ya ben bile bayan halimle annemle okadar uzun konuşmuyorum arıyor nasılsın kızım iyimisin iyiz sen iyiz o dur yani 2-3 dk. bunlar ne konuşuyor saatlerce gün içinde 10 kere. sinir oluyorumBu kıskançlık hepimizde var ama dozunu kaçırmamak gerek canım. Sen ailenle saatlerce konuşmuyor musun öyle düşün.
işe başladım çalışıyorum ama her saniye aklımda . ya şuan annesine gittiyse acaba şimdi anneisyle mi konuşuyor. beni bu hale getiren eşim !!Kısa ve net şekilde demek lazım ; durumun farkındasin ve acayip takıntı yapmışsın, sen olayı kafanda bitirmedikten sonra uzmana gitsen nolacak be hatun.. Kendine mesguliyet bul, kitap oku, film izle. Ama Kendinle başbaşa kalma, boş Zaman düşmandır takıntı sahibi için
ya karı gibi muhabbet ediyor on saat o böyle olmuş şu şöyle olmuş . cinnet geçiriyorum. geçenlerde delirdim yine sı.tığın bokun renginide anlatıyor musun dedimEsinizde de bi tuhaflik var bence. Hergun gordugu insani 3 5 kere de tlf la aramak (esler haric) saçmalık.
Benm esim de nisanliyken yapardi boyle. Biz bulusurduk oturuyoruz filan.annesi arar gereksiz gereksiz konusurlar. Cok sasirmistim ilk zamanlar. Evlendikten sonra azaldi.
Benm annem nie aramiyo 3,5 kere ogullarini kizlarini??
Ayni evde yasadugi halde 10 kere arayan anne,/ogul.?Bu anne,cocuk iliskisinde bi tuhaflik var ama anlayamadim ben
işe başladım çalışıyorum ama her saniye aklımda . ya şuan annesine gittiyse acaba şimdi anneisyle mi konuşuyor. beni bu hale getiren eşim !!
kendimden soğutuyorum böyle yaparakkkk farkındayım ama inanın başka bi kadınla konuşsa aynı derece sinirlencek gibiyim okadar ki kafayı yedirtti bu durumYav annesi o annesi rahat ol başka bi kadın değil ki, sonuçta annesi yani ne olabilir ki konuşulan konu, lütfen bu vesvese nin vücudunda beyninde dolasmasina izin verme, sen annenle 2 dk konuşuyosan herkes öyle konuşması lazım değil ki. Biraz kontrolü olmaya çalış ve laf sokma bence çok daha fazla itici olursun.
kendimden soğutuyorum böyle yaparakkkk farkındayım ama inanın başka bi kadınla konuşsa aynı derece sinirlencek gibiyim okadar ki kafayı yedirtti bu durum
eskiden çok iyidi ama eşim ona düştükçe ben nefret ettim şuan konuşmyorum bileeee. bu ruh hali beni bitiriyor...Senin kv ile aran nasıl ve nasıl biridir, neden bu kadar saplantı oldu
hiç bişey rahatlatmıyor beni ama dediğini dikkate alıcam. bazen bende diyorum allahım beterinden sakınsın konuştuğu annesi aama yok yine onlar böyle yaptıkça kendime engel olamıyorum. eşim beni anlamıyor . ben onun gözünde annesinden kopartmaya çalışan biri oluyorum. öyle değil bi gıdım mesafe yaa . bukadar hala bekar gibi annesiyle olması canımı sıkıyor. ben sanki sadece gece yatmak içinim....... iyice delirtti beniTek bir tavsiyem var,
annesiyle konuşunca Şuan annesi değilde ya başka çok hoşuna giden bir kadınla konuşsaydi ya hep onu düşünse diye düşün .
Ne dersen de bu seni rahatlatir.
İnsaAllah bir oğlun olur bu da seni biraz rahatlatir.
ne konuşcam yaKayınvalide ile günde 3-5 kere sen konuş eşine fırsat kalmaz.
Güniçinde konuştuklarını boşver akşam aramalarını düşün.
Pıtıpıtıcığım,
ınan bende de oluyordu sanki hep tetikte durdum çok yiprattı beni.
Bak lütfen hep düşün başka kadın ondan etkileniyor olsa hep böyle düşün mutlaka seni rahatlatir başka ihtimal yok.
Bi de zamanla degisecek,sen çok zor olsa da sabırlı ol.böyle yaptıkça belki bazı şeyleri seninle değil annesi ile paylaşıyor.o yüzden paylaşımi çok onunla.ama sen onu şasirt bakalım. Mimikle dahi tavır yapma konustular mi,o an çay mi koyuyorsun devam et neşeli bi şekilde.bir iki .. Göreceksin o da üstündeki baskıdan kurtulup sana daha bağlanacak.
Erkekler de çocuk gibi oyun hamuru gibi,sen şekil ver.bende hep takıldım annesi aradı mi kaçta kaç dakika.hep dirdir.şimdi tel de görünce ima dahi etmiyorum.ve öyle azalır ki konuşmaları.artık dirdir etmeyen onu anlayan bir eş huzurlu bir yuva görür sonra da o hamur a ver istedigin şekli