"Gıybet" Değil Fikir Alışverişi Toplantımız😄

Kızlar
Morallerinizi yüksek tutun .
Şükredin ki , çok çamaşırınız var bulaşıgınız vvar bu yaşayan bir evsiniz demektir🙏🙏🙏
Şükredin ki, yemesede uyumasada mızmızlansada çoçugunuz var🙏🙏 ( rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏)
Bu hallinize şükür ki evde kavga ettiğiniz nazlandıgınız diger yarınız eşiniz var🙏
HER ŞERRDE VARDIR, bir Hayır.
bazen polyana olmak iyidir.
Ev hep kirlenir çamaşır hep olur bulaşık hep olur.
evin GÜNEŞİ KADINDIR. Parlayın hatunlar kızgınsanız yazın bir kağıda sinir eden şeyleri sonra yırtın paramparça attın çöpe yapın bir kahve keyfinizi sürün..

Kızlar
Morallerinizi yüksek tutun .
Şükredin ki , çok çamaşırınız var bulaşıgınız vvar bu yaşayan bir evsiniz demektir🙏🙏🙏
Şükredin ki, yemesede uyumasada mızmızlansada çoçugunuz var🙏🙏 ( rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏)
Bu hallinize şükür ki evde kavga ettiğiniz nazlandıgınız diger yarınız eşiniz var🙏
HER ŞERRDE VARDIR, bir Hayır.
bazen polyana olmak iyidir.
Ev hep kirlenir çamaşır hep olur bulaşık hep olur.
evin GÜNEŞİ KADINDIR. Parlayın hatunlar kızgınsanız yazın bir kağıda sinir eden şeyleri sonra yırtın paramparça attın çöpe yapın bir kahve keyfinizi sürün..
Dogru diyon da bacim o polyannacilikta bi yere kadar gidiyo. Ufak sinir krizleri sebepsiz anlamsiz parlamalar oluyo kacari yok

Dogru diyon da bacim o polyannacilikta bi yere kadar gidiyo. Ufak sinir krizleri sebepsiz anlamsiz parlamalar oluyo kacari yok
Kuzum bendede oluyor ama bir söz var
Zaman bu yan gelip yatanada geçiyor. K.....nı yırtanada geçiyor. Sakin olmaya çalışmak gerekiyor
Helede senin ikizlerin var otur oyna onlarlaaa

Ayy kahvenin yanina canim ikram cekti suan tatli krizindeyimmmm esimi benzin istasyonuna gitmeye ikna etmeye calisiyorummm
Off ben de koshelva yedim yaaaa,alirim bi halay,erisin:halay::halay:
Dun gece bir azerbaycan turkusu cikti,kalktim kafkas oynadim,ammmaaan bi iyi geldi:halay:
Bugun hic bakamadim buraya filan,genel anlamda KKya yani...
Ramazan icin yufka yapacagim,terasi duzenledim,birkac saksi topragi degistim,guzel haberler geldi ona sevindim,hastalarda azalma baslamis insallah:halay:

Haftaya cuma ramazanmis yaa ne cabuk geldiiii. Hayirlisiyla tutariz insallah. Acliga zaten alismis bunye zorlanmadan atlatirim diye dusunuyorum ama herkes oruc tutup zayiflarken benim kilo alan degisik bi bunyem var:işsiz:

X