gittim geldim takıntılarım çoğaldı eşim beni boşasa yeridir :(

haklı olduğunuz halde acayip itici geldi yazılarınız yaw bana böyle geliyorsa eşinize daha geliyordur günde 4 5 defa o kadar uzun konuşmakta garip ama kv arıyordur eşiniz napsın yüzüne kapatamaz ya

Onun okadar konuşması bukadar acaipkrn benim tepkilerimde böyle acaiplesiyor iste ....

Benim inadıma daha çok yapıyor. Size yemin ederim trip yapttim yattım simdi . İçerde annesiyle konuşuyordu az önce . Aptal saptal tüm herşeyi konuşuyorlar bir çene vermiş kariyla allah .... Ne diyim ki . Allaha havale ediyorum ikisinide midemi bulandirdilar

haklı olduğunuz halde acayip itici geldi yazılarınız yaw bana böyle geliyorsa eşinize daha geliyordur günde 4 5 defa o kadar uzun konuşmakta garip ama kv arıyordur eşiniz napsın yüzüne kapatamaz ya
Hayır eşim de kendi arıyor az önce olduğu gibi gecenin bu saatinde ....... Ben bikmisim bunlarla size cekici gelmeye calisamam

Eşiniizle ilgilenmeyin bi süre onun sizin hayatınızda çok yeri yokmuş gibi davranın.

Benimkisi de aynıydı. dakika larca konuşuyorlardı. ama esim mecburiyetten dinlerdi. yani ayip olmasın diye. ama llk 1 sene beni konustuklarinida biliyorum. ben umursamiyordum. saygimdan bisey eksitmedim. esimde bunu zamanla gördü. kaynanamda kayinbabamda. şimdi esim aramasa bir hafta aklina gelmez. ben veririm havadisleri. umarım senin so er ununda bir an once çözülür.

Hayır eşim de kendi arıyor az önce olduğu gibi gecenin bu saatinde ....... Ben bikmisim bunlarla size cekici gelmeye calisamam
benim için birşey yapın demedim. ben nasıl göründüğünüzü söyledim zaten haklısın diyede yazmıştım neyse siz böyle davranmaya devam edin ozaman ne diyeyim

Bi arkadas yazmis da belki baskasiyla konusuyor sende cevap vermissin kayitlara bakiyorum diye.
İlaveten sunu demeden gecemedim cnm maksat seni iskillendirmek degil ama bende yasadim benimki devamli farkli isimlerle kayit ederdi.
Belkide ismi farkli kayit etmistir niyu kontrol et sorgula felan.
Ama insallah degildir tabi.

Annesiyle konusurken sende konusmasi bitene kadar yaninda dur hatta arada dahil ol sohbetlerine.

Sizdeki belki biraz abartı olabilir ama bence birşey yok değil!
Dediginiz kadar ise cok sinir bozucu. Hem saatlerce sık sık konus hem gün icinde görüyor ol.... Ustelik erkek bayan kadar anneci olmaz.olması abes...
Ve siz diyorsunuz " ben annemle konusuyor olsam esim arasa kapatıp esimi arıyorum "
Bu ayrıntı çok onemli bence. Belki de siz aradığınızda esiniz o dakilarda geri dönse (devam edecekse annesini tekrar arasa) belkide siz bu denli körüklenmeyeceksiniz!....

Bizimki gene gelmeyin,paranızı harcamayın vs dior. 1 Saatlık mesefedeyz. 3 Hafta gıtmeyiz bir günden birgüne aramaz kvlidem. Eşimde işi düştüğünde arar (bir şey soracağı zaman vs..) oda en fazla konusmaları 2 dkkadır.. :/ bende onlara çok şaşırırım.. Sizinkide iyice dozunu aşmış. Eşine kızma aslında. Sonucta kvlide bir Anne,büyük. Onun biraz düşünceli olması lazım. Sık sık aramyayaım. Evli barklı,ya da işi gücü vardır gündüzleri vs.. böyle düşünmeli. Tabi eşinizde Anne şu an mesgülüm snra konusurz vs .. diyerek. Ya da evdeyse . Anne çay içicez,yemek yicez musadenle diyerek. Bir bahane bulup kapatmalı. Elbette konusacaklar. Ama ne kadar musamaha gösterirse eşiniz anneside bir okadar rahat olacaktır. Sizin tek yapabileceğin şy,eşinizi karsınıza alıp,bu durumu sorgulamak ve rahatszlığınızı dile getirmktr..

evet biraz fazla kıskançlık var ama tedavi olacak boyutta olduğunu düşünmüyorumBunu kendi kendinize halledebilirsiniz bence,zaten fazla abarttığınızın farkındasınız.

O halde size kendimden örnek vereyim,benim eşimde çok sık annesiyle konuşur ve sizin yazdığınız gibi genelde uzun konuşmalardır bunlar,her seferinde bu kadar uzun uzun anlatacakları ne var çok ta merak ediyorum

Ben zaten telde konuşmayı çok sevmem,alo nasılsın iyimisin tamam bitti.Eskiden ben de sinirlenirdim(evliliğimin ilk yılları)ama şimdi alıştım,bir kaç kere kayınvalidemi aradığımda hiç nefes almadan komşusunu,pişirdiği çayı vs...anlatmaya başladı valla nefes almıyor amatamam anne oldu yemek var ocakta hadi iyigünler dedim kaçtım kaç kere.Kadının canı sıkılıyor ya gerçekten,şimdi hiç dert etmiyorum gayet sıradan geliyor,eşimde geçiyor öbür odaya rahat rahat konuşuyor

İtiraf edeyim ilk başlarda acaba benden mi konuşuyorlar diye huyum olmasada kapı dinledim ama eşimin anlattıkları iş güç vs...

Takma o kadar ya,ben bu kadar abartmamıştım,inan bana abartılacak birşey yok,sende gün gelir alışırsın canım benim.

Pıtıpıtı aslında sen değişmekistemiyorsun
eşin degissinkonuşmasın istiyorsun

ama bu imkansız fizik kimya kurallarına aykırı

Empati yapıyorum evet eşin hatalı ama sürekli trip atan mutsuz bi kadını istemem yaa.

Daha da ararım anamı

sen işi inata bindirmissin
ama ınan bu bi savaşsa kv kazanacak.

aradım ama net bir yanıt goremedim,
telefonla konusmaktan ziyade kayınvalidenizle sizin aranızda gecmiste veya bugun ciddi bir sorun var mı? özel olmayacaksa açıklar mısınız?

ek: takıntılarınız icin psikolog denmiş de sizden ziyade eşinizin gitmesi gerek bence.
sabah aksam annesine yemege gidemeyince 7/24 telefona yapışık yaşamaya başlamış...

evet sizin su an tavır olarak hatalarınız var ancak düzeldi diye bakıp kendinizi tamamen suclamayın, bu sefer kendinize haksızlık etmis olursunuz.

Son düzenleme:
Cözüm ortada biliyorsun. E ne diye kendini tutmuyorsun ? Düzelecek bu durum kendini tut sabret yeter ki.
Esin inada biniyor ve yanlis anliyor sen böyle yaptikca..

Adam i yi Sabir ediyorda ne zamana kadar eder bilmem

• Bencede cok sinir bi durum ne o oyle emzikli cocuk gibi ben olsam bende bozulurum belki ama her sefer bunu esine belli bari etmede adam sogumasin lanet etmesin birde soyle bak konustugu annesi..bi baskasi deil eger su4ekli sorun edersen yoktan yere sorun cikaran dirdirci kadin olursun onuda hic kimse cekmezde istemezde..

Hahahahh balayi konusunda cok hossun gercekten dee ,koptum
Benim esim de gunde 2_3 kez konusur annesiyle(ayri ildeyiz onlarla)
Sabah ogle aksam fix aranmayi bekler. Esim hic aramazsa o arar aksama dogru,oglum beni niye aramadin_ya da aradim niye acmadin noldu iyimisin merak ettim der.. bitek balayinda arayamadi o da ayıp olur diye, cagri bile atmadi. Ama 3_5 sn olsada sesinizi duymak mutlu ediyor beni demisti.. yurtdisina tatile gittik 1hafta. kntrmz yok diye 1_2 dk konusabildik. Of be nzm geliyosuz sizsiz ev bombos hic nesemiz yok demisti

Esim iki kardesti, 6 yil once 22 yasindaki abisini trafik kazasinda kaybetmisler. Acıları buyuk. Esim de hayat doludur,ona enerji verir,hayata baglar,yuzunu guldurur vs.. dolayisiyla onlari cok iyi anliyorum. Benim de erkek kardesim ve ablam var(babam 21yil once vefat etti, annem var. O da haftasonu hic aramaz geziyosunuzdur, bolmeyeyim sizi der) annem boyle dusunur,kv dem de gun ici esimi arar. Ona da hak veriyorum. Tek cocuk,baska kimi var bu hayatta. Annesi tabikide arar konusur. O gozle bakmiyrm hic. Aynisini elin kizi bana yapsa annenle konusma diye ,parcalarim onu bi cocuk ne emekle doguyor haberin var mi senin diye sen de oyle dusun,empati yapmaya calis canim. esimin ailesi beni begenmeseydi dugun oncesi ,mesela deseydi ki oglum bu kizi istemiyoruz evlenme. ben cekilirdim aradan. Ailesi sonucta,tabiki benden ustun olacak. Aynisi kendi ailem icinde gecerliydi. Aile onemli. Ha simdi biz de bir aileyiz. Dolayisiyla oglu o, senin icin zor olacak belki ama iyi niyetle dusun,gelinim bana yapsa naparim acaba de. Dr a gitmen iyi bir cozum,hatanin farkinda olman da ayrica guzel.. kizzz ne kv deler var, allah beterinden saklasinn
Insallah duzelirsin sen de, vahim bir durum goremedim ben sende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…