Gittikçe sinirli bir insan haline geliyorum

Aglamasa uyanık durması sorun değil ben onunla geceleri oturduğum zamanlarida biliyorum ama o zamanlar bile bu kadar gergin değildim o kadar çok ağlıyor ki .. gece hiç uyumazsa sabah 10da kalkıyor eğer gece yarım saatte 1 saatte bir kalkarsa 8 -9 gibi uyanıyor

Teşekkür ederim :) eğlenceli bir yazı olmuş.. 18 ağınıza 5 ay daha var delirmeden ulasirsam iyi olur

Büyümüş ki :) gece beslenmesine gerek yok diyor doktorlar. Benşm sütüm 4 aylıkken kesildi huysuzluğu meme değildi unutmuştu çünkü 9 ayda kestim gece beslenmesi. Huysuzluğu alıştığı gibi devam sütü istiyordu gece o yüzden alışkanlık yani. Ben alışması için su verdim her uyandığında 1 hafta kafar epey zorlandık yalan değil. Ama şuan yormuyor yatağına gidip uyuyoruz. Gece uykusuna geçerken tok olduğundan emin olun ki daha fazla huysuzluk yapmasın ya da siz aç diye vermeyin.
O güne geri donmeliyim daha fazla ısrarcı olmaliyim
Evet biraz sabır istiyor.

Ben de su vereyim bugün bakalım neler gelecek başıma

Ben de su vereyim bugün bakalım neler gelecek başıma
Yalnız başlayıp sonra bırakmak hem kafa karışıklığı oluşturur çocukta hemde bir daha başladığınız da daha inatçı olur. Kararlı olun sizi bekleyen uykusuzluk ve huysuzluğa hazırlıklı olun. Öyle başlayın.

Merhaba, ben kendi adıma ikinci çocuğu düşünmüyorum açıkçası, bir tane olsub benim olsun kafasındayım.

İnsallah benimkide keisnce kısa sürede toplar

Acayip tırsıyorum ama önümdeki daha uzun günler için 1 haftamı feda edebilirim sanırım alışması için

Merak etme şimdinin çocukları hep böyle uslu sakin çocuk çok nadir kız kardeşimde aynı sıkıntıları yaşadı 18 aylıkken kesti çocuğu memeden sonra rahatladı gece bi iki defa kalkıyor su içip uyuyor gündüzleri de oyunlarla yoruyor sabah erken kalkıyor öğlen bir iki saat uyuyor mesela
Birde sinir harbi yaşaman çok normal düzen yok çünkü insanda uyku düzeni olmadığı zaman beyni daha çabuk doluyor sabır sınırı daha düşük oluyor
Allah'ım selamete çıkarsın inşallah ondan sonrasına daha sonra bakarsınız

Bazen eşim ninni söylüyor o zaman sakinliyor ama tabi kiyine kısa sürüyor bu durum .. şimdi gece emme kesmesine yine eşime başvurmalıyım ki dediğiniz gibi hem bana destek çıksın hem çocukla o ilgilensin
Evet hem sizi de dinlendirmiş olur hem de siz olmayınca bebeğinizin emme umudu kaybolur belki.

Be diyecegimi bulamıyorum kendim avuntu ararken avutmak isteği geldi bu yazanları okuyunca :))
Okul IŞİD'e işin içine girince seni bayaga zorlamış.. Allah sana da bana da kolaylık versin . En azindna çocuğun gece uyuyor şuan bende emzirmeyi kesmeye karar vrdim sadece gündüzleri 1 ve ya 2 defa emse kısa süreli yeter sanırım o

Dua et ki bir bebeğin var.

Keşke olsaydı da uyutmasaydı diyen o kadar çok kişi var ki kıymetini bil.
Bu konuda zaten sukurlerim çok çünkü bende bebeğine zor kavuşan annelerden biriyim ama bugutmekte bir o kadar zor. Emin ol keşke bebeğim olsa da ağlasa diye ettiigin dua kabul olursa buna pişman olacaksın. Hayırlı uyumlu bir bebek nasip etsin Allah isteyen herkese

Ara ara bu çılgınlığı yapıyorum ama kısa sürüyor

Ben araştırdığım ve burada aldığım cevaplar doğrultusunda da gece emmesini keseceğim sizde gece hiç mama vermeye bilirisniz ama uyuturkende biberon v.s. kullanmayın gündüz. Bu da benim ilk hatamdi çocuğum gece emmesini kesti tam düzeldi derken gündüz emerek uyuduğu için başa sarmak zorunda kaldık. Haklı olarak anne sabah veriyon şimdi ne değişti diyordur yani

Teşekkürler

Bende takip istiyorum ve destek bile istedim.. normalde başkası sorsa bunu yap der hemen söylerim ama insan kendi başına gelince hemen şöyle yapayım diyemiyor

Çocuğuma 2 yaşına kadar anne sütü verdim. Bağımlı sekildeydi ve 2 yaşına Kadar kendime söz verdiğim için sabrettim. . Çünkü bende çok zorlansamda bende hazır değildim kiyamiyordum. 2 yaşından sonra bir kaç gün üzüldü ama atlattık kademeli azaltmistim ve cok sukur travma olmadı.Bi ara hersey tospembeydi
Şimdiki aklım olsa ki tecrübe başka birşey eğer bitmiş durumdaysam 1 yaşına kadar yine dayanırim ama sonra keserim. Sonuçta ek gıda ile de doyabilir yemek yeme dönemlerı oluyor zaten. Anne yorgunken ofkeli oluyor buda cocuğa yansıyor ister istemez .. Akabinde de vicdan azabı ne biçim anneyim haksızlık ettim Vs Vs ağlama zirlama oluyo. Biz mutlu olacağizki çocuklar da mutlu olsunlar...
Ağlama tutturma inatlik benim çocuğumda bu sene yine bir başladı pir başladı ki birde hamileyim...belli dönemler sıkıntı çekiyoruz bende yaz ayını bekliyorum eve kapandı çocuklar dışarda kat kat kosamiyolar bide ben kötü hamilelik geçiriyorum. . Bakma çocuklarımızın haklarını nasıl ödeyeceğiz... Allah tüm annelere sabır çocuklarına da herdaim güzel huylu olmayı Nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…