- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
Siz gidebilirseniz anneniz doneceginde ailenizin yanina gidin siz de bir haftaligina? Tek basina yapilabilecek sey degil bana gore. Ben yapamazdim. Tabii ki yapan vardir. Ama cocugun duskunlugu, anneyle veya babayla iletisimi cok cok farklilik gosteriyor herkeste.Benim kızımda biberon emzik hiç istemedi. Zaten dediğiniz gibi onun da bıraktırması söz konusu olacak bu defa. Hiç girmeyelim o topa . Ailem uzakta ama iki gune gelecek annem kalmaya. Uykusuzluk beni mahvetti. Tek başıma gece uğraşamıyorum ağlamalarıyla krizleriyle. Eşim yardım etmek istiyor ama kızım onu istemiyor o anlarda malesef, yoksa bu iş belki çoktan çözülmüştü.
Benim kizim gece uyanir aglardi mesela eger göğsüm kapandiysa veya saga sola döndüysem. Kizardi. Babasi gelip hadi uyusun anne, ben uyutayim seni dese bile beni uyandirirdi illa ki aglaya aglaya, babasini istemezdi o anlarda. İlk birkac gece ayri odalarda yattik. Beni goremeyince anne diye mirin kirin etmis biraz. Sonrasinda uyumus. Ben yanindayken emmek icin agladigi gibi aglamamis. Tabi cok uyanmisti o geceler olan esime olmustu Ayri odalarda yatmayi da deneyebilirsiniz anneniz gelince.