- 5 Aralık 2019
- 787
- 3.210
-
- Konu Sahibi Yakud-u Anka
abo yerım onları oy yazık kuzuma kıyamamCok nazli teyzesi ama bize nazli. ikizini eline aldi mi yoluyo sacini basini yazik ogluma surekli dayak yiyodun kumanda kavgasi vardi keske video atabilseydim. Kim alirsa mutlu oluyo eli bos kalan digerinin ustune atliyo. En sonunda kiz aldi kumandayi emekleyip kacti ordan tam şam şeytani
Regal bizimki hangi markanin alt sanayisiydi unuttum da. 9 sene oldu alali normal bi tamirci cagirsin da baktirsin bizimde sonumuz yeni dolap gibi duruyo zatenAynen işte geldi adam buzdolabının kalan gazını da boşalttı gitti o parça da 850 tl dedi firmanın yetkilisiydi gelen
Keşke 2-3 bin olsa biz bi dolaştık aile için olanlar hep 4ten başlıyorduAynen canim da iste maddi kriz de olunca bi buzdolabi da az buz degil artik. Nerden baksan 2-3 binmis. Sen ne kadara aldin hangi marka
Simdiden cok acik goz yarin bi gun bizide ayakta uyuturabo yerım onları oy yazık kuzuma kıyamamay keske ızlerdık mınnosları cok tatlılar masallah kızın cok uyanık valla cekecegınız var hahaha uyanık olsun kuzum bu devırde kız cocugu uyanık olsun valla
Keşke 2-3 bin olsa biz bi dolaştık aile için olanlar hep 4ten başlıyordu
kurban olurum ona :)Simdiden cok acik goz yarin bi gun bizide ayakta uyutur
kuzu a101 e fılan gelıyorBana spotcu yolu gorunuyo desenee
kolay gelsin kuzucumAhh bacim sormayin zaten dezenfekte etmemek elde degil. Virusten daha korkulu bi ruyam var her gun temizlik yapiyorum zaten
malesef yokoyle valla kuzum tam yemelık saol canım Allah razı olsun senın bebiş var mı bılmıyorum ama Allah bagıslasın
ay canım ksuura bakma senı uzmek ıstemedım Rabbim en kısa zamanda vermeyi nasip etsin kucagına 1 degıl 2 tane versın :)kolay gelsin kuzucum
malesef yokolmuyor ama inşallah bende yaşarım o duyguyu
saol kuzum
Kız bende bir bulaşık bir çamaşır mekik dokuyom ikisinin arasındaMerhaba kızlar
22 gündür eşim evde
Yemektir temizliktir çamaşırdir 2 kişiyiz ama iş bitmiyor
Boğaz durmuyor çamaşır durmuyor
Bu virüs yüzünden iyice temizlik hastası oldum zaten temizlik takıntılı biriydim
Allah sonumuzu hayır etsin şu virüs bitsin artık
İnsanlar çok cahil sürekli dışarda bana bişey olmaz kafasında herkes
kesinlikle öyle... bana birşey olmaz kafasından nefret ediyorumMerhaba kızlar
22 gündür eşim evde
Bu virüs yüzünden iyice temizlik hastası oldum zaten temizlik takıntılı biriydim
profıl fotografından bellı oluyor canımMerhaba kızlar
22 gündür eşim evde
Hemen brosurun altina mesaj atmaliyim buzdolabiiii istiyozzz diye. Spotcularda da sifir ve ucuz oluyo. Camasir makinemi oyle almistim cok memnunumkuzu a101 e fılan gelıyoronalrada baksana yanı orta sevıyelı
Hemen brosurun altina mesaj atmaliyim buzdolabiiii istiyozzz diye. Spotcularda da sifir ve ucuz oluyo. Camasir makinemi oyle almistim cok memnunum
Kız beni çayırdaydın ya yolardım ortalığı bir ikibir sohbete etiklemisler beni biri yazmis ki eee temizlik hastalari dogayi kirletiyormus pardonnsacma sapan yorumlar modum yoktu kac gundur pek bir sey yazmak gelmedi icimden
Domestos candirrrrrbir sohbete etiklemisler beni biri yazmis ki eee temizlik hastalari dogayi kirletiyormus pardonnsacma sapan yorumlar modum yoktu kac gundur pek bir sey yazmak gelmedi icimden
aman kuzu agzi olan konuşuyor iste . aa olur mu oyle sey benim yuzumden banlanirsin kiyamam sensiz sohbetin tadi tuzumu olurKız beni çayırdaydın ya yolardım ortalığı bir iki