"Gıybet" Değil Fikir Alışverişi Toplantımız😄

Benim bi arkadaşım tarih hocasına âşıktı ama adam onu ciddiye almazdı sonra aynı yıl içinde okula yeni gelen ingilizce öğretmeniyle evlendi

Eki Görüntüle 2614017 Benim bi arkadaşım tarih hocasına âşıktı ama adam onu ciddiye almazdı sonra aynı yıl içinde okula yeni gelen ingilizce öğretmeniyle evlendi
Ben olmadim. Ama turkce hocamla aramizda farkli bir diyalog vardi onu ayri severdim türkçeyi sevmem gbi iyiki varsin sancar hoca. Ama gel gorki dil anlatim hocamiz meslek lisesinden bi kizla sevgiliydi bizde imamhatipli olarak kizla kavgaliydik kizi bi guzel dovduk dil anlatim hocasida 9. Sinfta hepimizi dil anlatmdan birakti 10. Sinifi baska okula gectm sans eseri dil anlatimci oraya gelmisti beni tekrar birakti baska hc kotu dersim yokken bi dil anlatim yuzunden 10. Sinifta kaldim

Burada en sevmediğim üye isim vermeden anlatmaya çalışın
Biriyle kavga ettim okuyorsa burdan öpüyorum onu
Gereksiz alınganlık yaptı söyledim diye ben kötü oldum. Mübarekli isler peşinde bir insan.
Bir de yeni bir arkadaş var küçük kendini femimist sanıyo onunla biraz uğraşıcam sanırım.

Bunuda anlamadım

Dur ben size sorayım çok kolay
Şimdi siz olsaydınız bu saatte yemek yermisiniz

Kız yakud nerdesin
Ay tabiki yerim neden yemeyim smdi bi guzel patates kziartmasi soyle mis gbi sucuklu yumurta ay can isterdi bi adana kebap gommek ama maglum corona

Eki Görüntüle 2614017 Benim bi arkadaşım tarih hocasına âşıktı ama adam onu ciddiye almazdı sonra aynı yıl içinde okula yeni gelen ingilizce öğretmeniyle evlendi
Ingilizce öğretmenim vardı ona aşıktım o da bilirdi herkes bilirdi. çok çirkin bi kadınla evlenmişti bal gibi çucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…