- 11 Eylül 2019
- 2.934
- 18.963
-
- Konu Sahibi Yakud-u Anka
Aynı benim camlarda öyle ya silinince güzel oluyo da yoruluyo insanAy ben her seferinde alıcm diyip ihmal ediyorum. Yine kendime sözler verdim alıcam diye salon camları devasa. Dur foto atcam.
Etiketlemesek gelmiyorlar davetiye ilaazım
evet teyzesı 7 aylık olacak 6 gun sonra :)ben ay sonuna saklıyorum camı
anumm @Hemsirecik yine akıllı durmamış... kız bunda kurt var kurt
abuuböyle zamanda birde kolay gelsin valla
ay seninde mi bebişin var maşallah ya
Geldigimde bi tuhaflik oldugunu anladim. Buzlugun ayar yerinden cat cat sesler geliyodu basta anlayamadim aylarca kapali kaldi yeni takildi diye oldu sandim. 2 gundur o ses gitti alt taraf sogutmaz oldu. Buzluk hala idare eder en azindan icindekiler daha cozulmediYa sorma ev taşıyınca benimki de bozulmuştu başka almak zorunda kaldık napıyolar bu taşımada soğutma yerini mi yiyolar nedir bizimki de soğutma problemiydi
Maşallah bebişineevet teyzesı 7 aylık olacak 6 gun sonra :)
saol kuzum senın bebegınede masallah :)Maşallah bebişine
İnşallah hemencecik düzeltirler kuzum... adam gidince heryeri silde dezenfekte olsunVallahi yaa havalarda isindi 2 gun oldu sogutmuyo ayarini yukselttim bi unut ama peynir yogurt sut ne varsa bozuldu. Yemeklerim de kokmaya yuz tutmus hemenaksama bulabilirse benimki tamirci cagiracak
bundan snra bende davetiye istiyorumEtiketlemesek gelmiyorlar davetiye ilaazım
oyyyyyyyyyyyyyyyy tam yemelikkkkk..evet teyzesı 7 aylık olacak 6 gun sonra :)
Bizimki de 1 ay çalışmıştı sonra bi baktım ses oluyo gibi olup tak diye sarsılarak duruyor eşimi çağırdım buna ne oluyo diye baktık ki buzluktaki buzlar su olmuşGeldigimde bi tuhaflik oldugunu anladim. Buzlugun ayar yerinden cat cat sesler geliyodu basta anlayamadim aylarca kapali kaldi yeni takildi diye oldu sandim. 2 gundur o ses gitti alt taraf sogutmaz oldu. Buzluk hala idare eder en azindan icindekiler daha cozulmedi
Sofrada ekmegi yemek suyuna baniyorum arada yumurta sarisi peynir yediriyorum cignemeye boyle boyle alisacaklar canim. Sadece pure seklinde yerlerse kati bisey verdiginde mideleri bulanir uzun sure cignemesi gelisemez. Sende mutlaka yumurta sarisi peynir tarzi verki cignesin. Oglan yurudu bile istedigi gibi odadan odaya geziyo. Kizim da korkuyo dusucem diye birakinca kendini bana atiyo ama elinden tutunca fingir fingir gezme meraklisisogan koymustum tat versın dıye onuda robattan cekeyım canım o zaman oyle yapım canım valla cocuk devamlı pure yıyınce canı hıc bır sey yemıyor masallah senınkılere ayakta bıle duuryorlar yaramazlar :)
Tamirci 850 tl istedi gı... valla dedim taksitle neyle başka alalım ben bi de buna 850 verdirememVallahi yaa havalarda isindi 2 gun oldu sogutmuyo ayarini yukselttim bi unut ama peynir yogurt sut ne varsa bozuldu. Yemeklerim de kokmaya yuz tutmus hemenaksama bulabilirse benimki tamirci cagiracak
Ahh bacim sormayin zaten dezenfekte etmemek elde degil. Virusten daha korkulu bi ruyam var her gun temizlik yapiyorum zatenİnşallah hemencecik düzeltirler kuzum... adam gidince heryeri silde dezenfekte olsun
oyle valla kuzum tam yemelık saol canım Allah razı olsun senın bebiş var mı bılmıyorum ama Allah bagıslasınbundan snra bende davetiye istiyorum
oyyyyyyyyyyyyyyyy tam yemelikkkkk..
Allah bağışlasın sağlıkla inşallah kuzum
Benimki ceyizimden. Zaten esyalarimi senelerce kullanamadiydim. 2 tasinmada perti cikti cogu seyin kullanamamis olmaya uzuluyorumBizimki de 1 ay çalışmıştı sonra bi baktım ses oluyo gibi olup tak diye sarsılarak duruyor eşimi çağırdım buna ne oluyo diye baktık ki buzluktaki buzlar su olmuşçok da sevmiyodum kp hediye almıştı beğendiğimden değildi ama kötü gelin olmayayım diye ses etmediydim pek bi mınıktı
Aboww o kadar isterse bende vermem. En azindan yenisinin garantisi oluyo tamircinin taktigi parcanin garantisi de yokTamirci 850 tl istedi gı... valla dedim taksitle neyle başka alalım ben bi de buna 850 verdiremem
bende oyle verıyorum kuzum bandırıyoruym yumurta yıyor bugun ılk defa ekmek batırdım alıstı yavas yavas valla saol canım soyledııgn ıcn bende yapayım peynır vermıyordum verım cıgnesınSofrada ekmegi yemek suyuna baniyorum arada yumurta sarisi peynir yediriyorum cignemeye boyle boyle alisacaklar canim. Sadece pure seklinde yerlerse kati bisey verdiginde mideleri bulanir uzun sure cignemesi gelisemez. Sende mutlaka yumurta sarisi peynir tarzi verki cignesin. Oglan yurudu bile istedigi gibi odadan odaya geziyo. Kizim da korkuyo dusucem diye birakinca kendini bana atiyo ama elinden tutunca fingir fingir gezme meraklisi
Üzülme canından değerli mi boşver mala gelsinBenimki ceyizimden. Zaten esyalarimi senelerce kullanamadiydim. 2 tasinmada perti cikti cogu seyin kullanamamis olmaya uzuluyorum
Cok nazli teyzesi ama bize nazli. ikizini eline aldi mi yoluyo sacini basini yazik ogluma surekli dayak yiyobende oyle verıyorum kuzum bandırıyoruym yumurta yıyor bugun ılk defa ekmek batırdım alıstı yavas yavas valla saol canım soyledııgn ıcn bende yapayım peynır vermıyordum verım cıgnesın
masallah ogluna
kızın nazlı masallahoda gezmeye baslayınca evı talan ederler
Aynen işte geldi adam buzdolabının kalan gazını da boşalttı gitti o parça da 850 tl dedi firmanın yetkilisiydi gelenAboww o kadar isterse bende vermem. En azindan yenisinin garantisi oluyo tamircinin taktigi parcanin garantisi de yok
Aynen canim da iste maddi kriz de olunca bi buzdolabi da az buz degil artik. Nerden baksan 2-3 binmis. Sen ne kadara aldin hangi markaÜzülme canından değerli mi boşver mala gelsin