"Gıybet" Değil Fikir Alışverişi Toplantımız😄

kız umud fakirin ekmeği :KK70: ne umudu olacak.. deneme yanılma işte :KK70:
mayısta bitecek tedavimiz bakalım değişim varmı görecez :KK43:
Vardır inşallah ya bizimde Mayıs sonu 3 ay olacak ama biz Mayıs un ortasında tekrar bi gidip sperm testi vereceğiz düzelme yoksa doktor değiştireceğiz valla .Tabi virüs biraz azalırsa yoksa doktora gitmek imkansız

Vardır inşallah ya bizimde Mayıs sonu 3 ay olacak ama biz Mayıs un ortasında tekrar bi gidip sperm testi vereceğiz düzelme yoksa doktor değiştireceğiz valla .Tabi virüs biraz azalırsa yoksa doktora gitmek imkansız
kuzum bizde haziranda 1 yıl oluyor eşimin tedavisinde.. ah benm yaşadıklarım... giden maddi manevi günlerim acılarım :KK43:
bizde doktor değiştirdik şubatta... bakalım umarım bu sefer doğru yoldayız

kuzum bizde haziranda 1 yıl oluyor eşimin tedavisinde.. ah benm yaşadıklarım... giden maddi manevi günlerim acılarım :KK43:
bizde doktor değiştirdik şubatta... bakalım umarım bu sefer doğru yoldayız
İnşallah canım olumsuz düşünme belki bu ay olmuştur bile Allah istedikten sonra :) Valla bu tüp bebek başlarsa ben Haziran , temmuzda tüpe geçeceğim direk 🤦‍♀️ Valla insan yoruluyor beklemekten ya seni çok iyi anlayabiliyorum

Snapchat-431626154.jpg

@Hulyaylmzalp bebişlerle ve temizlikle uğraşıyordu en son
Feminas Feminas netim az demişti :KK70: yenilenmedimi kızzz :KK70:
@Ondokuzdokuzondokuz bilgim yok Hoppa
@DenizinYosunKokusu hiç tanışmadık :KK30: ona ben hesap soramam sen sor ankam :KK70:
Efenin_Annesi Efenin_Annesi kız dün mutfağı halletim her domestosu kullanışımda aklımda sen vardın aşk gibi :KK70: :KK70:
@2019 mutluluk kuzucum nerelerdesin
@Asiyemmm_ profillerde :KK70: eksiksiz :KK70:
Ogretmennhanimm Ogretmennhanimm ah oda benm gibi.. herifinin değerleriyle uğraşıyor garibim :KK43:
@Sindiyrella bu pirinces nerde bilmiyorum :KK70:

kız bitti liste :KK70:
Yenilenmedi hala arada bir bakabiliyorum :KK43:

İnşallah canım olumsuz düşünme belki bu ay olmuştur bile Allah istedikten sonra :) Valla bu tüp bebek başlarsa ben Haziran , temmuzda tüpe geçeceğim direk 🤦‍♀️ Valla insan yoruluyor beklemekten ya seni çok iyi anlayabiliyorum
Hakkımzda hayırlısı olsn kuzucum ya

Ohhhh sefan olsun bebişimmmm

Yenilenmedi hala arada bir bakabiliyorum :KK43:
Yaaa :KK43:

Erkeklerde sperm hizini ve sayisini arttirmak için takviler ,günde:
30mg cinko
100mikrog selen
4g L Arginin
En önemlisi olan L Arginin ,bu dozu 3 bölüp alinacaktir.
Faydasini glrürsünüz inşallah
Tatlım bunları da yapıyoruz ama yeterli olmuyor 🤦‍♀️

X