gittim geldim takıntılarım çoğaldı eşim beni boşasa yeridir :(

Kıskandığınız kişi annesi. Bi uzmandan yardim almalisiniz yoksa eşiniz yakında isyan bayraklarini ceker. Aynisini onun yapmasini sizde hoş karsilamazsiniz sanirim.

Tatlım yapman gereken ve bence işe yarayacak olan şey şu; görmüyor gibi davran. Takmıyor gibi.. Eşine karşı davranışların normal olsun telefonunu eline aldığı anda bir işle meşgul ol tv izle puzzle yap dergi oku, o görüşmesini bitirip senin yanına gelene kadar ilgilenme, sakın sakın bu konuyla alakalı olarak trip falan yapma, sakın! Belki de kv istediği budur. Tepkisiz kalarak çözebilirsin eşini ve bu durumu. Gün içinde arama, kontrol etme kpnuşuyor musun diye sorma, o ararsa gayet normal havadan sudan konuş. Bak nasıl çark edip dönüyor. Annesi de bi süre sonra kabak tadı vermeye başlayacak çünkü merak etme. Ama sen tepkisiz ve ruhsuz olmayı dene en az 1 hafta. O zaman ilgi dilenecek o senden.

Bir kaç arkadaş edin 7*24 telde goruş eşinle ilgilenme durmadan telefon görüşmeleri yap bu sıraya annenide koy o kadar çok konuş ki rşin empati yeteneğini bir kazansın önce sonrasını konuşuruz

aynen bu da önemli ve güzel bir yöntemdir.

Yorumlariniza iyi kotu çok tesekkur edrim. Annesi tek değil bunun yani sıra kız kardeside var bugun 18dk konuşmuşlar. . Benimde abim var ve uzakta çok severim bi kaç gündür konusmuyorduk dün aradı naber kız dedi iki dakka konuştuk sadece iyim abi sen nasilsn bi yaramazlık varmı bitti ..... Onlar ne konuşuyor 18dk aklım almıyor . Sabredemiyorumda...

Annesinin kabak tadıvercegini hiç sanmıyorum herşey boşa

Psikolog gitmelisiniz canim madem senin verdiğini vermiyor sende verme aradığında konuşmama devam et sonra don

anlıyorum... çok yıpranmış olduğundan tahammül sınırın düşmüş. Normal bu. Bir uzmandan yardım al hatta bence eşinle git bana onun da biraz ihtiyacı varmış gibi geldi.

her ıkı durumda normal değil ana oğulun gunde toplamda 2 saati aşan konuşmalarıda normal değil sizin bukadar tepkili olmanızda insan bir şeye sinir oluyrosa üstüne gıdılırya sizinde durumunuz öyle bılıyorlar ve oyuzden arıyorlar herhalde bırbırlerını ahh bır az koyversenız belki durum değişir sıkılırlar bırbırlerını aramaktan

Benm kqynvaldemle kaynpederim akşam ne yedin eşin ne yemek yapmş diye ararlardı neyseki eşim of der suratlqtna kapatr. Herşey eşinnde bitiyo bence. Eşin bebek degl artık her dkka günde 3,5defa abartı bence

niye sorun çıkartmaya çalışıyım evlendiğim günden beri olan şeyler bunlar ! her kavgamız anası bacısı danası !! herşey olması gerektiği gibi olsa niye sorun çıkartıyım.
geri döndüğünüze göre bu sorunları da kabul etmiş olmalısınız ..
baştan şartlı döndüyseniz bilemiycem.

Canim hatayi kafana takarak yapiyosun niye sagligini bozuyosun ki bak benim sevgilimde annesine cok duskun basta o kadar cok sorun yaptim ki sen kiz misin annenin dizinin dibinden ayrilma ana kuzusu gibi bisuru laf soyledim ise yaradi mi hayir benden dahada uzaklasti yapma boyle annesiyle senin arasinda kalmasin secim yapmaya zorlama kafana takmamaya calis hatta aramadigi zaman arasana anneni de sende konus annesiyle bugun anneler gunu ben ara dedim mesela birak arasin nolucak bunun icin yuvanizi bozmayin bigun belkide bizde erkek annesi olucaz cok sevicez tabiki paylasamiycaz cocugumuzu kendi kendini hasta etme ters psikoloji sen laf soktukca o senden uzaklasicak

sizin dk tutmanızı, kontrol etmenizi vs abartı buluyorum aslında.
fakat bu noktaya gelmenizdeki en büyük pay eşinizin.
o yuzden o degismedikce siz ilacların, terapilerin en alasını da alsanız durum pek degişmezmis gibi geliyor.

yahu evlendiginizde kahvaltıya, oglen yemegine hatta aksam yemegine annesine gidip sonra eve gelen, sizin hazırlıklarınızı boşa cıkaran birinden bahsediyoruz.
eski konularınızı okudugumda neden barısmıslar, nasıl bir evlilik bu söylenmelerim arasında nefes bile almadım desem yeri.

siz gecmisinize dair bilgiyi konunun en başına ekleyin ki anne-ogul ilişkisindeki abartıya herkes gorsun,
şu an kuru kuruya size takıntı yapmıssın demekten öteye gecilmiyor.

Haklısın bu en baştan beri devam eden bir sorun . Bilenler belki hak verir . Niye geri dondun der. . Bende eşime abartı diyorum ama anlamamakta ısrarcı . Anneside maşallah bunlar bukadar sorun yasiyor azcikkendimi geri çekeyim demek yok . Bakalım sonu ne olcak ....i

Eşim beni yemeğe çıkarttı . Sonra. eve geldik ve ben dedim biraz anlatmaya çalıştım kendimi . Ben buyum asla degismiycem dedim benim huyumu bile bile beni neden geri istedin annenle yasiyordun iste yaşayın bensiz dedim . Pazartesi gidelim anlaşmalı bosanalim sende kurtul bende dedim . Yapmadi . Ayrılmıyor . Yeniden aldı beni dışarı çıkarttı bisiler aldı . Ne yardan ne serden vazgeçemiyor demekki . Taktik değiştirmeye caliscam . Umursamiyormus gibi yapcam . Bakalım nekadar devam edicek böyle .

Canimm normalde bakınca hakikaten esn aşırıya kaçıyor..Ama sen onu düşündükçe takıntı haline gelir..boşver zaten calisiyormussn meşguliyetin de var..Cidden kendi hallerine biraksan bence bi müddet sonra azalır..eşinde bıkar heralde hergun hergun 1 saat ne görüşecek..

Dilerim ki öyle olur . Deniycem böyle yapmayı . O da az önce dedi hayatı neden bize zindan ediyorsun diye. Ben sana npiyorum diyo. Beni anlamıyor . Bende ben seni ananla dananla paylaşmak zorunda değilim dedim . Ben böyleyim istemiyorsan kurtul benden dedim sarıldı . Dilerim ki birazcık çeki düzen verir . Çünkü ben üstüne düştükçe inat ettiği ortada.

Daha önceki konunu bu adamın ve ailesinin seni ne kadar üzdüğünü bilmeyenler sana biraz fazla yüklenmiş pitipiti. Sonuçta bu adam yalvar yakar bana son bir şana ver hersey senin istediğin gibi olucak diye günlerce dil dökmedimi ? Eeeee bu ne şimdi ! Senin ailen senin gözünün içine bakıyor bir tekefonuna bakar anında baban abin gelir alır seni o evden dahada anca rüyasında görür seni ,bence ayağını denk alsın !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…