Gittikçe Kilo Aliyorum

canım vücut yapısının mutlaka etkisi var ben de kum saati tarzıyım göğüslerim büyük (ameliyat oldum ama hala normal ölçüye göre büyük) göğüs altı ölçüm 72 göğüs ölçüm 93, omuzlarım da oldukça geniş ama gömlek tarzı şeylerde yani esnek olmayanlarda haklısın XS göğüs ve omuz kasması yapıyo ama esnek kumaşlarda öyle bi sorun olmuyo. Bu arada yağ oranı ölçümüm de %9,5 civarı çıkmıştı aramızda bayağı fark var ondan da kaynaklanabilir.

Onlara da boydan kısalıyor ama, bir de bacak uzunluğu-gövde uzunluğu ayırımı var bak şimdi jeton düştü, benim gövdem de manken gövdesi gibi değil mesela, onlarda bacak boyu-gövde boyuna da bakıyorlar. Atıyorum kadın 175 ama zaten bacak boyu 120 Gövdeye ne kalıyor? Benim gövde de uzun, normal yurdum insanı yani; mankenlerdeki olay daha farklı.

o yüksek bellerin içine de sokabilirsin eğilince falan açılmasın diye, ya da dediğin gibi en mantıklısı biraz tadilatla istediğin ölçüye getirmek..

Olabilir, ideal %14-20 olarak geçiyor olması lazım kadınlarda, yanlış anımsıyor da olabilirim bakmak lazım, 9 baya az kadına göre.

Kizlar dogumdan sonra verdigim kilolari fazlasiyla geri aldim. Psikolojim cok bozuk. Ha bire de yiyorum. Hele de tatliya hic dayanamiyorum. 63 ile hamile kalmistim su 76 falanim

Selam ,ben de iştahı çok açık bir bayanım 36 yaşıma kadar 60 kilonun üzerine çıkmadım ama bankadan ayrılıp sektör değiştirince daha rahat kıyafetlerle takılınca sonuç 80 kiloyum ama ,onunda üzerine çıkmak iyice tuhaf bir fiziksel yapıya dönüştüreceği için beni ara ara dikkat etme programına giriyorum 75/80 arası

ben senelerce besin piramidimi değiştirdim sadece ne yaptım onu anlatacağım herkesin bünyesi farklıdır,

çikolata pasta mantı tost ne kadar kalorili şey varsa ben senelerce sabah kahvaltısında yedim ,ah şimdi keşke yapabilsem:)
ailem erkenden kalkıp mantı terayağ pişirip yememe şaşıyordu :)üzerine damak yiyip işe gidiyordum ,akşamda kahvaltı salata filan ben 36 bedenin üzerine çıkmayan ama yuvarlak hatlarımı koruyan bir fizikteydim ,ama şunu söyleyeyim öğlen akşam sıfır ekmek akşam sıfır pilav sadece yemek yada hafif şeyler ama sabahın 7sinde abuk subuk herşey yiyordum,

Şimdi canım ne isterse o sonuç 75/80 arası kilo.Ama hızlı kilo vermek için insanların aç kalmasına yada aman meyve şekeri çok yüksek diyip meyvelerden bile feragat etmesine karşıyım ,sadece abur cuburu tatlıyı bile hayattan çıkarmak 1 ayda 3/4 kilo farkettiriyor zaten , ama bence kimse kilo yüzünden sinir bozmasın vucut tipine uygun kıyafetler takılar saç makyaj ve özgüven ,sürekli koyu renk giymemek emin olun sizi mutlu edecektir.Kilo vermeyi taktıkça daha çok yiyor insan ,tavsiyem tatlı isteğin varsa abur cubur yerine sabah evde yaptığın reçelden biraz ye ,ilerleyen saatlerdeki krizin önüne geçecektir.ben ekmek yerine etimek yiyorum ,tadı güzel ama tuzsuz kepekli olanı değil normal etimek yiyorum ama ekmek çok acıktırıyor etiek tutuyor diye onuda 4/5 adet yiyorum ama bayağı tok tutuyor

Boyum 130 cm degil heralde.10 kg fazla fark var bu cok degil mi sence. Abur cuburu kesemiyorum spor da yok. Ve bunlari yapasim da yok.. Burda belko birileri destek olur dedim

Burada diyet grupları var onlara katılın.

Ve tek çözüm boganizi tutmak. Ötesi yok.

Mesela ben bilmez miyim söyle kocaman bir tabak içinde sunulan tatlıyı yemeyi ki bayılırım ama bir çatal dışında almıyorum.

Hamur işi pişiriyorum evde. Gittiğim yerde de sadece salata yiyorum

gıyebılır 60 kıloyum ustum xs altım s beden :)
her kılo her vucutda aynı degıldır yag kas oranı onemlı sunun gıbı

Eki Görüntüle 2283009
Yağ oranı kesinlikle çok doğru 1.64 boyunda 63 kiloyum -ki boyuma göre fazla kilom-ama M beden giyiyorum ben de, 56 kilo olduğum zamanlarda S giyiyordum.

Olabilir, ideal %14-20 olarak geçiyor olması lazım kadınlarda, yanlış anımsıyor da olabilirim bakmak lazım, 9 baya az kadına göre.
Yani tabi sağlık ölçütüne göre normal olanı söyleniyor yaşa göre de değişiyor o normal hatta.. Mesela vücut kitle endeksi normaline göre normalin en alt sınırında gözüküyorum.. Zaten bu ölçümler de bence gerçeği %100 yansıtmıyor.. Yapı meselesi bunlar bence.. Sağlıklı olalım da gerisi boş

Kizlar dogumdan sonra verdigim kilolari fazlasiyla geri aldim. Psikolojim cok bozuk. Ha bire de yiyorum. Hele de tatliya hic dayanamiyorum. 63 ile hamile kalmistim su 76 falanim
Kan tahlillerinize baktirin. Bende mart ayinda d vitamin eksikligi ve insulin direnci vardi. Dün tahlil verdim. D vitaminim yukselmis,b12 falan yukselmis. İnsulin düşmüş. İlacımı kullandim, 3.5 ayda 13.5 kg verdim

Tabi, sağlıklı zinde hissetmek daha önemli. 63 kilonun altına inmeye başladığım an benim vücut düzeni bozulur mesela. Benle aynı boyda 59-60 kilolarda insan yok mu? Var, vücudu o aralığı götürüyor, yapısı ona uygun demek ki. Ben bir ineyim 63ün altına, ağzım yüzüm patlar, bağışıklığım hemen etkilenir.

Aynı sorunu ben de 57-58 altında yaşıyorum Gençken çok zayıftım 48-50 kg da nasıl yaşıyormuşum şimdi çok merak ediyorum açıkçası kendime eziyet etmişim o kilodalarda takılarak.. tansiyonum falan hep düşüktü hemen yorulurdum hatırlıyorum da hiç genç gibi değildim, kolumu kaldırmaya halim olmazdı yaşlandıkça gençleştim heralde

Motiveye ihtiyacınız varmış yani hani, bence aynaya bakın tek motive edici kaynağınız beğenmediğiniz memnun olmadığınız görüntünüz olacaktır. Benim de kilo aldığım dönemler oldu. Kabinlerde kıyafet denemekten nefret ederdim hele kot denemek...ölümdü. Sonra kendimi beğenmedim ve kendime söz verdim söz verdim mi kafama koydum mu da yaparım. Çok dikkat ettim çok yürüyüş yaptım başardım. Yani biz ne desek boş. Ya siz kendinizden yeteri kadar rahatsız değilsiniz ya da zaten yapasınız yok. Giremediğiniz çok sevdiğiniz kıyafeti koyun gözünüzün önüne ve her yeme isteği geldiğinde gidin ona bakın. Buna girmek istiyo muyum yoksa büyük bedem kalıp sevmediğim bi bedende mi yaşamak istiyorum diye sorun kendinize. Çok etkili olucaktır. Çünkü bunun bi sonrasını biliyorum ben. Eşim benibeğenmiyor, kilolarımla dalga geçiyor, bana uzak davranıyor, doğumdan sonra kilo veremedim eşimle uzaklaştık vs..bu tarz çok konu var. Eşiniz uzaklaşmasa bile kendinden memnun olmadığınız için en ufak şeyi buna yorarsınız ki gençsiniz hepimiz genciz her şey bizim elimizde kilo alabiliriz ama verebiliriz de bu irade bizim beyin bizim her şey beyinde bitiyo kendinize hakim olabilirsiniz. Filinta gibi incecik fit bi anne olmak mı yoksa çocuğunun peşinden zor yetişen kilolu bi anne mi?

Boyunu yazmamışsın...Arkadaş ta sana tavsiye vermeye çalışmış...Boyu bilmeden kilonun hiçbir anlamı yoktur...
Boyum 1.30 değil herhalde die terslemişsin...
Bu ne ya
Arkadas kilo aldigi icin buradaki insanlari suclayacak neredeyse.. Onu yapamiyorum buna halim yok sunu yapasim yok.. kk olarak cerrahi mudahale mi yapsinlar? el-irade. Alma marketten ivir zivir seyler, almazsan elinin altinda olmazsa yemezsin dicem ama onemli olan elinin altinda da olsa yememek. Hic olmadi olculu yemek. Nefsini korelt kapat paketi.

Sporu birakmistim ama simdi yuzmeye basladim. Gec saat yemek degil de benim problem su abur cubur nasil vazgecicem bilemiyorum.bebegime faydasi yok zarari var mi bilmiyorum ama belki bebegi dusunmekle vazgecebilirim.

Emziriyorsanız tabi ki zararı var paketli gıdayla işiniz ne ...

Kendinizi düşünmüyorsanız bebeğinizi düşünün lütfen.

Üstlerde göğüs de önemli, göğüs büyükse zayıf da olsanız small giyemiyorsunuz, 175 im 53-54 falanım sanırım , genelde m giyiyorum, bol kesimlerde s giyiyorum niye tombul tombul memeler

63 kiloda bir insan s beden giymezki eski kilonla yeni kilon arasında çok aşırı fark yok arada ki fark yükselmeden vermeye çalış biraz düzenli beslenmek ve hafif rutin egzersiz işini görür.
Bende 63 kiloda s beden giyiyordum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…