"Gıybet" Değil Fikir Alışverişi Toplantımız😄

Cok nazli teyzesi ama bize nazli. ikizini eline aldi mi yoluyo sacini basini yazik ogluma surekli dayak yiyo😂 dun kumanda kavgasi vardi keske video atabilseydim. Kim alirsa mutlu oluyo eli bos kalan digerinin ustune atliyo. En sonunda kiz aldi kumandayi emekleyip kacti ordan 😂 tam şam şeytani
abo yerım onları oy yazık kuzuma kıyamam :KK70: ay keske ızlerdık mınnosları :KK70: cok tatlılar masallah kızın cok uyanık valla cekecegınız var :KK70: hahaha :KK70: :KK70: uyanık olsun kuzum bu devırde kız cocugu uyanık olsun valla

Aynen işte geldi adam buzdolabının kalan gazını da boşalttı gitti o parça da 850 tl dedi firmanın yetkilisiydi gelen
Regal bizimki hangi markanin alt sanayisiydi unuttum da. 9 sene oldu alali normal bi tamirci cagirsin da baktirsin bizimde sonumuz yeni dolap gibi duruyo zaten

abo yerım onları oy yazık kuzuma kıyamam :KK70: ay keske ızlerdık mınnosları :KK70: cok tatlılar masallah kızın cok uyanık valla cekecegınız var :KK70: hahaha :KK70: :KK70: uyanık olsun kuzum bu devırde kız cocugu uyanık olsun valla
Simdiden cok acik goz yarin bi gun bizide ayakta uyutur :KK70:

Merhaba kızlar
22 gündür eşim evde
Yemektir temizliktir çamaşırdir 2 kişiyiz ama iş bitmiyor
Boğaz durmuyor çamaşır durmuyor
Bu virüs yüzünden iyice temizlik hastası oldum zaten temizlik takıntılı biriydim 😂
Allah sonumuzu hayır etsin şu virüs bitsin artık
İnsanlar çok cahil sürekli dışarda bana bişey olmaz kafasında herkes

Merhaba kızlar
22 gündür eşim evde
Bu virüs yüzünden iyice temizlik hastası oldum zaten temizlik takıntılı biriydim 😂
Kız bende bir bulaşık bir çamaşır mekik dokuyom ikisinin arasında 😅

Merhaba kızlar
22 gündür eşim evde
kesinlikle öyle... bana birşey olmaz kafasından nefret ediyorum
ne demek olmaz ya... bunun garantisini kim verebilir Allah aşkına :KK43: ah bu insanlar...
bence YASAK kelimesi cezbediyor insanları... halbuki rutin gidiyor aslında hayat.. zorunlu olmadıkça dışarı çıkmayın diyorlar ama bunu suistimal eden çok :KK43:

Merhaba kızlar
22 gündür eşim evde
profıl fotografından bellı oluyor canım :KK70: temızlık takıntısı oldugun amın ınsallah :)

X