Gittikçe şişiyorum

diyala

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2009
180
4
96
Ankara
34. haftamın bitmesine 2 gün var ve bu aralar hızlı kilo lamya başladım. Dün sabah 61.600 idim gece yattım sabah kalktığımda 62.600 çıktım. İnanın akşamlarıda hızlı kilo alıyorom diye kfleks yiyorum sadece. Akşam yemeği bile yemiyorum. Bunun önünün nasıl alıcam kızlar....İnsan birgecede 600 gram alırm....Moralim çokbozuk ...

Kilo almayıp su topluyor olman muhtemel. Çünkü 1 günde 1 kilo alınmaz. Doktoruna danış. Tuzu kes. Suyu arttır. Dinlenmene ve moraline dikkat et.Tansiyonunu arada ölçtür. Sonuçları doktoruna bildir. Geçmiş olsun güzelim, dayan az kalmış bebeğine kavuşmana.

Kilo almayıp su topluyor olman muhtemel. Çünkü 1 günde 1 kilo alınmaz. Doktoruna danış. Tuzu kes. Suyu arttır. Dinlenmene ve moraline dikkat et.Tansiyonunu arada ölçtür. Sonuçları doktoruna bildir. Geçmiş olsun güzelim, dayan az kalmış bebeğine kavuşmana.

katılıyorum ödem olma olasılığı yüksek. ödem başlangıcı var diye 2 aydır tuza dikkat ediyorum. 10 gündür normal yemek yemeye başladım. Yarın sezeryan olacam hala dikkat ediyorum.

Geçmiş olsun.:49:

Back
X