- 13 Ocak 2020
- 44.565
- 167.900
- 33
- Konu Sahibi Yakud-u Anka
Ben kendimi arıza bilirdim.Ay o nasıl cevap kız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kendimi arıza bilirdim.Ay o nasıl cevap kız
Oyundan çıktılar bildirim gelmiyor topikten çıkanaBen kendimi arıza bilirdim.
Bana da gelmiyo ben kendim geliyom.Oyundan çıktılar bildirim gelmiyor topikten çıkana
Kime gore sır ama buraya göre mi gerçek hayata miTamam başka soruya geçiyorum ve komik olabilir ciddi olabilir sorumuz bu yorumlar normal konuşma dili.Eki Görüntüle 2613951
Gerçek hayata olsun ya da hangisini anlatmak istersenKime gore sır ama buraya göre mi gerçek hayata mi
Ben bı düşüneyim bakayimGerçek hayata olsun ya da hangisini anlatmak istersen
Ya ben bütün hediyelere sevinirim ya kötü bulmam hiçEki Görüntüle 2614007 O zaman yeni soruya geçelim, sınıf arkadaşım el şeklinde bir anahtarlık almıştı kesik ele benziyordu
Doğumgünü değil de yılbaşında cekilişte bir arkadaşım şu bi milyoncuların yeni açıldığı zaman uzerinde unutamıyorum.. yazan iki kıro sevgili resmi olan plaket gibi bir şey almiştı. Alan da kızdı. of ortaokul benim komple travma doluymuş.Eki Görüntüle 2614007 O zaman yeni soruya geçelim, sınıf arkadaşım el şeklinde bir anahtarlık almıştı kesik ele benziyordu
Bizbize oynayalım kızlar ne çıkarsa cevaplayalım saçma olanları es geçiyorumDoğumgünü değil de yılbaşında cekilişte bir arkadaşım şu bi milyoncuların yeni açıldığı zaman uzerinde unutamıyorum.. yazan iki kıro sevgili resmi olan plaket gibi bir şey almiştı. Alan da kızdı. of ortaokul benim komple travma doluymuş.
Devam devam bu gece koca iste rahatımBizbize oynayalım kızlar ne çıkarsa cevaplayalım saçma olanları es geçiyorum
etmedimd✌Yeni soruya anısını anlatan normal ama cevap verenler karadeniz şivesi tamam mı
Hadi yeni soruyi sorayrumEki Görüntüle 2613937
SorBen size sorayım mi
Hayatta en pişman olduğunuz şey ne ?
Erkek kardeşim ilkokul 1.sınıfa giderken bizim de beden eğitimi dersimiz vardı onu görüyordum bi tane hoca geldi küçücük çocuğu dövdü ve ben yerimden kıpırdayamadım, hâlâ içime batar kardeşimi çekip alabilirdim 14 yaşındaydım... onun pişmanlığı içimden hiç gitmedi.Hayatta en pişman olduğunuz şey ne ?
Daha iyi bir bölüm okumamış olmakHayatta en pişman olduğunuz şey ne ?