- 1 Aralık 2019
- 5.672
- 22.996
- 30
-
- Konu Sahibi Yakud-u Anka
- #1.101
Ilaclicam canim. Normalde tarim ilaci attiricaktim. Onun icin bi kac gun eve girmemek lazimmis havalandirmak her yeri silmek lazimmis falan. Bu baktigim ilacin en azindan temizlenme derdi yok nokta nokta skiyomussun.En sondaki yazıya güldüm, kız ilaçlayın valla bebek var evde mikrop olmasın. Komşuya da bi daha açma kapıyı herkes o zaman üst katına çıkıp ses oluyo desin saçmalık bu yaptığı.
Nolduuuggg
bir konuya birsey yazayim illa bir tür mikrop cisimli varliklar turuyorNolduuuggg
Böyle beslen öbür aya hamilesin inşallahazcik da saglikli beslenekkk evden disari cikamayacazzzz yoksaaaammm
tup bebekle hamile kalabilirim anca cnm norml yolla kalsam bile rahatsiz dogma olasılığı cok yuksekBöyle beslen öbür aya hamilesin inşallah
Nedennn. Konu mu kacirdim bentup bebekle hamile kalabilirim anca cnm norml yolla kalsam bile rahatsiz dogma olasılığı cok yuksek
Neden canım öyle dedintup bebekle hamile kalabilirim anca cnm norml yolla kalsam bile rahatsiz dogma olasılığı cok yuksek
Anladim canim. Rabbim her daim saglik versin. Oglum down sendromlu muOrkide_sever Yakud-u Anka benim genetik rahatsızlığa sahip bir oğlum var doktorun Normal yolla hamile kalabilirim Fakat aynı rahatsız Ben olma olasılığının yüksek olduğunu söyledi O yüzden genetigi ayrıştırılmış tüp bebek yaptık 3. Denemede hamile kalmıştım ama 6 haftalıkken düşük yaptım o yüzden Normal yolla kaliyorum ama kalamiyrum
Çok geçmiş olsun canım ben yeni evlisin çocuk istiyorsun sandım ondan öyle hamile kalırsın öteki aya diye ondan dedim sağlıklı besleniyorum demişsin ya görünce fotoğrafta ❤Orkide_sever Yakud-u Anka benim genetik rahatsızlığa sahip bir oğlum var doktorun Normal yolla hamile kalabilirim Fakat aynı rahatsız Ben olma olasılığının yüksek olduğunu söyledi O yüzden genetigi ayrıştırılmış tüp bebek yaptık 3. Denemede hamile kalmıştım ama 6 haftalıkken düşük yaptım o yüzden Normal yolla kaliyorum ama kalamiyrum
yok cnm 8 yillik evliyim 6 yasnda oglum down sendrom degil cnm kalitsal bir rahatsizlik zekada bi sknti yok ama ic organlar ve duyu organlarina hasar veriyor ve vucudu sekeri oarlayan enzimlere sahip degil enzim eksikligi var ama o benim hayallarimin sahibiÇok geçmiş olsun canım ben yeni evlisin çocuk istiyorsun sandım ondan öyle hamile kalırsın öteki aya diye ondan dedim sağlıklı besleniyorum demişsin ya görünce fotoğrafta ❤seni üzmek istemedim
Annesi ya seni çok seviyordur o ❤yok cnm 8 yillik evliyim 6 yasnda oglum down sendrom degil cnm kalitsal bir rahatsizlik zekada bi sknti yok ama ic organlar ve duyu organlarina hasar veriyor ve vucudu sekeri oarlayan enzimlere sahip degil enzim eksikligi var ama o benim hayallarimin sahibi
Ha ben tanga hayal etmiştim