"Gıybet" Değil Fikir Alışverişi Toplantımız😄

Screenshot_20200403-233026_ie evirme.jpg
Benim bi arkadaşım tarih hocasına âşıktı ama adam onu ciddiye almazdı sonra aynı yıl içinde okula yeni gelen ingilizce öğretmeniyle evlendi 😄😄😄

Eki Görüntüle 2614017 Benim bi arkadaşım tarih hocasına âşıktı ama adam onu ciddiye almazdı sonra aynı yıl içinde okula yeni gelen ingilizce öğretmeniyle evlendi 😄😄😄
Ben olmadim. Ama turkce hocamla aramizda farkli bir diyalog vardi onu ayri severdim türkçeyi sevmem gbi iyiki varsin sancar hoca. 🥰 Ama gel gorki dil anlatim hocamiz meslek lisesinden bi kizla sevgiliydi bizde imamhatipli olarak kizla kavgaliydik kizi bi guzel dovduk dil anlatim hocasida 9. Sinfta hepimizi dil anlatmdan birakti🙄 10. Sinifi baska okula gectm sans eseri dil anlatimci oraya gelmisti beni tekrar birakti baska hc kotu dersim yokken bi dil anlatim yuzunden 10. Sinifta kaldim🤦‍♀️🤦‍♀️

Burada en sevmediğim üye isim vermeden anlatmaya çalışın 🥴
Biriyle kavga ettim okuyorsa burdan öpüyorum onu 🤣🤣
Gereksiz alınganlık yaptı söyledim diye ben kötü oldum. Mübarekli isler peşinde bir insan. 🤣🤣
Bir de yeni bir arkadaş var küçük kendini femimist sanıyo onunla biraz uğraşıcam sanırım. 🤣

Biriyle kavga ettim okuyorsa burdan öpüyorum onu 🤣🤣
Gereksiz alınganlık yaptı söyledim diye ben kötü oldum. Mübarekli isler peşinde bir insan. 🤣🤣
Bir de yeni bir arkadaş var küçük kendini femimist sanıyo onunla biraz uğraşıcam sanırım. 🤣
Bunuda anlamadım 😞

Dur ben size sorayım çok kolay 😂
Şimdi siz olsaydınız bu saatte yemek yermisiniz 😂

Kız yakud nerdesin 😂
Ay tabiki yerim neden yemeyim😅😅 smdi bi guzel patates kziartmasi soyle mis gbi sucuklu yumurta ay can isterdi bi adana kebap gommek ama maglum corona🤷‍♀️🤷‍♀️

Eki Görüntüle 2614017 Benim bi arkadaşım tarih hocasına âşıktı ama adam onu ciddiye almazdı sonra aynı yıl içinde okula yeni gelen ingilizce öğretmeniyle evlendi 😄😄😄
Ingilizce öğretmenim vardı ona aşıktım o da bilirdi herkes bilirdi. 🤣 çok çirkin bi kadınla evlenmişti bal gibi çucuk:mad:

X