"Gıybet" Değil Fikir Alışverişi Toplantımız😄

Evet büyük bir sır vereyim o zmn bunu ben ve ablamdan başka kimse bilmiyor.bize çok gelen bir komşu vardı hiç sevmezdik.surejki bizdeydi bizde ablamla plan yaptık.gece yarışı bir poşete toprak koyup içine gazete kağıdından harf kesip not yazdık.sakin dışarı çıkma yoksa ölürsün diye 🥴🥴🥴🥴kadın çok korkmuş o günden sobra dışarı çıkmadı . hala bilmiyor biz olduğumuzu

Screenshot_20200403-230605_ie evirme.jpg
O zaman yeni soruya geçelim, sınıf arkadaşım el şeklinde bir anahtarlık almıştı kesik ele benziyordu 😄

Eki Görüntüle 2614007 O zaman yeni soruya geçelim, sınıf arkadaşım el şeklinde bir anahtarlık almıştı kesik ele benziyordu 😄
Doğumgünü değil de yılbaşında cekilişte bir arkadaşım şu bi milyoncuların yeni açıldığı zaman uzerinde unutamıyorum.. yazan iki kıro sevgili resmi olan plaket gibi bir şey almiştı. Alan da kızdı. 😂 of ortaokul benim komple travma doluymuş. 😂😂

Doğumgünü değil de yılbaşında cekilişte bir arkadaşım şu bi milyoncuların yeni açıldığı zaman uzerinde unutamıyorum.. yazan iki kıro sevgili resmi olan plaket gibi bir şey almiştı. Alan da kızdı. 😂 of ortaokul benim komple travma doluymuş. 😂😂
Bizbize oynayalım kızlar ne çıkarsa cevaplayalım saçma olanları es geçiyorum 😄

Hayatta en pişman olduğunuz şey ne ?
Erkek kardeşim ilkokul 1.sınıfa giderken bizim de beden eğitimi dersimiz vardı onu görüyordum bi tane hoca geldi küçücük çocuğu dövdü ve ben yerimden kıpırdayamadım, hâlâ içime batar kardeşimi çekip alabilirdim 14 yaşındaydım... onun pişmanlığı içimden hiç gitmedi.

X