"Gıybet" Değil Fikir Alışverişi Toplantımız😄

En sondaki yazıya güldüm, kız ilaçlayın valla bebek var evde mikrop olmasın. Komşuya da bi daha açma kapıyı herkes o zaman üst katına çıkıp ses oluyo desin saçmalık bu yaptığı.
Ilaclicam canim. Normalde tarim ilaci attiricaktim. Onun icin bi kac gun eve girmemek lazimmis havalandirmak her yeri silmek lazimmis falan. Bu baktigim ilacin en azindan temizlenme derdi yok nokta nokta skiyomussun.
Benim ustumdekiler bunun ustunde ortursa demek sac saca kavga edecekler. Ben gece 2 ye kadar odadan odaya kosusturuyo bagiriyo cocuk diye ses etmiyorum. Valla sirf cocuklarin sesine geldiyse daha cokkkk bekler sessiz olmamizi

Orumcemin kizinin dogum gunuymus illa cagirdilar oraya gittik. Hayret ilk defa evi temizdi :KK45: bu aksam coookk fazla kizartma pasta vs. Yedim hazimsizliktan geberiyommm. Ama aklimda bocukler var yarin butunnn aciktaki delik catlak priz boslugu ne varsa kapatip ilaci hemen uygulucammm mutfak zaten takik oldugum bi yer asla bisey birakmazdim tezgahta simdi daha cok takildim gozum surekli etrafta.

20200416_150000.jpg

Orkide_sever Orkide_sever Yakud-u Anka Yakud-u Anka benim genetik rahatsızlığa sahip bir oğlum var doktorun Normal yolla hamile kalabilirim Fakat aynı rahatsız Ben olma olasılığının yüksek olduğunu söyledi O yüzden genetigi ayrıştırılmış tüp bebek yaptık 3. Denemede hamile kalmıştım ama 6 haftalıkken düşük yaptım o yüzden Normal yolla kaliyorum ama kalamiyrum

Orkide_sever Orkide_sever Yakud-u Anka Yakud-u Anka benim genetik rahatsızlığa sahip bir oğlum var doktorun Normal yolla hamile kalabilirim Fakat aynı rahatsız Ben olma olasılığının yüksek olduğunu söyledi O yüzden genetigi ayrıştırılmış tüp bebek yaptık 3. Denemede hamile kalmıştım ama 6 haftalıkken düşük yaptım o yüzden Normal yolla kaliyorum ama kalamiyrum
Anladim canim. Rabbim her daim saglik versin. Oglum down sendromlu mu

Çok geçmiş olsun canım ben yeni evlisin çocuk istiyorsun sandım ondan öyle hamile kalırsın öteki aya diye ondan dedim sağlıklı besleniyorum demişsin ya görünce fotoğrafta ❤🌹 seni üzmek istemedim 🌹

Çok geçmiş olsun canım ben yeni evlisin çocuk istiyorsun sandım ondan öyle hamile kalırsın öteki aya diye ondan dedim sağlıklı besleniyorum demişsin ya görünce fotoğrafta ❤🌹 seni üzmek istemedim 🌹
yok cnm 8 yillik evliyim 6 yasnda oglum down sendrom degil cnm kalitsal bir rahatsizlik zekada bi sknti yok ama ic organlar ve duyu organlarina hasar veriyor ve vucudu sekeri oarlayan enzimlere sahip degil enzim eksikligi var ama o benim hayallarimin sahibi😍😍👪👪

yok cnm 8 yillik evliyim 6 yasnda oglum down sendrom degil cnm kalitsal bir rahatsizlik zekada bi sknti yok ama ic organlar ve duyu organlarina hasar veriyor ve vucudu sekeri oarlayan enzimlere sahip degil enzim eksikligi var ama o benim hayallarimin sahibi😍😍👪👪
Annesi ya seni çok seviyordur o ❤🥰

X