- 13 Ocak 2020
- 44.570
- 167.928
- 33
-
- Konu Sahibi Yakud-u Anka
Muhakkak yerimDur ben size sorayım çok kolay
Şimdi siz olsaydınız bu saatte yemek yermisiniz
Kız yakud nerdesin
Allah seni kız demedim okadar detaylı söyle alsana canum adana istedi ee neypcmAy tabiki yerim neden yemeyimsmdi bi guzel patates kziartmasi soyle mis gbi sucuklu yumurta ay can isterdi bi adana kebap gommek ama maglum corona
Benimde canim istyor ama yiyemiyozAllah seni kız demedim okadar detaylı söyle alsana canum adana istedi ee neypcm
Ya benim canım da neler istiyo nelerBenimde canim istyor ama yiyemiyoz
Boşvwr kuzum git çikolata ye benim canm adana istedi ama olsunBenimde canim istyor ama yiyemiyoz
Evet süper olduAy cok guzlemis arada yapalim.bunu
Açsam her zaman yerimDur ben size sorayım çok kolay
Şimdi siz olsaydınız bu saatte yemek yermisiniz
Kız yakud nerdesin
Valla emziren anneyiz bide nolacak bilmiyom ben gece gec saaatlerde dissrya gdip yemek yemeyi seven bogazina duskin biri olarak yiyememek bana cok koyuyorYa benim canım da neler istiyo neler
Az once 3 tane yedim bi anlik sinirleBoşvwr kuzum git çikolata ye benim canm adana istedi ama olsun
Niye kız ne oldi canumAz once 3 tane yedim bi anlik sinirle
Iyyy hiç kimseyuBu seferde ben sorayim esinizin ailesinden en cok kimi seviyorsunuz ve neden
Kocam pupg oynamak icin blutuhlu yazmadimda oyle kulaklik almis orjinal delirdim tabi dolaysylaNiye kız ne oldi canum ☺
Kp iyi benim yaaBu seferde ben sorayim esinizin ailesinden en cok kimi seviyorsunuz ve neden
Bigun corona bttikfen sonra toplanak yemek yemeye gidekBenim canım da İskender istiyor
Toptan atsse vermek lazmEşimin ailesinden yengesine sinir oluyorum
Oh buna sevindim en azindan biri iyiymisKp iyi benim yaabizim.orda gelin kaynana toprağındandır derler ama biz kp ile benzer huylara sahibiz.