Çocuğuma 2 yaşına kadar anne sütü verdim. Bağımlı sekildeydi ve 2 yaşına Kadar kendime söz verdiğim için sabrettim. . Çünkü bende çok zorlansamda bende hazır değildim kiyamiyordum. 2 yaşından sonra bir kaç gün üzüldü ama atlattık kademeli azaltmistim ve cok sukur travma olmadı.Bi ara hersey tospembeydi
Şimdiki aklım olsa ki tecrübe başka birşey eğer bitmiş durumdaysam 1 yaşına kadar yine dayanırim ama sonra keserim. Sonuçta ek gıda ile de doyabilir yemek yeme dönemlerı oluyor zaten. Anne yorgunken ofkeli oluyor buda cocuğa yansıyor ister istemez .. Akabinde de vicdan azabı ne biçim anneyim haksızlık ettim Vs Vs ağlama zirlama oluyo. Biz mutlu olacağizki çocuklar da mutlu olsunlar...
Ağlama tutturma inatlik benim çocuğumda bu sene yine bir başladı pir başladı ki birde hamileyim...belli dönemler sıkıntı çekiyoruz bende yaz ayını bekliyorum eve kapandı çocuklar dışarda kat kat kosamiyolar bide ben kötü hamilelik geçiriyorum. . Bakma çocuklarımızın haklarını nasıl ödeyeceğiz... Allah tüm annelere sabır çocuklarına da herdaim güzel huylu olmayı Nasip etsin.