Heh beni tanıyan biri şükür :). Valla bende gitmekten korkmuyorum bunu biliyor kapı gibi ailem var . Dedim de bugun yarın gider dava. Açarım o halde. Otur annenle mutlu mesut yasa dedim . Bırakmadı . Bakiyim şu dakikadan sonra napicak .Daha önceki konunu bu adamın ve ailesinin seni ne kadar üzdüğünü bilmeyenler sana biraz fazla yüklenmiş pitipiti. Sonuçta bu adam yalvar yakar bana son bir şana ver hersey senin istediğin gibi olucak diye günlerce dil dökmedimi ? Eeeee bu ne şimdi ! Senin ailen senin gözünün içine bakıyor bir tekefonuna bakar anında baban abin gelir alır seni o evden dahada anca rüyasında görür seni ,bence ayağını denk alsın !
Haklısın bu en baştan beri devam eden bir sorun . Bilenler belki hak verir . Niye geri dondun der. . Bende eşime abartı diyorum ama anlamamakta ısrarcı . Anneside maşallah bunlar bukadar sorun yasiyor azcikkendimi geri çekeyim demek yok . Bakalım sonu ne olcak ....i
Eşim beni yemeğe çıkarttı . Sonra. eve geldik ve ben dedim biraz anlatmaya çalıştım kendimi . Ben buyum asla degismiycem dedim benim huyumu bile bile beni neden geri istedin annenle yasiyordun iste yaşayın bensiz dedim . Pazartesi gidelim anlaşmalı bosanalim sende kurtul bende dedim . Yapmadi . Ayrılmıyor . Yeniden aldı beni dışarı çıkarttı bisiler aldı . Ne yardan ne serden vazgeçemiyor demekki . Taktik değiştirmeye caliscam . Umursamiyormus gibi yapcam . Bakalım nekadar devam edicek böyle .
Siz annenizle konuştuğunuz zaman eğer o anda eşiniz arıyorsa, telefonu kapatıp eşinizi mi arıyorsunuz yanii..
Anneniz o farkındamısınız, ne var eşiniz 10 dk beklese...
Bu kadar yüz verirseniz olacağı bu...
aman bacım allah korusun :) yok yok konuştuğu numara kv numarası . onlar yanyanaykende öyle telde de öyle malesef...Bi arkadas yazmis da belki baskasiyla konusuyor sende cevap vermissin kayitlara bakiyorum diye.
İlaveten sunu demeden gecemedim cnm maksat seni iskillendirmek degil ama bende yasadim benimki devamli farkli isimlerle kayit ederdi.
Belkide ismi farkli kayit etmistir niyu kontrol et sorgula felan.
Ama insallah degildir tabi.
aynen öyle bunu annemi asla kırmadan yapıyorum diyorum anne arıyor şimdi mırın kırın yapmasın bakıyım ne diyo hemen arıycam seni diyorum tamam kızm dio . bende bunu beklerdim eşimden. ne diyo yani anne bak pitipiti arıyor 5 kere aradı şimdi nasıl kudurcak bak bak boşver konuş mu diyo yani !!!Sizdeki belki biraz abartı olabilir ama bence birşey yok değil!
Dediginiz kadar ise cok sinir bozucu. Hem saatlerce sık sık konus hem gün icinde görüyor ol.... Ustelik erkek bayan kadar anneci olmaz.olması abes...
Ve siz diyorsunuz " ben annemle konusuyor olsam esim arasa kapatıp esimi arıyorum "
Bu ayrıntı çok onemli bence. Belki de siz aradığınızda esiniz o dakilarda geri dönse (devam edecekse annesini tekrar arasa) belkide siz bu denli körüklenmeyeceksiniz!....
Şanlısın, en azından acaba başka kadının yanına mı gitti, başka kadınla mı konuşuyor diye düşünmüyorsunişe başladım çalışıyorum ama her saniye aklımda . ya şuan annesine gittiyse acaba şimdi anneisyle mi konuşuyor. beni bu hale getiren eşim !!
Olsun, onu bile yapmamak gerekiyormuş işte anlamış oldunuz...evet sanırım ben onu çok tepelere koydum hayatımda. ama şöyleki anne diyorum x arıyor bi bakıyım ne diyor hemen döncem sana diyorum oda zaten anlayışlıdır direk tamam kızım der . eşimi ararım sonra tekrar anneme dönerim . . anne kapa kapa hadi by eşim arıyor demiyorum yani .
Kusura bakma kırmak istemem ama bunlar hep ,olgunlaşamamaktan ve boş işlerle uğraşmaktan geliyor.Hayatta derdin yok dert ediniyorsun.Kocan arayınca hemen annenle konuşmanı yarıda kesmek ne kadar saçmaysa,ondan da senin davrandığın gibi davranmsını beklemen o kadar saçma.Şu kocalarınızı dünyanızın merkezinden çıkarın.Fazla naz aşık usandırır.İnsanoğlu huzuru sürekli kaçtıkça ne sevgisi kalır ne saygısı.Sen o evi terketmelerine de devam ettikçe bir gün terkettiğin yerde kalırsın asla geri istemez.Örnekler o kadar çok ki.O yüzden sakın eşinin sevgisine fazla güvenme.UZUN OLDU AMA LÜTFEN BİŞİLER DİYİNNNNDELİRCEM
gerçekten öyle bayanlar bilenler biliyor konumu.
kısaca bi özet ailesine olan düşkünlüğü yüzünden evlendiğimiz günden beri kavga dövüş halindeydik.
2. kez evi terk ettim. bu sefer çok pişman olduğunu yerimi değerimi anladığını söylemesi üzerine ki zaten çokta sevdiğim için geri döndüm.... herşey çok güzel gidiyor derkennnnnnnnn ;
lütfen kırıcı yorum yapmayın zaten sağlık sorunları yaşıyorum çocuğum olmuyor vs.... çok stresliyim gerginim. ondan mı bilmiyorum ama ben geri döndükten sonra evet eşim baya değişti. üstüme titrer oldu. zaten seviyordu beni biliyorum ama şimdi daha bi başka neyse sorun şu ki EŞİMİN ANNESİNE OLAN DÜŞKÜNLÜĞÜNÜ KISKANMAM ....evet galiba artık kıskandığımı itiraf ediyorum kendimede. bunaldım annesiyle kendi kendime savaş etmekten. diyceksiniz ki o anasıdır yerini bil ama olmuyor işte sanırım gerçek boyutta takıntıya dönüştü bu bende . ve psikyatra gidicem. herşeye trip yapar oldum döndüğümden beri . .
mesela az önce eşimle konuşuyorduk ( bu arada ben işime geri döndüm çalışıyorum ) eşim aradı o sırada müşteri geldi ben kapattım. müşteri gittikten sonra aradım başka biriyle knşuyor . kimle tabiki annesiyle .... 3 dk sonra aradım halaa meşgül 5 dk sonra hala meşgul 20 -25 dk meşguldu. annesiyle okadar uzun konuşuyorki hergün telefonda ve gün içinde de görüyor zaten. günde 3-5 kere ararlar uzuuuuuuuuuun uzun konuşurlar ve ben bundan bile artık rahatsızlık duyuyorum :'( saçma biliyorum ama engel olmıoyurm kendimeeee. sonra beni geri aradı açmadım . bidaha aradı açmadım . gerek yok dakkalarını bana harcama lazım olur uzun sohbetlerine diye mesj attım. . ^'offff pitipiti offfff' yazmış ! oda bıktı bu hallerimden ama ben annemle konuşsamda o arayınca hemen kapatıyorum geri arıyorum ben arıyorum aradan yarım saat daha knşuyor umrunda değilim ! yada ben abartıyorum bilmiyorum
anlıycağınız feci derecede takıntı oldu her dakka laf sokuyorum her dakka trip atıyorum oda iyi davranıyor bana ama annesinden nefret eder oldum elimde değil . gecen gece rüyamda gördüm eşimin laptopunu bi açıyorum ekranda annesiyle resmi . o sıra eşim sarıldı ittim kolunu((( iyi değilim ben gerçekten hastalık boyutunda takıntı oldu bu bana . nasıl aşıcam ben bunu . kendimede eşimede hayatı boş yere zindan ediyorum :'(((( istemiyorum ama elimde değil ..
Şanlısın, en azından acaba başka kadının yanına mı gitti, başka kadınla mı konuşuyor diye düşünmüyorsunKız bırak niye takıntı ediyorsun hala. sen üstüne düştükçe önemsedikçe, eşinde annesine senin rahatsız olduğunu söylüyor ise daha da inadına arar kaynanan. Bir sakin ol ya. Bırak önemseme, konuşursa konuşsun.
TERK ETTİĞİM YERDE KALMAK BANA sıkıntı olmaz ailemin evinde olurum paşa paşa . boş işlerle uğraştığımı nerden biliyorsunuz benim mesleğim ve çalışıyorum boş biri değilim ama sadece kıskançlığım takıntılarım var . bu size bana boş deme hakkı veremezKusura bakma kırmak istemem ama bunlar hep ,olgunlaşamamaktan ve boş işlerle uğraşmaktan geliyor.Hayatta derdin yok dert ediniyorsun.Kocan arayınca hemen annenle konuşmanı yarıda kesmek ne kadar saçmaysa,ondan da senin davrandığın gibi davranmsını beklemen o kadar saçma.Şu kocalarınızı dünyanızın merkezinden çıkarın.Fazla naz aşık usandırır.İnsanoğlu huzuru sürekli kaçtıkça ne sevgisi kalır ne saygısı.Sen o evi terketmelerine de devam ettikçe bir gün terkettiğin yerde kalırsın asla geri istemez.Örnekler o kadar çok ki.O yüzden sakın eşinin sevgisine fazla güvenme.
kimse beni anlamıyor işte bacım !!Benim eşimde de bu derece olmasa da sık sık konuşma durumu var.
Şu bir gerçek ki konuşma süresi arttıkça dedikodu oranı da artıyor. Ben bazen dinliyorum artık konuşma uzadıkça benden, benim çevremden, ailemden, planlarımızdan falan bahseder oluyorlar. Günlük aramak istiyorsan ara, hal hatır sor, kendinden bahset kapat. Ne var bu kadar konuşacak anlamıyorum. Bir de erkek adam yani, karısı arasa günde 3-5 kere azarı yapıştırır, sık boğaz ettin olur...
neden o biraz rahat vermiyor oğluyla gelinine. onca olay yaşadık ya neden demiyor bi kendi jhallerine bbırakıyım diye . düşüncesizlikten başka bişey değil benceKayınvalideniz sizin kumanız gibi davranmaya devam edersiniz kaybeden hep siz olursunuz ,rahat verin biraz eşinizede,annesinede onu büyütüp bu yaşa getiren insandan kıskanmak ne kadar kötü ,kendi huzurunuzu kendiniz kaçırıyosunuz bunun farkına varın, düşman gibi görerek tüm zararı kendineze yaparsınız
Sen böyle herşeye hemen atarlanıyorsan evliliğinin resmini de çizmiş olursun.Ben senle hakkı hukuku tartışacak değilim.Bir insanın mesleğinin olması,boş şeylerle vakit geçirmiyor anlamı taşımaz.Kıskançlık takıntı nerden ileri gelir sence.Sen kıskancım dediğin şeylerin,taktığın şeylerin ne olduğunun farkında mısın.Bu paşa paşa ne demekse.Hayatta bir eşi anasından veya şndan bundan kıskanacak çok daha önemli şeyler var.Onlara yoğunlaş.Kimseye de böyle atarlanma tatlım.Hakkında hayırlısı.TERK ETTİĞİM YERDE KALMAK BANA sıkıntı olmaz ailemin evinde olurum paşa paşa . boş işlerle uğraştığımı nerden biliyorsunuz benim mesleğim ve çalışıyorum boş biri değilim ama sadece kıskançlığım takıntılarım var . bu size bana boş deme hakkı veremez
Onlar da aileleriyle saatlerce muhabbet ediyorlarsa anlamıyorlardır. Ben 3-5 günde bir görüşürüm annemle ve eşimin bu kadar çok konuşmasına, daha doğrusu her gün mecburen aramasına şaşarım.kimse beni anlamıyor işte bacım !!