışmadık ona ben hesap soramam sen sor ankam
Efenin_Annesi kız dün mutfağı halletim her domestosu kullanışımda aklımda sen vardın aşk gibi
2019 mutluluk kuzucum nerelerdesin
@Asiyemmm_ profillerdeeksiksiz
@Ogretmennhanimm ah oda benm gibi.. herifinin değerleriyle uğraşıyor garibim
Wonderfullady bu pirinces nerde bilmiyorum
kız bitti liste
Off keşke bizim netimizi sana aktarabilsek kuzumMaalesef ya birde faturama yansıyor ondan çok bakamiyorum
Külkedisi pirinsesin işi biter mi anam.. Soy patatesi soy sil yeri sil yıka anam bulaşığı yıka boşuna adım sindirella değil külkedisi sindirella
İyiyiz kuzum sen nasılsınNasılsınız hanımlar
Allah iyilik versin kuzumOff keşke bizim netimizi sana aktarabilsek kuzum
bu korona hepimizi öyle yaptı
İyiyiz kuzum sen nasılsın
Yarasın canım afiyet olsun
Bugn herkesin modu düşük anlamadm bende
Sefan olsn bebeğimmmm
Bugün herkese ne oldu yaSebepsizce morelim Bozuk
Halaya giremem ama kenardan izlerim
Ben hergn kendime yapacak birşey bulup bu konuyu düşünmüyorm.. Birkaç gndür bunu yapıyorm cidden rahatmHavalar güzelleşti ya e çıkamıyoruz da dışarı ondan bu can sıkıntısı morel bozukluğu
Allahım lütfen bitsin artık bu virüs lütfen
Bal0ncuk
İnsllah bu günlerde gecicek inşallah en yakın zamandaBen hergn kendime yapacak birşey bulup bu konuyu düşünmüyorm.. Birkaç gndür bunu yapıyorm cidden rahatm
Çnkü elimizden bişi gelmiyor
Evet ya bugün modum düşüktü 1 ayı geçti evdeyim belki ondan mı diyorum ama ben pek dışarıya çıkmayı da sevmezdim haftasonları çıkardık
Babyyy sana haftasonu karantinası iyi gelmedi anladımmEvet ya bugün modum düşüktü 1 ayı geçti evdeyim belki ondan mı diyorum ama ben pek dışarıya çıkmayı da sevmezdim haftasonları çıkardık