- 28 Eylül 2018
- 5.937
- 21.454
- Konu Sahibi Yakud-u Anka
- #1.061
Ayni valla hafta sonundan hafta sonu da olsa bi gun yuzu goruyoduk artik o da yok o yuzden ufak bunalim krizleri geciriyoz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dogru diyon da bacim o polyannacilikta bi yere kadar gidiyo. Ufak sinir krizleri sebepsiz anlamsiz parlamalar oluyo kacari yokKızlar
Morallerinizi yüksek tutun .
Şükredin ki , çok çamaşırınız var bulaşıgınız vvar bu yaşayan bir evsiniz demektir
Şükredin ki, yemesede uyumasada mızmızlansada çoçugunuz var ( rabbim isteyen herkese nasip etsin )
Bu hallinize şükür ki evde kavga ettiğiniz nazlandıgınız diger yarınız eşiniz var
HER ŞERRDE VARDIR, bir Hayır.
bazen polyana olmak iyidir.
Ev hep kirlenir çamaşır hep olur bulaşık hep olur.
evin GÜNEŞİ KADINDIR. Parlayın hatunlar kızgınsanız yazın bir kağıda sinir eden şeyleri sonra yırtın paramparça attın çöpe yapın bir kahve keyfinizi sürün..
Kuzum bendede oluyor ama bir söz varDogru diyon da bacim o polyannacilikta bi yere kadar gidiyo. Ufak sinir krizleri sebepsiz anlamsiz parlamalar oluyo kacari yok
Off ben de koshelva yedim yaaaa,alirim bi halay,erisinAyy kahvenin yanina canim ikram cekti suan tatli krizindeyimmmm esimi benzin istasyonuna gitmeye ikna etmeye calisiyorummm
Gunaydinnnnngünaydın kızlarrrrrrrrrrr
Günaydın baloncukumgünaydın kızlarrrrrrrrrrr
Ayyy bende aynı böyleyimGunaydinnnnn
Beraber hazırlayalım dur kıyamam sanaGunaydin bacilar insallah popomu kaldirabilirsem kahvalti hazirlayacagim
Çorap giy ayaklarına bitanembende miskin miskin... çok üşüyorum ya
giymişim kuzum.. eşimde hava sıcak diyor.. yani ama benm ellerim ayaklarım donuyorÇorap giy ayaklarına bitanem
hayırlı olsun kuzum kurtuldun valla masraftan :)Buzdolabim duzeldi benim de keyfim yerinde yaa calisirsin yaa calisirsin deyip tekme attiydim degistiricem seni yoksa dediydim. 2 saat sonra kapagi actim buz gibi ici.
gunaydın canım :)günaydın kızlarrrrrrrrrrr