- 11 Eylül 2019
- 2.934
- 18.963
-
- Konu Sahibi Yakud-u Anka
Hee sorun bana bakimYakud dogruluk sorulari yoneltiyor oyundakiler cevapliyo canim
İlk soru komik çocukluk anın neHee sorun bana bakim
Senu yaramazin yaramaziBana babaaanrm bakıyordu .biz kuzenimle dışarda geziyoduk yolda atilmis ilaçlar girduk hepsini içtik.sonra gelip babaannme söyledik.zavalli kadın şok oldu ne yapacağını bilemedi çok kuzdi bize .ben bana kızmasın diye tuvalete gidip kusma numarası yaptım 5 yasinda felanim yani uyanikliga bak
ben kaçmadımda arabayı kaçırmıştım 14 yaşımda eve geldigimdede annem benim aklımı kaçırttı 12den vuran terlik vuruşlarıylaYeni soru Doğruluk Eki Görüntüle 2613925
Uy ne diysun usagumnnSenu yaramazin yaramazi
Haydi sor sorrrYenu sori sorayim mi
Hacan sorsanaYeni soruya anısını anlatan normal ama cevap verenler karadeniz şivesi tamam mı
Hadi yeni soruyi sorayrumEki Görüntüle 2613937
Evet ilk okulda ettimHacan sorsana
Iyi yapmışsın eline sağlıkEvet ilk okulda ettimbenim sevdiğim çocuğa çıkma teklifi etmiş bende gittim beni seviyo bırak onun peşini
O kızı hala devmiyorum birde üst sinifti büyüktü bizdenIyi yapmışsın eline sağlık
Anam, benim ki ilk aşkım onunlada evlendimmResim ekledum daEki Görüntüle 2613940
Ay o nasıl cevap kızErgenlik iste mesaj atan bi arkadaşı vardı kız sen hayırdır diye mesaj attım. Canın sıkılıyosa ben yardımcı olayım filan. O da bana adam lazım sen işimi görmezsin demişti. ... gibi kaldım.