gittim geldim takıntılarım çoğaldı eşim beni boşasa yeridir :(

Se
sen resmen rahatsızsın bence bi doktora git psikolojik sorunun var senin ne güzel bi durum ailesine düşkün bir koca karısına da düşkün olur ailesine sahip çıkar ilgili olurrr

Önceki konuların hakkında bi fikrim yok acımasızca elestirmek de istemem ama bu aileyi kıskanma olaylarını anlayamıyorum. Ailesi sizi sevmiyor mu? Bu yuzden mi bu kadar taktiniz?

La havle çekmek nedir ya gerçek bu insan annesini babasını elin kızı için neden yok saysın anlayamıyorum sen ve senin gibileri ne olursa olsun annesi o saygı duyman gerekir
sen kimsin ya ne biçim hangi hakla böyle konuşabiliyorsun !!!!!!!!!!!!!

Baktım da onceki bi konuna eşinin ailesinin gözleri önünde olmelerini ve eşinin bu acıyı yasamasini dilemissin. Neden bu öfke? O insanlara karşı neden bunları hissediyorsunuz?

Onlar da aileleriyle saatlerce muhabbet ediyorlarsa anlamıyorlardır. Ben 3-5 günde bir görüşürüm annemle ve eşimin bu kadar çok konuşmasına, daha doğrusu her gün mecburen aramasına şaşarım.
bende konuşuyorum hergün annemle ama tabiki saaatleeeerce değil sevgilim gibi 152665 kere değil . olması gerektiği gibi . bende ailemi çok seviyorum ama evliliğime bukadar çok yansıtmıyorum bunu. . eşim denge kurmayı bilemiyor !

Baktım da onceki bi konuna eşinin ailesinin gözleri önünde olmelerini ve eşinin bu acıyı yasamasini dilemissin. Neden bu öfke? O insanlara karşı neden bunları hissediyorsunuz?
onlar yüzünden bende çok ağladım çok yıprandım . sinir anında yazdığım şeylerdi tabiki ölsünler istemem. burda anca yazdığımız kadr biliyosunuz bilip bilmeden bukadar atıp tutmasalar keşke

bence haklısın cnm. bir insan annesiyle gün içinde birkaç defa 25 dk ne konuşur??
çok ilgin. ancak sürekli evinizde olan ya da iş yerinde olan şeyleri anlatıp durmalı.. ya da geleck planları yapmalı.. benim bir bebeğim var annem bakıyor o yüzden günden birkaç defa konuşuruz max 5 dk..

bence eşinin de abartmaması gerek..

Ben gerçekten çok merak ettim. Ailesi size ne yaptı sorun nedir? Senu bu kadar ofkelendiren ne?

belki bende abartıyorum tepkilerimi ama yasadıklarımı bilemez kimse. burda sanki annesi masum melek bende ayırmaya çalışan biri gibi gözükmiyim '!!!

AYNI BEN..

Ben gerçekten çok merak ettim. Ailesi size ne yaptı sorun nedir? Senu bu kadar ofkelendiren ne?
çok şey var diyorum ya bide sürekliiiiii sürekli arıyorlar ve artık midem bulandı bu ilşkilerden . ilk aylarımızda evli kız kardeşi her gece 12-1 de arar en az yarım saat olmak üzere uzuuuuuuun uzun konuşurlardı her gece !! ben bir sustum iki sustum sonunda patlaıdm . kardeşi bitti anası başladı . kopamıyorlarsa oğullarından evlendirmeselerdi

Senin asıl derdin aramaları mi baska seyler var mi ona göre yorum yapacağım. Derdin varsa baska anlat ki çözelim.

Senin asıl derdin aramaları mi baska seyler var mi ona göre yorum yapacağım. Derdin varsa baska anlat ki çözelim.
derdim bu tarz şeylerdi işte. şimdi eşim değişti gibi ama önceden yani benim bukadr takıntılı olmama kadar gelen süreçte mesela eşim benle sohbet etmezdi annesine giderdik o evde sus pus olan fıkra bile anlatıyor, sinirlerim bozuluyordu. bana anlatmadığı şeylere onlara anlatıyordu. sürekli anam anam anam anam . bikerede karım de be adam diye isyan edip bu hale geldim işte. niye anlamamakta ısrarcı burdaki sevgili hemcinslerimmmm !!!!!

herkesin ailesi var asla görme arama demem ama herşeyin bi dozu vardır. bi insan balayında bile okadar aranır mı ? evlendiklerini anlamamışlar hala demekki ! bıraksam sürekli anasıyla olsa adam ! e beni nniye istiyosun ozaman yanında git yaşa annenle diyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…