- 11 Eylül 2019
- 2.934
- 18.963
-
- Konu Sahibi Yakud-u Anka
- #1.001
Üzülmeseydin ya kokuşsun onlar domestos olmadanaman kuzu agzi olan konuşuyor iste . aa olur mu oyle sey benim yuzumden banlanirsin kiyamam sensiz sohbetin tadi tuzumu olur
pardonnnnnnnnnn ?bir sohbete etiklemisler beni biri yazmis ki eee temizlik hastalari dogayi kirletiyormus pardonnsacma sapan yorumlar modum yoktu kac gundur pek bir sey yazmak gelmedi icimden
Oh misssspardonnnnnnnnnn ?
b.. .yesinlertemizliksiz hayatmı olur.. valla 2 güne bir yapmasam içim darlanıyor..
çalışıyorum diye haftasonları yapıyordum.. şimdi karantinada bol bol temizlik
yürü beeeeeeeeeeeeeee kim tutar seniSl
o kadar alıntı yaptım neysee
Kızlar ben hep kontrolle geliyorum
BBlair ceviz muz incir süt balık benim bebeler 4kg üzeri dogdu diyetlerle .
Bende ne zaman cam silmek istesem yağmur yağıyor
Efenin_Annesi kız olmadık şeylere takma kafanı ama şuda gerçek çamaşırsuları mahvettiyor (buna rağmen bende kullanıyorum)ciğerleri birde gebelik yada alerji varsa . Sirke limon karbonat deneyin
Benim enerjimde duamda 8 nisanda bebiş tutmuş olsun senin içinyürü beeeeeeeeeeeeeee kim tutar seni
bu kız gelince enerjiyle geliyor maşallah
İnşallah balım Allah razı olsun....Benim enerjimde duamda 8 nisanda bebiş tutmuş olsun senin içininşallah pozitiftir enerjiim
Güzelim pozitif düşün allahın iziniyle rabbim gölünüzce verir. Sadece zamanı vardır sadece umudunu kaybetme.İnşallah balım Allah razı olsun....
ben bu ay umutlu değilim diye.. bir an boşluğuma geldi temizlik yaptım sonra kızlar dediki yapmasaydın keşke felan diye.. üzüldüm ya
Üzülme kız temizlik yapmayla bişey olmaz ordaysa sıkı sıkı tutunmuşturİnşallah balım Allah razı olsun....
ben bu ay umutlu değilim diye.. bir an boşluğuma geldi temizlik yaptım sonra kızlar dediki yapmasaydın keşke felan diye.. üzüldüm ya
İnşallahÜzülme kız temizlik yapmayla bişey olmaz ordaysa sıkı sıkı tutunmuşturbi tutunursa kendir ipiyle bağlı gibi tutunurmuş derler
Uzulmeee ben ikizlerimde en basindan dogurucamin gunune kadar nelerrr nelerrrr yaptim. Cam sildim koltuk cektim. Yalnizdim kendi temizligimi kendim yaptim hepİnşallah balım Allah razı olsun....
bizde sperm sorunu var diye ayaklarımı uzatmalıymışm birkaç gün felandı filandı amannn oldu bitti kuzum..Uzulmeee ben ikizlerimde en basindan dogurucamin gunune kadar nelerrr nelerrrr yaptim. Cam sildim koltuk cektim. Yalnizdim kendi temizligimi kendim yaptim hep
Rabbim ol dediyse, yiyecegi ekmegi varsa istersen tas kaldir hic bisey olmaz. Sen icini ferah tut. Hayirli haberlerini aliriz insallahbizde sperm sorunu var diye ayaklarımı uzatmalıymışm birkaç gün felandı filandı amannn oldu bitti kuzum..
haklısınız valla.. olacağı varsa olur.. kısmetim artık
İnşallah balım çok sağolRabbim ol dediyse, yiyecegi ekmegi varsa istersen tas kaldir hic bisey olmaz. Sen icini ferah tut. Hayirli haberlerini aliriz insallah
Kız bebekler narin oluyor zaten 2 kilo az değil şu an için dediğim gibi 40. haftaya kadar 3 kilo olur ben 2.250 doğmuşum 9 aylıkikiz eşi gibi bu ne kadar küçük bi bebek demişler 3 aya toparlamışım bak ilerde rahat ediyoruz yiyoruz fazla kilomuz yok az kilosu var diye korkma BBlair
Doktorun dedigine gore baya gicik bir kizim varmisoyy yerim ben minnoşu... kız şimdiden diyete bağladı hacıkadınların genetiğinde var doğmadan önce bile formunu koruyor
Temizlikle bisey olmaz hic uzulme canim Ben balkonda popo ustu dusmustm 2haftalikmisim megerse o zaman genede bebege bisey olmadi Allah korudu yaniİnşallah balım Allah razı olsun....
geçmiş olsun kuzum...Doktorun dedigine gore baya gicik bir kizim varmisCocuk ana rahmine dustu duseli yuzunu gostermez oldu surekli esiyle kapatiyor ne cikacak icerden cok merak ediyorm Simdi eve geldim dinleniyorum azicik sancim var olarak cikti ama hersey normal bakalim
Doktor diyo bu kiza sakin nazli falan ismini koymayin bu yeterince nazli diyegeçmiş olsun kuzum...
ay biz ona gıcık değil nazlı diyoruz
afferim benm güzel prenses yeğenime.. öyle herkese her istediğinde yüzünü göstermesin.. yüz görümlüğünü verin
sağlıkla gelsinde inşallahDoktor diyo bu kiza sakin nazli falan ismini koymayin bu yeterince nazli diyeGerci bende zayif dogmusum 2700 falan dunyaya gelmisim belki genetikdir bilmiyorum bunada sukur diyeyim
Amin kuzum insallahhsağlıkla gelsinde inşallah
doğduktan sonra anası onu güzelce besler