Onun okadar konuşması bukadar acaipkrn benim tepkilerimde böyle acaiplesiyor iste ....senin tepkin de acaip ama senden önce eşininki çok daha acaip insan hergün defalarca o kadar uzun ne konuşur annesiyleinan sohbetlerinin içeriğini o kadar merak ettim ki anlatamam.
benimki aksine hiç düşkün değil 1 ay görüşmese 3-5 cümleden fazla konuşmaz. ben daha uzun konuşurum valla.. kendi annemle de haftada yarım saat max.
Benim inadıma daha çok yapıyor. Size yemin ederim trip yapttim yattım simdi . İçerde annesiyle konuşuyordu az önce . Aptal saptal tüm herşeyi konuşuyorlar bir çene vermiş kariyla allah .... Ne diyim ki . Allaha havale ediyorum ikisinide midemi bulandirdilarVelevki öyle dediniz,, bunca şeyden sonra eşiniz saçmlmaya tam gaz devam..sizin takıntı haline getirmenizdede en büyük rol kayınvalidenize ve eşinize ait tabiki..17 yaşında evden ayrıldım 7 yıldırda ayrıyım.ailemi çok seviyorum ama 25 dakika ben bile konuşmuyorum.yuh diyorum
Hayır eşim de kendi arıyor az önce olduğu gibi gecenin bu saatinde ....... Ben bikmisim bunlarla size cekici gelmeye calisamamhaklı olduğunuz halde acayip itici geldi yazılarınız yawbana böyle geliyorsa eşinize daha geliyordur günde 4 5 defa o kadar uzun konuşmakta garip ama kv arıyordur eşiniz napsın yüzüne kapatamaz ya
Eşiniizle ilgilenmeyin bi süre onun sizin hayatınızda çok yeri yokmuş gibi davranın.Benim inadıma daha çok yapıyor. Size yemin ederim trip yapttim yattım simdi . İçerde annesiyle konuşuyordu az önce . Aptal saptal tüm herşeyi konuşuyorlar bir çene vermiş kariyla allah .... Ne diyim ki . Allaha havale ediyorum ikisinide midemi bulandirdilar
benim için birşey yapın demedim. ben nasıl göründüğünüzü söyledim zaten haklısın diyede yazmıştım neyse siz böyle davranmaya devam edin ozaman ne diyeyimHayır eşim de kendi arıyor az önce olduğu gibi gecenin bu saatinde ....... Ben bikmisim bunlarla size cekici gelmeye calisamam
evet biraz fazla kıskançlık var ama tedavi olacak boyutta olduğunu düşünmüyorumBunu kendi kendinize halledebilirsiniz bence,zaten fazla abarttığınızın farkındasınız.UZUN OLDU AMA LÜTFEN BİŞİLER DİYİNNNNDELİRCEM
gerçekten öyle bayanlar bilenler biliyor konumu.
kısaca bi özet ailesine olan düşkünlüğü yüzünden evlendiğimiz günden beri kavga dövüş halindeydik.
2. kez evi terk ettim. bu sefer çok pişman olduğunu yerimi değerimi anladığını söylemesi üzerine ki zaten çokta sevdiğim için geri döndüm.... herşey çok güzel gidiyor derkennnnnnnnn ;
lütfen kırıcı yorum yapmayın zaten sağlık sorunları yaşıyorum çocuğum olmuyor vs.... çok stresliyim gerginim. ondan mı bilmiyorum ama ben geri döndükten sonra evet eşim baya değişti. üstüme titrer oldu. zaten seviyordu beni biliyorum ama şimdi daha bi başka neyse sorun şu ki EŞİMİN ANNESİNE OLAN DÜŞKÜNLÜĞÜNÜ KISKANMAM ....evet galiba artık kıskandığımı itiraf ediyorum kendimede. bunaldım annesiyle kendi kendime savaş etmekten. diyceksiniz ki o anasıdır yerini bil ama olmuyor işte sanırım gerçek boyutta takıntıya dönüştü bu bende . ve psikyatra gidicem. herşeye trip yapar oldum döndüğümden beri . .
mesela az önce eşimle konuşuyorduk ( bu arada ben işime geri döndüm çalışıyorum ) eşim aradı o sırada müşteri geldi ben kapattım. müşteri gittikten sonra aradım başka biriyle knşuyor . kimle tabiki annesiyle .... 3 dk sonra aradım halaa meşgül 5 dk sonra hala meşgul 20 -25 dk meşguldu. annesiyle okadar uzun konuşuyorki hergün telefonda ve gün içinde de görüyor zaten. günde 3-5 kere ararlar uzuuuuuuuuuun uzun konuşurlar ve ben bundan bile artık rahatsızlık duyuyorum :'( saçma biliyorum ama engel olmıoyurm kendimeeee. sonra beni geri aradı açmadım . bidaha aradı açmadım . gerek yok dakkalarını bana harcama lazım olur uzun sohbetlerine diye mesj attım. . ^'offff pitipiti offfff' yazmış ! oda bıktı bu hallerimden ama ben annemle konuşsamda o arayınca hemen kapatıyorum geri arıyorum ben arıyorum aradan yarım saat daha knşuyor umrunda değilim ! yada ben abartıyorum bilmiyorum
anlıycağınız feci derecede takıntı oldu her dakka laf sokuyorum her dakka trip atıyorum oda iyi davranıyor bana ama annesinden nefret eder oldum elimde değil . gecen gece rüyamda gördüm eşimin laptopunu bi açıyorum ekranda annesiyle resmi . o sıra eşim sarıldı ittim kolunu((( iyi değilim ben gerçekten hastalık boyutunda takıntı oldu bu bana . nasıl aşıcam ben bunu . kendimede eşimede hayatı boş yere zindan ediyorum :'(((( istemiyorum ama elimde değil ..
Adam i yi Sabir ediyorda ne zamana kadar eder bilmemUZUN OLDU AMA LÜTFEN BİŞİLER DİYİNNNNDELİRCEM
gerçekten öyle bayanlar bilenler biliyor konumu.
kısaca bi özet ailesine olan düşkünlüğü yüzünden evlendiğimiz günden beri kavga dövüş halindeydik.
2. kez evi terk ettim. bu sefer çok pişman olduğunu yerimi değerimi anladığını söylemesi üzerine ki zaten çokta sevdiğim için geri döndüm.... herşey çok güzel gidiyor derkennnnnnnnn ;
lütfen kırıcı yorum yapmayın zaten sağlık sorunları yaşıyorum çocuğum olmuyor vs.... çok stresliyim gerginim. ondan mı bilmiyorum ama ben geri döndükten sonra evet eşim baya değişti. üstüme titrer oldu. zaten seviyordu beni biliyorum ama şimdi daha bi başka neyse sorun şu ki EŞİMİN ANNESİNE OLAN DÜŞKÜNLÜĞÜNÜ KISKANMAM ....evet galiba artık kıskandığımı itiraf ediyorum kendimede. bunaldım annesiyle kendi kendime savaş etmekten. diyceksiniz ki o anasıdır yerini bil ama olmuyor işte sanırım gerçek boyutta takıntıya dönüştü bu bende . ve psikyatra gidicem. herşeye trip yapar oldum döndüğümden beri . .
mesela az önce eşimle konuşuyorduk ( bu arada ben işime geri döndüm çalışıyorum ) eşim aradı o sırada müşteri geldi ben kapattım. müşteri gittikten sonra aradım başka biriyle knşuyor . kimle tabiki annesiyle .... 3 dk sonra aradım halaa meşgül 5 dk sonra hala meşgul 20 -25 dk meşguldu. annesiyle okadar uzun konuşuyorki hergün telefonda ve gün içinde de görüyor zaten. günde 3-5 kere ararlar uzuuuuuuuuuun uzun konuşurlar ve ben bundan bile artık rahatsızlık duyuyorum :'( saçma biliyorum ama engel olmıoyurm kendimeeee. sonra beni geri aradı açmadım . bidaha aradı açmadım . gerek yok dakkalarını bana harcama lazım olur uzun sohbetlerine diye mesj attım. . ^'offff pitipiti offfff' yazmış ! oda bıktı bu hallerimden ama ben annemle konuşsamda o arayınca hemen kapatıyorum geri arıyorum ben arıyorum aradan yarım saat daha knşuyor umrunda değilim ! yada ben abartıyorum bilmiyorum
anlıycağınız feci derecede takıntı oldu her dakka laf sokuyorum her dakka trip atıyorum oda iyi davranıyor bana ama annesinden nefret eder oldum elimde değil . gecen gece rüyamda gördüm eşimin laptopunu bi açıyorum ekranda annesiyle resmi . o sıra eşim sarıldı ittim kolunu((( iyi değilim ben gerçekten hastalık boyutunda takıntı oldu bu bana . nasıl aşıcam ben bunu . kendimede eşimede hayatı boş yere zindan ediyorum :'(((( istemiyorum ama elimde değil ..
bencede hepimize yazık ... ama o onun kundaktaki yavrusu değil ki evlenmiş barklanmış adam olmuş. illaki hala çocuğu ama bukadar da olmaz gibime geliyor. benimde annem var abim var abim sözlü ama annem abim evlendikten sonra bukadar yapışacağını zannetmiyorum . kopamıyorlarsa evlenmiycekti. . balayında bile yavrusu aranmaz ki. telefonu açamıyoruzz !!!!! ısrarla arıyor. bende bi annenin yavrusuyum ama balayında aranmıyorum çunkü saçmalık ! . o telefon açılmadığı halde kırk kere aranmasıda saçmalık çocuk mu bilmiyor mu niye açılmadığını. . adam çalışıyor işinden alı koyuyor sürekli olum gel çay içelim olum gel yemek yiyelim olum gel bilmem ne. bu ne .