- 11 Eylül 2019
- 2.934
- 18.963
-
- Konu Sahibi Yakud-u Anka
- #1.121
Arkası görünmüyor tövbe yaHa ben tanga hayal etmiştim
Düzelir canım o zaman aşımıyla toparlanır gerçekten ikiz taşımış elbetteki biraz şimdi gözüne değişik görünebilir ama zamanla toparlar biraz zamana bırakKizlar gobek deligimle basim dertteiki ameliyat yeri var. Ikizlerden sonra butun kilolari verince ufacik bi deforme oldu galiba o iki dikis yeri gobek deligimi tuttugu icin tuhaf bi goruntusu var. Ilk defa dun aksam esim yakindan bakti cok utandim. Geri kalan yerlerde catlak deforme yok ama gobek deligi beni benden aliyo etrafi da kendisi de iticiii. Esimde zamanla o da duzelir uzulme kotu gorunmuyo 2 bebek tasidi buna sukret cok iyi durumda diye moral vermeye calisti. Gercekten zamanla duzelirmiykiii. Merak edene resmini atarim
Allah'ım yardım etsin inşallah, bende üzüldümkızlar yaa
Ebru şallı küçük oğlunu kaybetmişyaa
Çok üzüldüm
En büyük acıyı yaşıyor şuan ebru şallı rabbim sabır ve dayanma gücü versinAllah'ım yardım etsin inşallah, bende üzüldüm
Amin canımEn büyük acıyı yaşıyor şuan ebru şallı rabbim sabır ve dayanma gücü versin
Bize hergün bahar temizliği baloncukum ellerine sağlık mis gibi olmuşturkızlar nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzz
günlerdir bakamıyorum yaa
bahar temizliğim dün itibariyle bitti... evin köşe bucak heryer pırıl pırıl... keşke hep böyle kalsa
sihirli değnek olsa
birde çocuk yok.. çocuğu olanları daha iyi anladım evlendikten sonra
bu hafta sınavlarım başlayacak
saol ankam benimBize hergün bahar temizliği baloncukum ellerine sağlık mis gibi olmuştur
saol ankam benim
nasılsın
kızlar nasıl
kaçırmışım
Kızlar da iyi ne zamandır bizler de pek fazla uğrayamadık siteye birşeyler kaçırmadın
Ona mune son noktayı koydu cevap olmuştur onlarakaçırmışımkeşke kaçırmasaydım.. konu açmışsın yaaaa enişteyle alakalı...
yine gereksiz yorumcular iş başındaymış... tüh be... niye yoktum
bende bahar temizliği yaparken, hafta içi yaptım o online çalışıyordu hiç bulaşmadımOna mune son noktayı koydu cevap olmuştur onlaraya o gün çok sinirliydim beni hiçe saydı emeklerimi de diye üzüldüm sonra eve almadım diye de üzüldüm allak bullak oldum
Hahah iyi yapmışsınbende bahar temizliği yaparken, hafta içi yaptım o online çalışıyordu hiç bulaşmadım
c.tesi pazar perdeleri indireyim dedim dır dır etti.. öylemi dedim
al bu bezleri git koltukları sil
yaa bazen bizi çok sinir ediyorlar.. hele arkadaş gazına gelinceHahah iyi yapmışsınşok olmuştur
Dışardan geldiğinde bi tane ekose desenli bir eşofman altıyla geldi çok da tarzı olmayan bende arkadaşının sanıyorum bayağı bi güldüm zaten tutamadım kendimiyaa bazen bizi çok sinir ediyorlar.. hele arkadaş gazına gelince
ama bazende kıyamıyoruz