- 25 Şubat 2015
- 2.202
- 1.325
Realist deil idealist davranmissin guzel arkadasim evlendiginde aslinda sandigin gibi beyaz atli prensin daha dogmadigini anlayacaksin, bak erkekler asla 3 yasindan sonra beynen buyumez bu yaratilisjnda var, bu olmasa baska yonde sorunlu olurlar genelde bunu beceremediginden biz kadinlar yaratildik sanirim:) ayrica o kendini ezmek degil olgunluk gosterip onceEkendini tamamlamanin derdinde o yuzden herkes hepimiz once kendimjzi yargilayip gerekli profosyonel destegi alirsk zaten onlari da evirebiliyoruz doga ve kadin hep evrim asamasindadir erkekse kadkn tarafindan evrilir ezik olan biz degiliz onlr genelde aslinda ama erkekler sadece guclu oldujndan biz oyle goruniruz ne yazikki kadin her daim daha guclidur goruntu olarak tersi sadece bunu ruhunuza islerseniz kendinizi ispat etmek ugruna ask acisi cekeceginize ipleri eline alirsiniz bunu huysuz bir kocanin karisi, 3 yasindaki bir erkek annesi olarak yazdigimdan teorik bilhimi pratikle de destekledim trcrubelerimle sevgilerimle...
kendimi suçlu görmeye başladım çünkü acaba bıraksam naparlarsa yapsınlar zamanla değişir mi diye düşünüyorum ama engel olamıyorum tavırlarıma çnkü bişeyin bokunu çıkartmak varsa işte buda eşimle annesinin yaptığıdır. normal bi ana oğlu ilişkisi olsa aranıp hal hatır sorulur haftada 1-2 gidilir başım üstüne. ama bu midemi bulandırıyor artık. ve eşimin sürekli sen fesatsın sen kötü niyetlisin diye diye suçlu olduğumu düşünmeye başladımDoğru söylüyorsunuz zaten bu yüzden en son ciksam iyi olucak gerildim dedim ama Allah aşkına biraz realist olmak lazım değil mi, önce bi boşver sakin ol demek istedim ama arkadaş haklı olduğu halde kendisini suçlu görüyor ki beni boşasa yeridir demiş böyle düşünmesi daha kötü bence sorun kendinde bile değil üstelik. Bir de benim gibi dusunenlerin, arkadasin değilde eşiyle annesinin abarttigini dusunenleride görünce söylemeden edemedim. Psikolojim bozuk demiş çünkü annesini kiskandigini düşünüp neden böyle yapıyorum beni bosasa yeri demeye varmış. Sorunun kendisinin olmadiginda görmesi bence daha tedavi edici bi yöntem. Kendi yapıcam bir şey yok çünkü, tek çözüm susucak ve olanlara razi olucak. Kaldirabilirse bu da bi çözüm ama kendiside farkında zaten kaldiramadiginin kabul edemiceginin. Kendini suçlaması bana daha üzücü geldi. Haklı ve farkında değildi. Bu yüzden gerçekçi olmak zorundayım. Nitekim kiskancligin ve anneyi kiskanmanin altında ezilerek gibi yazmış yazısını. Yargilamayin diye konuya girerek. Asıl psikolojik bozukluk bu değil mi sizce de? Yazık günah. Bizde kız cocuguyuz evladiz bende evlenicem yarın bigün. değilim evli belirtmiştim zaten bir yorumumdada. Insanlar bize "sus otur" demekle yükümlü değil ki. Çözüm böyle olmaz. Başka bi çözüm yolu bulmali ki ben kendisine sakinca oturup konuşması gerektiğini belirttim.ooo bosan gitsin bu nedir böyle tarzı konuşsam haklı olabilirDiniz.
Yazdiklariniz hoşuma gitti gerçekten :) ama demek ki benim karakterimde bunlar yok çünkü hoşuma gittiysede uzak kaldı dediğiniz gibi biri olmayı isterdim evet ama daha saldirganim bu da bi gerçek. Kendim suçlu degilsem asla idare edemiyorum. Ama sucluysam bilir ona göre davranirim. Karşıdan istedigimde bu kadar basit aslında ama 3 yaş teorisi bana çok mantıklı geldi güzelmiş :))))[/QUOTE
Bu teori gercek olmasaydi elbette adem havvasiz yasar giderdi, cogalabilirdi de baska yoldan, malesef ayni dedigin gibkydik evlenmeden once lakin simdi iki cocuklu bi anneyim her kadin evlenir evlenmez kaynanasinkn cocugunu evlat edinir aslinda , ilk cocugum huysuz inatci bir koca ikinci de onun minyaturu tek fark birini kendim dogurdum eger onu boyle kabullenmesem coktan bosamistim elbet, lakin dedigim gibi simdi anlayacaksin beni ama evli oldugubda hissedeceksin dediklerimi... sevgiyle kal bunlari 24 umde su an itibariyle tecrube etmis bulunuyorm sevgiyle kal... mutlu kal...
Bende senin gibiyim ya esimi ailesinden cok kiskaniyorum ama esim ailesiyle ayda bi konusuyo bence esin cok abartiyo ailesine olan duskunlugunu bende esim bni aradiginda ailemle gorusuyosam bisey demeden yuzlerine kapatip esimi ariyom onla konisiyom bnimde tek sorunum sadece sevmiyorum arada bi laf sokarim ama esim sesini cikarmaz ona kizarim ayyyy ben senden daha vahim durumdayimUZUN OLDU AMA LÜTFEN BİŞİLER DİYİNNNNDELİRCEM
gerçekten öyle bayanlar bilenler biliyor konumu.
kısaca bi özet ailesine olan düşkünlüğü yüzünden evlendiğimiz günden beri kavga dövüş halindeydik.
2. kez evi terk ettim. bu sefer çok pişman olduğunu yerimi değerimi anladığını söylemesi üzerine ki zaten çokta sevdiğim için geri döndüm.... herşey çok güzel gidiyor derkennnnnnnnn ;
lütfen kırıcı yorum yapmayın zaten sağlık sorunları yaşıyorum çocuğum olmuyor vs.... çok stresliyim gerginim. ondan mı bilmiyorum ama ben geri döndükten sonra evet eşim baya değişti. üstüme titrer oldu. zaten seviyordu beni biliyorum ama şimdi daha bi başka neyse sorun şu ki EŞİMİN ANNESİNE OLAN DÜŞKÜNLÜĞÜNÜ KISKANMAM ....evet galiba artık kıskandığımı itiraf ediyorum kendimede. bunaldım annesiyle kendi kendime savaş etmekten. diyceksiniz ki o anasıdır yerini bil ama olmuyor işte sanırım gerçek boyutta takıntıya dönüştü bu bende . ve psikyatra gidicem. herşeye trip yapar oldum döndüğümden beri . .
mesela az önce eşimle konuşuyorduk ( bu arada ben işime geri döndüm çalışıyorum ) eşim aradı o sırada müşteri geldi ben kapattım. müşteri gittikten sonra aradım başka biriyle knşuyor . kimle tabiki annesiyle .... 3 dk sonra aradım halaa meşgül 5 dk sonra hala meşgul 20 -25 dk meşguldu. annesiyle okadar uzun konuşuyorki hergün telefonda ve gün içinde de görüyor zaten. günde 3-5 kere ararlar uzuuuuuuuuuun uzun konuşurlar ve ben bundan bile artık rahatsızlık duyuyorum :'( saçma biliyorum ama engel olmıoyurm kendimeeee. sonra beni geri aradı açmadım . bidaha aradı açmadım . gerek yok dakkalarını bana harcama lazım olur uzun sohbetlerine diye mesj attım. . ^'offff pitipiti offfff' yazmış ! oda bıktı bu hallerimden ama ben annemle konuşsamda o arayınca hemen kapatıyorum geri arıyorum ben arıyorum aradan yarım saat daha knşuyor umrunda değilim ! yada ben abartıyorum bilmiyorum
anlıycağınız feci derecede takıntı oldu her dakka laf sokuyorum her dakka trip atıyorum oda iyi davranıyor bana ama annesinden nefret eder oldum elimde değil . gecen gece rüyamda gördüm eşimin laptopunu bi açıyorum ekranda annesiyle resmi . o sıra eşim sarıldı ittim kolunu((( iyi değilim ben gerçekten hastalık boyutunda takıntı oldu bu bana . nasıl aşıcam ben bunu . kendimede eşimede hayatı boş yere zindan ediyorum :'(((( istemiyorum ama elimde değil ..
keşke ayda bir konuşsa !! hergün diyorum heeeeeeeeeer günBende senin gibiyim ya esimi ailesinden cok kiskaniyorum ama esim ailesiyle ayda bi konusuyo bence esin cok abartiyo ailesine olan duskunlugunu bende esim bni aradiginda ailemle gorusuyosam bisey demeden yuzlerine kapatip esimi ariyom onla konisiyom bnimde tek sorunum sadece sevmiyorum arada bi laf sokarim ama esim sesini cikarmaz ona kizarim ayyyy ben senden daha vahim durumdayim
canım dr dan yardım alman en mantıklısı farkındasın bunun ne güzel. hepimizde var emin ol bu tarz takıntılar sadece kontrol etmeye çalışıyoruz. ayrıca gerçekten her gün o kadar konuşacak ne buluyorUZUN OLDU AMA LÜTFEN BİŞİLER DİYİNNNNDELİRCEM
gerçekten öyle bayanlar bilenler biliyor konumu.
kısaca bi özet ailesine olan düşkünlüğü yüzünden evlendiğimiz günden beri kavga dövüş halindeydik.
2. kez evi terk ettim. bu sefer çok pişman olduğunu yerimi değerimi anladığını söylemesi üzerine ki zaten çokta sevdiğim için geri döndüm.... herşey çok güzel gidiyor derkennnnnnnnn ;
lütfen kırıcı yorum yapmayın zaten sağlık sorunları yaşıyorum çocuğum olmuyor vs.... çok stresliyim gerginim. ondan mı bilmiyorum ama ben geri döndükten sonra evet eşim baya değişti. üstüme titrer oldu. zaten seviyordu beni biliyorum ama şimdi daha bi başka neyse sorun şu ki EŞİMİN ANNESİNE OLAN DÜŞKÜNLÜĞÜNÜ KISKANMAM ....evet galiba artık kıskandığımı itiraf ediyorum kendimede. bunaldım annesiyle kendi kendime savaş etmekten. diyceksiniz ki o anasıdır yerini bil ama olmuyor işte sanırım gerçek boyutta takıntıya dönüştü bu bende . ve psikyatra gidicem. herşeye trip yapar oldum döndüğümden beri . .
mesela az önce eşimle konuşuyorduk ( bu arada ben işime geri döndüm çalışıyorum ) eşim aradı o sırada müşteri geldi ben kapattım. müşteri gittikten sonra aradım başka biriyle knşuyor . kimle tabiki annesiyle .... 3 dk sonra aradım halaa meşgül 5 dk sonra hala meşgul 20 -25 dk meşguldu. annesiyle okadar uzun konuşuyorki hergün telefonda ve gün içinde de görüyor zaten. günde 3-5 kere ararlar uzuuuuuuuuuun uzun konuşurlar ve ben bundan bile artık rahatsızlık duyuyorum :'( saçma biliyorum ama engel olmıoyurm kendimeeee. sonra beni geri aradı açmadım . bidaha aradı açmadım . gerek yok dakkalarını bana harcama lazım olur uzun sohbetlerine diye mesj attım. . ^'offff pitipiti offfff' yazmış ! oda bıktı bu hallerimden ama ben annemle konuşsamda o arayınca hemen kapatıyorum geri arıyorum ben arıyorum aradan yarım saat daha knşuyor umrunda değilim ! yada ben abartıyorum bilmiyorum
anlıycağınız feci derecede takıntı oldu her dakka laf sokuyorum her dakka trip atıyorum oda iyi davranıyor bana ama annesinden nefret eder oldum elimde değil . gecen gece rüyamda gördüm eşimin laptopunu bi açıyorum ekranda annesiyle resmi . o sıra eşim sarıldı ittim kolunu((( iyi değilim ben gerçekten hastalık boyutunda takıntı oldu bu bana . nasıl aşıcam ben bunu . kendimede eşimede hayatı boş yere zindan ediyorum :'(((( istemiyorum ama elimde değil ..
bir bilseeeeeeeeeeem ah bir bilseeeem arkadaşım !canım dr dan yardım alman en mantıklısı farkındasın bunun ne güzel. hepimizde var emin ol bu tarz takıntılar sadece kontrol etmeye çalışıyoruz. ayrıca gerçekten her gün o kadar konuşacak ne buluyor
'' ben böyle yaptıkça katlanarak artıyor annesine yapışıklığı'' demişsin ya...
eeee hala doğruyu niye göremiyosun canım.
tam da bu yüzden yapıyor işte.sen öyle yaptığın için.
ya bunu yapmayı bırakıp biraz sabreder olayı çözersin.
ya da sabredemiyosan da bir ömür bunu çekersin.
bırak bırak hiç telefonunu kontrol etme ,o meseleye girme bile...
heh benim durumuma gelmiş bir kişi ! ... :/ bu lafına kızarlar bacım ama öyle iyi anlıyorum kiiiiiiiiiiiiBendede var aynı sorun ve ben kafayı yedim allaha havale ediyorum.gidip annelerine evlenselermis.
Bana annemle konusuyorum demiyor zaten arama kaydında görüyorum ben . Eşim öyle bi yalan soyliycek biri değilYanlış anlamayın ama Eşinizin annemle konuşuyorum dediği zamanlarda kv nizi arayın Kontrol edin acaba kv mi yoksa başka biri varda yalanmi söylüyor insan annesiyle günde 3.5 kez uzun uzun ne konuşurki bana inandırıcı gelmedi bu durum
Velevki öyle dediniz,, bunca şeyden sonra eşiniz saçmlmaya tam gaz devam..sizin takıntı haline getirmenizdede en büyük rol kayınvalidenize ve eşinize ait tabiki..17 yaşında evden ayrıldım 7 yıldırda ayrıyım.ailemi çok seviyorum ama 25 dakika ben bile konuşmuyorum.yuh diyorumsöylesem diyoki sen kafayı yemişsin insanın annesiyle olan konuşmasının dakkasına mı bakılır 3 saate konuşurum 5 saate konuşurum kimeene diyo. beni suçluyor. ben kendimi ona anlatamıyorum. konu konuşmasıda değil. bambaşka şeyler işte. o anansa bende karınım ! anam anam anam diyceğinie bi damla karım dese zaten sorun olmıycak. . ne bilim bilmiyorum konuşsamda çok anlamıyor. . bana kalkmış diyoki ' sen resmen diyosun ki ya annen ya ben ' ama ben öyle demiyorum o beni hep böyle anlıyor. bıktım