gittim geldim takıntılarım çoğaldı eşim beni boşasa yeridir :(

Heh beni tanıyan biri şükür :). Valla bende gitmekten korkmuyorum bunu biliyor kapı gibi ailem var . Dedim de bugun yarın gider dava. Açarım o halde. Otur annenle mutlu mesut yasa dedim . Bırakmadı . Bakiyim şu dakikadan sonra napicak .

evlendiginiz kisi annesi degil, devam etmeniz icin size ve ilişkinize dair bir sorumlulugu da yok, oglu ile nasıl istiyorsa oyle gorusur, oglunun mutlugunuzu huzurunu düşünmüyorsa da onların ana-ogul kendi problemleri.
o yuzden ailesine boş yere bilenmeyin.
tüm bu gelip gitmelere, telefona yapışık yaşama vb seylere sınır koyacak kişi eşiniz,
daha kendine ait bir ailesi, evi oldugunun bile bilincinde degil...

madem ayrılmayı dusunmuyorsunuz su an ve son bir şans verdiniz;
ona ailesiyle görüsmesinin normal oldugunu, ancak sizi ve evinizi baştan beri ihmal ettigi icin bunu takıntı haline getirdiginizi,
aileye baglılık ile bagımlılıgı birbirine karıstırdıgını,
gerekirse siz takıntı icin, o da annesine bagımlılıgı icin psikologa gitmeniz gerektigini,
evliliginiz bu sekilde devam etmesini kabullenmeyeceginiz konusunda kararlı oldugunuzu ona anlatın.

kapı gibi ailem var cümleniz lafta kalmasın.
olmuyorsa da bitirin gitsin, ömrünüzü eşinizin ailesiyle kurdugu diyaloga sinir olmakla gecirmeyi istiyorsanız da siz bilirsiniz.

ayrıca evliliginizde yolunda gitmeyen seyleri gorup bosanma kararını eşinize bırakmanız sizin de kendi hayatınıza dair sorumluluk alamadıgınızı gösterir.
"ayrılmıyor, iyi bari , devam edeyim..." diyen biri bana ne derse desin pek ciddiye almazdım, ne de olsa benim agzımdan cıkacak cümleye bakıyor kalıp kalmaması derdim.
eşinize de böyle hissettiriyorsanız durumun ciddiyetini kavrayamaması dogal.

Siz annenizle konuştuğunuz zaman eğer o anda eşiniz arıyorsa, telefonu kapatıp eşinizi mi arıyorsunuz yanii..

Anneniz o farkındamısınız, ne var eşiniz 10 dk beklese...

Bu kadar yüz verirseniz olacağı bu...

evet sanırım ben onu çok tepelere koydum hayatımda. ama şöyleki anne diyorum x arıyor bi bakıyım ne diyor hemen döncem sana diyorum oda zaten anlayışlıdır direk tamam kızım der . eşimi ararım sonra tekrar anneme dönerim . . anne kapa kapa hadi by eşim arıyor demiyorum yani .

aman bacım allah korusun :) yok yok konuştuğu numara kv numarası . onlar yanyanaykende öyle telde de öyle malesef...

aynen öyle bunu annemi asla kırmadan yapıyorum diyorum anne arıyor şimdi mırın kırın yapmasın bakıyım ne diyo hemen arıycam seni diyorum tamam kızm dio . bende bunu beklerdim eşimden. ne diyo yani anne bak pitipiti arıyor 5 kere aradı şimdi nasıl kudurcak bak bak boşver konuş mu diyo yani !!! . durumu anlattım ben niye böyle yapıyorum ki ozaman değmiyorsun dedim gördüğüm değer kadar değer veririm bundan sonra dedim.. hak verdi sanırım o yönde davrandı bakalım napcak merakla bekliyorum

işe başladım çalışıyorum ama her saniye aklımda . ya şuan annesine gittiyse acaba şimdi anneisyle mi konuşuyor. beni bu hale getiren eşim !!
Şanlısın, en azından acaba başka kadının yanına mı gitti, başka kadınla mı konuşuyor diye düşünmüyorsun Kız bırak niye takıntı ediyorsun hala. sen üstüne düştükçe önemsedikçe, eşinde annesine senin rahatsız olduğunu söylüyor ise daha da inadına arar kaynanan. Bir sakin ol ya. Bırak önemseme, konuşursa konuşsun.

Olsun, onu bile yapmamak gerekiyormuş işte anlamış oldunuz...

hmm o kadar cok sey yasamisin ki .... seni cok iyi anliyorum, suan ayni dururmdayim.....
Bence acilen kendine yardim ara... yoksa olan sana olur kuzum!

Kusura bakma kırmak istemem ama bunlar hep ,olgunlaşamamaktan ve boş işlerle uğraşmaktan geliyor.Hayatta derdin yok dert ediniyorsun.Kocan arayınca hemen annenle konuşmanı yarıda kesmek ne kadar saçmaysa,ondan da senin davrandığın gibi davranmsını beklemen o kadar saçma.Şu kocalarınızı dünyanızın merkezinden çıkarın.Fazla naz aşık usandırır.İnsanoğlu huzuru sürekli kaçtıkça ne sevgisi kalır ne saygısı.Sen o evi terketmelerine de devam ettikçe bir gün terkettiğin yerde kalırsın asla geri istemez.Örnekler o kadar çok ki.O yüzden sakın eşinin sevgisine fazla güvenme.

Herkesin konuşma süresi konuştuğu konu vs farklıdır. Siz diyorsunuz ki bilmem kaç dakika konuşuyor. Ben arayınca kapatmıyor. Neden kapatsın? Yada kapatınca size daha çok değer verdiğini mi düşüneceksiniz? ki saçma bir kanı bu.
Kendinizi bu gereksiz şey yüzünden harap edip üzmeye değer mi Allah aşkına?
Evliliğinize bir şans daha vermişken heba etmeye değer mi?

Bu şekilde davranmaya, her tripte boşanırım arkamda ailem var vs gibi konuşmalara devam ederseniz eşiniz zamanla sizi önemsememeye başlayacaktır. Artık kavgaların sonu başından belli olacaktır.

Bu krizi akıllı bir kadın gibi yönetebilirseniz siz karlı çıkarsınız yoksa daha başınız çok ağrır.
Ayrıca ben konuşmalarında da inanın bir acaiplik göremedim. Kimse annesini babasını kırmak üzmek istemez ta ki onu üzmesi yönünde yönlendirecek biri olana dek. Eşiniz de üzülmesin diye yapıyordur.
Siz bunu benim annem öyle değil benim abim 3 dakika konuşuyor bunlar 18 dakika ne konuşuyor diye kıyaslayamazsınız.

Eşim beni cepten arar kiminle konuşursam konuşayım kapatmam çünkü arama sebebini bilirim zaten çok acilse beni şirketten arar cepten ulaşamazsa. Eşim de asla aa bu adaın beni önemsemiyor gibi bir düşünceye kapılmaz.

Siz ne ekerseniz onu biçersiniz. Boşuna kendinizi üzmeyin lütfen

Kayınvalideniz sizin kumanız gibi davranmaya devam edersiniz kaybeden hep siz olursunuz ,rahat verin biraz eşinizede,annesinede onu büyütüp bu yaşa getiren insandan kıskanmak ne kadar kötü ,kendi huzurunuzu kendiniz kaçırıyosunuz bunun farkına varın, düşman gibi görerek tüm zararı kendineze yaparsınız

insan annesini 3-5 defa arayıp ne konuşur ya hemde erkek adam bence takıntın çok da anormal değil

haklısın :)

Benim eşimde de bu derece olmasa da sık sık konuşma durumu var.
Şu bir gerçek ki konuşma süresi arttıkça dedikodu oranı da artıyor. Ben bazen dinliyorum artık konuşma uzadıkça benden, benim çevremden, ailemden, planlarımızdan falan bahseder oluyorlar. Günlük aramak istiyorsan ara, hal hatır sor, kendinden bahset kapat. Ne var bu kadar konuşacak anlamıyorum. Bir de erkek adam yani, karısı arasa günde 3-5 kere azarı yapıştırır, sık boğaz ettin olur...

TERK ETTİĞİM YERDE KALMAK BANA sıkıntı olmaz ailemin evinde olurum paşa paşa . boş işlerle uğraştığımı nerden biliyorsunuz benim mesleğim ve çalışıyorum boş biri değilim ama sadece kıskançlığım takıntılarım var . bu size bana boş deme hakkı veremez

kimse beni anlamıyor işte bacım !!

neden o biraz rahat vermiyor oğluyla gelinine. onca olay yaşadık ya neden demiyor bi kendi jhallerine bbırakıyım diye . düşüncesizlikten başka bişey değil bence

Sen böyle herşeye hemen atarlanıyorsan evliliğinin resmini de çizmiş olursun.Ben senle hakkı hukuku tartışacak değilim.Bir insanın mesleğinin olması,boş şeylerle vakit geçirmiyor anlamı taşımaz.Kıskançlık takıntı nerden ileri gelir sence.Sen kıskancım dediğin şeylerin,taktığın şeylerin ne olduğunun farkında mısın.Bu paşa paşa ne demekse.Hayatta bir eşi anasından veya şndan bundan kıskanacak çok daha önemli şeyler var.Onlara yoğunlaş.Kimseye de böyle atarlanma tatlım.Hakkında hayırlısı.

kimse beni anlamıyor işte bacım !!
Onlar da aileleriyle saatlerce muhabbet ediyorlarsa anlamıyorlardır. Ben 3-5 günde bir görüşürüm annemle ve eşimin bu kadar çok konuşmasına, daha doğrusu her gün mecburen aramasına şaşarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…