- 13 Ocak 2020
- 44.565
- 167.910
- 33
- Konu Sahibi Yakud-u Anka
Gönder gelsin..Ben sorarim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gönder gelsin..Ben sorarim
Burada en sevmediğim üye isim vermeden anlatmaya çalışınGönder gelsin..
Evet ingilizce hocasına aşıktım adam manken gibiydiEki Görüntüle 2614017 Benim bi arkadaşım tarih hocasına âşıktı ama adam onu ciddiye almazdı sonra aynı yıl içinde okula yeni gelen ingilizce öğretmeniyle evlendi
Yani tarih hocası evlendi yeni gelen ingilizce hocasıyla kız öyle kaldıEvet ingilizce hocasına aşıktım adam manken gibiydi
Birde ben kuzenimin dersane öğretmenni beğenmiştim Adama resmen sarktim o da hemen atladı ama sapik çıktıYani tarih hocası evlendi yeni gelen ingilizce hocasıyla kız öyle kaldı
Sayın han ım AVUKAT anlayan anladı bile harfler baştaki kelimelerde gizliBurada en sevmediğim üye isim vermeden anlatmaya çalışın
Ben olmadim. Ama turkce hocamla aramizda farkli bir diyalog vardi onu ayri severdim türkçeyi sevmem gbi iyiki varsin sancar hoca. Ama gel gorki dil anlatim hocamiz meslek lisesinden bi kizla sevgiliydi bizde imamhatipli olarak kizla kavgaliydik kizi bi guzel dovduk dil anlatim hocasida 9. Sinfta hepimizi dil anlatmdan birakti 10. Sinifi baska okula gectm sans eseri dil anlatimci oraya gelmisti beni tekrar birakti baska hc kotu dersim yokken bi dil anlatim yuzunden 10. Sinifta kaldimEki Görüntüle 2614017 Benim bi arkadaşım tarih hocasına âşıktı ama adam onu ciddiye almazdı sonra aynı yıl içinde okula yeni gelen ingilizce öğretmeniyle evlendi
Valla ben hiç snlamadimSayın han ım AVUKAT anlayan anladı bile harfler baştaki kelimelerde gizli
Biriyle kavga ettim okuyorsa burdan öpüyorum onuBurada en sevmediğim üye isim vermeden anlatmaya çalışın
Bunuda anlamadımBiriyle kavga ettim okuyorsa burdan öpüyorum onu
Gereksiz alınganlık yaptı söyledim diye ben kötü oldum. Mübarekli isler peşinde bir insan.
Bir de yeni bir arkadaş var küçük kendini femimist sanıyo onunla biraz uğraşıcam sanırım.
Ben anlamadım bana ozelden yaz litfenSayın han ım AVUKAT anlayan anladı bile harfler baştaki kelimelerde gizli
Ben zaten hep bu saatte yiyorumDur ben size sorayım çok kolay
Şimdi siz olsaydınız bu saatte yemek yermisiniz
Kız yakud nerdesin
Ay tabiki yerim neden yemeyim smdi bi guzel patates kziartmasi soyle mis gbi sucuklu yumurta ay can isterdi bi adana kebap gommek ama maglum coronaDur ben size sorayım çok kolay
Kız yakud nerdesin
Ben ben benDur ben size sorayım çok kolay
Kız yakud nerdesin
Ingilizce öğretmenim vardı ona aşıktım o da bilirdi herkes bilirdi. çok çirkin bi kadınla evlenmişti bal gibi çucukEki Görüntüle 2614017 Benim bi arkadaşım tarih hocasına âşıktı ama adam onu ciddiye almazdı sonra aynı yıl içinde okula yeni gelen ingilizce öğretmeniyle evlendi
Ay cok guzlemis arada yapalim.bunuBenim sarj bitiyor kızlar devam edin oyuna 1 buçuk saatin nasıl geçtiğini anlamadık valla ben çok beğendim oyunumuzu ❤