- 20 Ocak 2020
- 3.065
- 5.757
- Konu Sahibi Yakud-u Anka
- #1.021
Bal0ncuk ay kuzum bugün hiç oturmadık markete manava git onları yıka yerleştir , kahvaltı felan derken bu saat oldu .Benim kocanın değerleri düzelmiyor anam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimkinindeBal0ncuk ay kuzum bugün hiç oturmadık markete manava git onları yıka yerleştir , kahvaltı felan derken bu saat oldu .Benim kocanın değerleri düzelmiyor anam
Sende yine umut var bizde oda yok .Aman neyse sağlık olsun da tüp Bebekle felan olur inşallahbenimkininde
kız umud fakirin ekmeği ne umudu olacak.. deneme yanılma işteSende yine umut var bizde oda yok .Aman neyse sağlık olsun da tüp Bebekle felan olur inşallah
Vardır inşallah ya bizimde Mayıs sonu 3 ay olacak ama biz Mayıs un ortasında tekrar bi gidip sperm testi vereceğiz düzelme yoksa doktor değiştireceğiz valla .Tabi virüs biraz azalırsa yoksa doktora gitmek imkansızkız umud fakirin ekmeği ne umudu olacak.. deneme yanılma işte
mayısta bitecek tedavimiz bakalım değişim varmı görecez
kuzum bizde haziranda 1 yıl oluyor eşimin tedavisinde.. ah benm yaşadıklarım... giden maddi manevi günlerim acılarımVardır inşallah ya bizimde Mayıs sonu 3 ay olacak ama biz Mayıs un ortasında tekrar bi gidip sperm testi vereceğiz düzelme yoksa doktor değiştireceğiz valla .Tabi virüs biraz azalırsa yoksa doktora gitmek imkansız
İnşallah canım olumsuz düşünme belki bu ay olmuştur bile Allah istedikten sonra :) Valla bu tüp bebek başlarsa ben Haziran , temmuzda tüpe geçeceğim direk Valla insan yoruluyor beklemekten ya seni çok iyi anlayabiliyorumkuzum bizde haziranda 1 yıl oluyor eşimin tedavisinde.. ah benm yaşadıklarım... giden maddi manevi günlerim acılarım
bizde doktor değiştirdik şubatta... bakalım umarım bu sefer doğru yoldayız
Ohhhhhh miss ya. Kahve icmeyi cok ozledim hamile oldugum icin icemiyodum ama dogumdan sonra soyle bol kopuklu kahvemi alip icmek olacak
hamile olsamda hic icmesem hayirli dogumlarin olsn kuzummm sagliklaOhhhhhh miss ya. Kahve icmeyi cok ozledim hamile oldugum icin icemiyodum ama dogumdan sonra soyle bol kopuklu kahvemi alip icmek olacak
Amin canim benim darisi sana olsun insallahhamile olsamda hic icmesem hayirli dogumlarin olsn kuzummm saglikla
Yenilenmedi hala arada bir bakabiliyorum@Hulyaylmzalp bebişlerle ve temizlikle uğraşıyordu en son
Feminas netim az demişti yenilenmedimi kızzz
@Ondokuzdokuzondokuz bilgim yok
@DenizinYosunKokusu hiç tanışmadık ona ben hesap soramam sen sor ankam
Efenin_Annesi kız dün mutfağı halletim her domestosu kullanışımda aklımda sen vardın aşk gibi
@2019 mutluluk kuzucum nerelerdesin
@Asiyemmm_ profillerde eksiksiz
Ogretmennhanimm ah oda benm gibi.. herifinin değerleriyle uğraşıyor garibim
@Sindiyrella bu pirinces nerde bilmiyorum
kız bitti liste
Hakkımzda hayırlısı olsn kuzucum yaİnşallah canım olumsuz düşünme belki bu ay olmuştur bile Allah istedikten sonra :) Valla bu tüp bebek başlarsa ben Haziran , temmuzda tüpe geçeceğim direk Valla insan yoruluyor beklemekten ya seni çok iyi anlayabiliyorum
Ohhhh sefan olsun bebişimmmm
YaaaYenilenmedi hala arada bir bakabiliyorum
bacim ne o yanlis yere yazdin sankimmErkeklerde sperm hizini ve sayisini arttirmak için takviler ,günde:
30mg cinko
100mikrog selen
4g L Arginin
En önemlisi olan L Arginin ,bu dozu 3 bölüp alinacaktir.
Faydasini glrürsünüz inşallah
Yoo..siz burda konuşuyordunuz işte tüp bebek falan ,eşim sperm kontrolluna gidecek diyebacim ne o yanlis yere yazdin sankimm
Afiyet olsun kız maşallah
Yoo..siz burda konuşuyordunuz işte tüp bebek falan ,eşim sperm kontrolluna gidecek diye himmmm
Tatlım bunları da yapıyoruz ama yeterli olmuyorErkeklerde sperm hizini ve sayisini arttirmak için takviler ,günde:
30mg cinko
100mikrog selen
4g L Arginin
En önemlisi olan L Arginin ,bu dozu 3 bölüp alinacaktir.
Faydasini glrürsünüz inşallah