- 15 Nisan 2019
- 2.101
- 18.179
-
- Konu Sahibi Yakud-u Anka
Benim de atanmamis olmakDaha iyi bir bölüm okumamış olmak
Atanırsın inşallah canım benim ayBenim de atanmamis olmak
Ay ağlıyomuşuz hep beraber. Ya ben tarih mezunuyum. Güya sevdigim bölümü okudum okulda kalacaktım filan... Babam rahatsızlandı devam edemedim. Yeterince de idealist değilmişim demek ki sonra da şartları zorlamadım.Benim de atanmamis olmak
Ben hiç üstüne olmadım özelde bulurum lay lay lom takıldım şimdi çok pismanimAtanırsın inşallah canım benim ay❤
Ben de uzağa atanmak istemedim yok aikemden ayrı kalamam deyip hiç ders çalışmadım 6 yıl oldu mezun olalıAy ağlıyomuşuz hep beraber. Ya ben tarih mezunuyum. Güya sevdigim bölümü okudum okulda kalacaktım filan... Babam rahatsızlandı devam edemedim. Yeterince de idealist değilmişim demek ki sonra da şartları zorlamadım.
Ay evet kavga etmistik hc unutmuyorum dha ogrudu bi kiz arkdasm sevglisi icin yanimdaki kiza saldemisti arada kalmıştım kiz fena olmustu karakolluk olmustukYeni soruya anısını anlatan normal ama cevap verenler karadeniz şivesi tamam mı
Hadi yeni soruyi sorayrumEki Görüntüle 2613937
Bölüm ne senin? 91limisin?Ben de uzağa atanmak istemedim yok aikemden ayrı kalamam deyip hiç ders çalışmadım 6 yıl oldu mezun olalı
Hadi başka soru sor kız ağlatıcaksın sulugözüm benBen de uzağa atanmak istemedim yok aikemden ayrı kalamam deyip hiç ders çalışmadım 6 yıl oldu mezun olalı
Evet 91 sınıf öğretmenligi benimBölüm ne senin? 91limisin?
Hc kotu hediye alanim olmadiEki Görüntüle 2614007 O zaman yeni soruya geçelim, sınıf arkadaşım el şeklinde bir anahtarlık almıştı kesik ele benziyordu
Aslında sansın da düşük değilmiş ama nasip. Benim eşim de türkceci hep sınırda kaldı önünde 100 kisi 200 kisi filan kalıyodu. Vazgeçti.Evet 91 sınıf öğretmenligi benim
Ben hiç düzgün çalışmadım geçen sene denedim olmadı çocukla daha zor simdiAslında sansın da düşük değilmiş ama nasip. Benim eşim de türkceci hep sınırda kaldı önünde 100 kisi 200 kisi filan kalıyodu. Vazgeçti.
Hayırlısı napalım.Ben hiç düzgün çalışmadım geçen sene denedim olmadı çocukla daha zor simdi
Aynen kuzumHayırlısı napalım.
Bu konu cok derinHayatta en pişman olduğunuz şey ne ?